- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
- 333
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #24.101
Benim de sabahları kanıyor kan sulandırıcı da kullandığım için şakır şakır kan akıyor bazen burnumdan.Hanımlar merhaba benimde bebe erkek benimde göbek şimdiden sivri kocaman korkudan tartılmıyorum bile.benim bu aralar sık sık burnum kanıyor durup dururken. Aranızda böyle bişry yaşayan varmı acaba?
Bu yemek işi benim de gözümde büyüyor ya pek iştahım da yok o yüzden hiç yapasım gelmiyor. Bu ara çok üşengecim
AA evet aşı da halsizlik uyku ve iştahsızlık yapıyor olabilir ben de öyleyim çünküBende bende hem halsiz hem usengeciki gundur asidan mi bilmiyorum o kadar halsizdim ki. Asiyi oldugum aksam yemek yedik dur ben sonra toplicam dedim salona gittim ve uzanir uzanmaz uyumusum cok uykum oluyor benim gunduz uyuyamiyorum gece de cok uyaniyorum degisik bir sey
74le başladım, kusmadım hiç, 18. haftayı +2,5kg ile kapatıyorum. 10kg max hedefim inşallahbugün 19+0 ım ve tartı tam tamına +3,5 kgolmuş muyum size 55,3 kg
herkes bi yazıversin ya haftasını kaç kg aldığını ve kilosunu.
Sağlık ocağından hemşire aradı kansızlık başlamışnefret ediyorum o ilaçtan hayal kırıklığı oldu benim için
AA evet aşı da halsizlik uyku ve iştahsızlık yapıyor olabilir ben de öyleyim çünkü2 gündür ortalığı toplıyım diyordum daha bugün toplayabildim öyle bir üşengeçlik
Aynı şeyi düşündümPeki ya bu kv nin bir taktiğiyse aslında? Şu an o da aynı şekilde seviniyorsa?
İmam bayıldı çorba pilav salata yaptım ben de valla yarına da Allah Kerim dışardan yeme işi bizdede yok eşim sevmiyor benim için farketmezben her gün ev yemeği yapıyorum ya, dışarıdan haftada 1 gün yemeksiz kalırsak söylüyoruz, yine de maşallahım var.
bugün bi hasanpaşa köfte patlatıcam, yayla çorbası ve salata, heyecanlıyım
ben acayip iştahsızım ya hiç canım bişe istemiyor önüme koyarlarsa yiyorum koymazlarsa akşama kadar resmen aç kalıyorum haftasonu allahtan haftaiçi işteyim de karnım doyuyor :)))Bir istahsizlik yapmadi hahane mide varmis ya hic istahsizlik olmuyor bari ilk uc ay birazcik olsaydi
Ben sabah kahvaltıdan 1 saat önce alıyorum.Troid ilaci kullanan kizlaaaaaaarrr ya ben diorum ki bu demir ilacini yatmadan degilde aksam yemeginden 2 saat once alsam ne olur kine.yatarken midem dolu oluyor sanki ama su Anda bos gibi daha sanki faydasi olacak .saclarim dokuluyo arkadas olagandan daha az dokuluyo ama dokuluyor yani
Oooo ellerine sağlıkkİmam bayıldı çorba pilav salata yaptım ben de valla yarına da Allah Kerim dışardan yeme işi bizdede yok eşim sevmiyor benim için farketmez
İlk 3 ay ben de iştahsizlik vardı sonra fena yedim yiyorum hala daben acayip iştahsızım ya hiç canım bişe istemiyor önüme koyarlarsa yiyorum koymazlarsa akşama kadar resmen aç kalıyorum haftasonu allahtan haftaiçi işteyim de karnım doyuyor :)))
Ay benim eşim de akşam gidiyo sabah gelcek çiğ köfte benim de aklımda bayadır yarın Yerim atıştırmalık onu yemek olarak sayamamOooo ellerine sağlıkkben de çiğ köfte söyledim onu yiycem eşim de çalışacak akşam
ben acayip iştahsızım ya hiç canım bişe istemiyor önüme koyarlarsa yiyorum koymazlarsa akşama kadar resmen aç kalıyorum haftasonu allahtan haftaiçi işteyim de karnım doyuyor :)))
Evet atıştırmalık çok iyi gidiyor ama ben yemek niyetine yicem bayadır yemiyorumAy benim eşim de akşam gidiyo sabah gelcek çiğ köfte benim de aklımda bayadır yarın Yerim atıştırmalık onu yemek olarak sayamam
2 en kolayı mı bu durumda?
Canım bak elti koydurtmamış, o da haklı bence ve doğru olanı yapmış. Sen de eğer istemiyorsan ,içine sinmiyorsa diret. İstemediğimi biliyor , daha ne yapayım deme . kimisi ağlar, kimi küser, kimi naz, cilve yapar sana uyan neyse onu yap. Sorun çıkarmayıp, he dediğinde malesef iyi olmuyorsun. Başka dayatmalar için ellerine koz vermiş oluyorsun sadece.Ya iki kardeşler büyük biziz bizim geç oldu çocuk birçok yollardan geçtik kardeşinin evlenir evlenmez çocukları oldu erkekti tartışmalı olarak kayınpeder ismi konulmadı eltim diretti koydurmadı küstüler falan filan şimdi kurban oluyorlar unuttular o günleri bizimkide kıza annesi erkeğe babası ben burda neyim bilemedim hadi kayınpederimi severim erkek olursa koyarım dedim ama cinsiyet kız olunca eşimin düşüncesini de bugün öğrendim bu zmana kadar söylememişti ikinci çocukta erkek olursa ona da babasının adı olursa ben neyim çok canım sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?