2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kız keşke benimki de yapmasa toplasa yapar yeriz ben toplarım sadece çay işi onda
Valla yaprak sarması yapcam zeytinyağlı yanına da cacık

Kız keşke benimki de yapmasa toplasa yapar yeriz ben toplarım sadece çay işi onda
Sendeki enerjinin yarısı yok bende maşallah arkadaşım. Ben bu aralar aşırı kolaya kaçıyorum çoğu zaman da yapmıyorum. Zeytinyağlı sarma yapmam için dünyanın tersine dönmesi lazım.

Kızlar nefes darlığı yaşayan var mı? İlk aylarda vardı, şimdi tekrar geri döndü. Bugün biraz yürüyüş yaptım, ee tabi maske de var. Baya tıkandım, özellikle çok konuşunca ve hareket halindeyken oluyor.

Çay da bende değil aaa bi yemeği ben yapıyormuşum

zeytinyağlı sarma ve türevlerini yapmamaya yeminliyim, yapan olursa yerim ama kendimi yormam, prensip meselesi

Sendeki enerjinin yarısı yok bende maşallah arkadaşım. Ben bu aralar aşırı kolaya kaçıyorum çoğu zaman da yapmıyorum. Zeytinyağlı sarma yapmam için dünyanın tersine dönmesi lazım.
Valla ben yapıyorum ya zor kolay farketmiyor oturup yapıyom

Doktordan sonra annemlere gittigim gun hadi manti yapalim dedi aman allahim bir de minik minik kesmis dedim sen boyle kesersen sabaha kadar katlariz biz bunu ben yokum hic sabirli degilim o konularda hemen sikiliyorum. Masallah sana

Ben kahvaltı da hazırlamam mesela şimdi düşündüm de ben paso yatıyorum galiba evde. Sabah kalkıyorum eşim çayı koymuş sofrayı hazırlamış misss

Ben daha cok mutfagi dagitiyor diye istemiyorum ya bir sey yapmasini beni daha cok ugrastiriyor sabah erkenden kalkip filtre kahve ve nesquik yiyor benim esim. Oglene dogru kahvalti hazirliyorum ikimize sonra saat basi aciktim meyve gotur, cerez gotur kahve gotur aksam yemegine kadar trafik devam ediyor

Doktordan sonra annemlere gittigim gun hadi manti yapalim dedi aman allahim bir de minik minik kesmis dedim sen boyle kesersen sabaha kadar katlariz biz bunu ben yokum hic sabirli degilim o konularda hemen sikiliyorum. Masallah sana
Sanırım Boğazıma fazla düşkünüm mantoyla tek başıma uğraşamam ama yanımda biri olursa olur

Sanırım Boğazıma fazla düşkünüm mantoyla tek başıma uğraşamam ama yanımda biri olursa olur

Ben cok hizli katliyorum babannem hep beni cagirirdi ama cok minik kesilirse hic ugrasamam eskiden su boregi yapardik evde biri sudan cikarir biri tepsiye doserdi ah ah ne guzelmis eskiden her sey simdi anneme gittikce yiyoruz

Ben en son bi kere fellah köfte yapmaya kalkıştım, sonra tövbeler tövbesi, allahım o ne sıkıcı bişeydi, incik incik uğraş

Ben en son bi kere fellah köfte yapmaya kalkıştım, sonra tövbeler tövbesi, allahım o ne sıkıcı bişeydi, incik incik uğraş

Ben hic yemedim bile oyle bir sey hayatimda benim bu zamana kadar yaptigim en zor sey sanirim hamburger ekmegiydi annem kizim sen hamur mu yogurdun iyi cesaret etmissin filan diye tebrik etmisti baya da guzel olmustu sandvic ekmegi olarak kullandik kalan ekmekleri sonra

Mayıs anneleri herkese hayırlı akşamlar bugün aylık kontrolüm vardı. Bebeğimiz 250 gr 18 cm olmuş 18 +5 dedi gelişim herşeyi çok iyi dedi 14.hafta erkek demişti yine teyit etti. Kalbine kafa yapısına baktı bir sıkıntı yok dedi 22.haftada ayrıntılı yapalım dedi. Herkese sağlık mutlu hamilelikler dillerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…