2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hanımlar merhaba benimde bebe erkek benimde göbek şimdiden sivri kocaman korkudan tartılmıyorum bile. benim bu aralar sık sık burnum kanıyor durup dururken. Aranızda böyle bişry yaşayan varmı acaba?
Benim de sabahları kanıyor kan sulandırıcı da kullandığım için şakır şakır kan akıyor bazen burnumdan.

Sağlık ocağından hemşire aradı kansızlık başlamış nefret ediyorum o ilaçtan hayal kırıklığı oldu benim için

Bu yemek işi benim de gözümde büyüyor ya pek iştahım da yok o yüzden hiç yapasım gelmiyor. Bu ara çok üşengecim

Bende bende hem halsiz hem usengec iki gundur asidan mi bilmiyorum o kadar halsizdim ki. Asiyi oldugum aksam yemek yedik dur ben sonra toplicam dedim salona gittim ve uzanir uzanmaz uyumusum cok uykum oluyor benim gunduz uyuyamiyorum gece de cok uyaniyorum degisik bir sey

AA evet aşı da halsizlik uyku ve iştahsızlık yapıyor olabilir ben de öyleyim çünkü 2 gündür ortalığı toplıyım diyordum daha bugün toplayabildim öyle bir üşengeçlik

Sağlık ocağından hemşire aradı kansızlık başlamış nefret ediyorum o ilaçtan hayal kırıklığı oldu benim için

Ferritin mi oluyor kansizlik ben bir kutu demir ilaci ictim verdigin kan testinde ferritin 10.8 cikmis ama eger ayni ilacsa bende hic etki etmedi. Benim ilac feramat ikinci kutuya geciyorum

AA evet aşı da halsizlik uyku ve iştahsızlık yapıyor olabilir ben de öyleyim çünkü 2 gündür ortalığı toplıyım diyordum daha bugün toplayabildim öyle bir üşengeçlik

Bir istahsizlik yapmadi haha ne mide varmis ya hic istahsizlik olmuyor bari ilk uc ay birazcik olsaydi

ben her gün ev yemeği yapıyorum ya, dışarıdan haftada 1 gün yemeksiz kalırsak söylüyoruz, yine de maşallahım var.

bugün bi hasanpaşa köfte patlatıcam, yayla çorbası ve salata, heyecanlıyım
İmam bayıldı çorba pilav salata yaptım ben de valla yarına da Allah Kerim dışardan yeme işi bizdede yok eşim sevmiyor benim için farketmez

Bir istahsizlik yapmadi haha ne mide varmis ya hic istahsizlik olmuyor bari ilk uc ay birazcik olsaydi
ben acayip iştahsızım ya hiç canım bişe istemiyor önüme koyarlarsa yiyorum koymazlarsa akşama kadar resmen aç kalıyorum haftasonu allahtan haftaiçi işteyim de karnım doyuyor :)))

Ben sabah kahvaltıdan 1 saat önce alıyorum.

ben acayip iştahsızım ya hiç canım bişe istemiyor önüme koyarlarsa yiyorum koymazlarsa akşama kadar resmen aç kalıyorum haftasonu allahtan haftaiçi işteyim de karnım doyuyor :)))

Oyy kiyamam belki moralin bozuk oldugu icinde olabilir beni annem gunde bir iki kez ariyor ne yaptin ne yedin vs vs diye bebege yazik kizim bu saate kadar nasil yemek yemedin filan diyor o aramadan ya yiyorum ya yedim diyorum

Canım bak elti koydurtmamış, o da haklı bence ve doğru olanı yapmış. Sen de eğer istemiyorsan ,içine sinmiyorsa diret. İstemediğimi biliyor , daha ne yapayım deme . kimisi ağlar, kimi küser, kimi naz, cilve yapar sana uyan neyse onu yap. Sorun çıkarmayıp, he dediğinde malesef iyi olmuyorsun. Başka dayatmalar için ellerine koz vermiş oluyorsun sadece.
Eğer gerçekten içine sinmiyorsa ve kabul eder koyarsan ilerde en çok da kendine kızarsın.
Eşin bu konuda düşüncesiz belli ki işin biraz zor ama imkansız değil .İnşallah senin istediğin şekilde çözülür sorun.

Kızlar yardım istiyorum sizden ben 19+4 oldum doktor detaylı randevu al dedi nereye kime gideyim bilmiyorum ya istanbulda Avrupa yakasında doktor tavsiyesi detaylı ultrason fiyatı hakkında bilgiye çok ihtiyacım var. 3 hafta içinde yaptırmam gerek umarım randevu ayarlayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…