2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım ben tiroid ilacını kahvaltıdan 1-1 buçuk saat önce içiyorum. Demir ilacını da akşam yemekten önce içiyorum
Sabah 5 gibi kalktığımda -wc için- tiroidi içiyorum. 8 gibi uyandığımda kan ilacını içiyorum. 1 saat sonrada kahvaltı yapıyorum

Sağol canım, şu an en büyük ağrı kaşık ve bacaklarda, belim iyi şükür. Cuma randevum var, dr a söylerim magnezyum falan verir belki
Magnezyum aklıma gelmedi ya onu kramp gibi olunca veriyorlar diye bende soda içeyim belki faydası olur.

Ben en son bi kere fellah köfte yapmaya kalkıştım, sonra tövbeler tövbesi, allahım o ne sıkıcı bişeydi, incik incik uğraş
Ayyy çok severimmmm iki kişilik yapılabilir ya eskiden gün filan olurdu annemler yapardı bir sürüüüü o zor gelirdi ama iki kişinin yiyeceği ne olabilir ki en fazla bizim orda da sarımsaklı köfte deriz

Kızlar oylamada erkekler kızları geçmiş ama sanırım gizli takip ediyorlar ya da hamile olmayanlar da işaretliyo anlamadım

Arkadaşlar ana kucağı almayı düşünen varsa birkaç kişiden duydum otomatik sallananları pek önermiyorlar. Babybjörn Ana kucağının kendi kendine sallanma özelliği olduğu için belli bir süre sonra çocuk hareket etmeye çalışıyormuş gelişimine baya katkı sağlıyormuş

Arkadaşlar benim gebeliğim 12 haftaya kadar hep geriden geliyordu ölçümler. Tabi biraz iştahsızlık vardı ilk zamanlar ama zamanla iştahım eski haline geldi. Eşim mandıra işi ile ilgilendiği için tamamen doğal besleniyorum, kendim yaptığım yoğurt ve peynir aynı zamanda köy yumurtası tüketiyorum bebeğin gelişimi artı olarak etkilediğini son 2 ayda doktorda fark etti imkanınız varsa veya temin edebiliyorsanız çok iyi olur doğal ürünler.

Ayyy çok severimmmm iki kişilik yapılabilir ya eskiden gün filan olurdu annemler yapardı bir sürüüüü o zor gelirdi ama iki kişinin yiyeceği ne olabilir ki en fazla bizim orda da sarımsaklı köfte deriz
Bir de bol domatesli sarımsaklı sosla mükemmel oluyorrr

Merhaba kızlar, isim konusu konuşulmuş bende diğer insanların müdahale etme hakkı olduğunu düşünmüyorum. Herkes kendi çocuğuna isim koysun, benim kayınvalidemde kendi ismi konulsun istemişti üstelik 2. Yi bile bulmuştu. İyi biridir ama neden böyle konuştuğunu bilemiyorum yani bu büyüklerin neden isim koyma tutkusu varsa her neyse görümcem sorunca kızınız olursa ne koyacaksınız diye kv min adını yanına da bizim istediğimiz Bi isim ekleriz dedim ve kv dem benim adımı süs gibi koyacaksınız koymayın dedi. Bende o zaman hiç koymayız dedim yüzlerine ve konu kapandı kiminle dans ediyorsunuz siz heheheyt şanslarını zorladılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…