- 28 Ağustos 2020
- 8.999
- 41.366
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #24.181
Aynı benimkiAy nolur söyle, ne yapacaksın, hafta sonuna fikir olur
benim eşim asla anlamıyor yemek işinden ama ben yemek yaparken arkamı topluyor, çıkardığım tüm bulaşıkları yıkar, sofrayı toplar, bulaşıkları makineye yerleştirir, boşaltır.. buna da şükür
Benimki toplar temizler yoksa sokmam cidden mutfağaBen daha cok mutfagi dagitiyor diye istemiyorum ya bir sey yapmasini beni daha cok ugrastiriyorsabah erkenden kalkip filtre kahve ve nesquik yiyor benim esim. Oglene dogru kahvalti hazirliyorum ikimize sonra saat basi aciktim meyve gotur, cerez gotur kahve gotur aksam yemegine kadar trafik devam ediyor
Benimki toplar temizler yoksa sokmam cidden mutfağaben yemek yaparken de yardım isterim hep bilerek. Asla rahat bırakmam adamı ev işlerinde hep eli olmalı
Bende yarın sarma yapıyım dediydimValla ben yapıyorum ya zor kolay farketmiyor oturup yapıyom
Fellah köfteyi de 4 gün önce yaptım :)) canım hep zor ev yemekleri istiyor derken bunu kastetmiştimBen en son bi kere fellah köfte yapmaya kalkıştım, sonra tövbeler tövbesi, allahım o ne sıkıcı bişeydi, incik incik uğraş
Aynen bence deBenimki toplar temizler yoksa sokmam cidden mutfağaben yemek yaparken de yardım isterim hep bilerek. Asla rahat bırakmam adamı ev işlerinde hep eli olmalı
Ben de öyleyim o oturunca bana bir şeyler oluyor pek oturtmuyorum. Ben demezsem pek yapmaz ama bir şey yap deyince de ikiletmez sağolsunBenimki toplar temizler yoksa sokmam cidden mutfağaben yemek yaparken de yardım isterim hep bilerek. Asla rahat bırakmam adamı ev işlerinde hep eli olmalı
Kesinlikle katılıyorum. Buna biz de çok dikkat ediyoruz. Herşeyin dogalini temin etme imkanı buluyoruz şükürler olsun. Bebeğin gelişimi için inanılmaz etki ediyor.Arkadaşlar benim gebeliğim 12 haftaya kadar hep geriden geliyordu ölçümler. Tabi biraz iştahsızlık vardı ilk zamanlar ama zamanla iştahım eski haline geldi. Eşim mandıra işi ile ilgilendiği için tamamen doğal besleniyorum, kendim yaptığım yoğurt ve peynir aynı zamanda köy yumurtası tüketiyorum bebeğin gelişimi artı olarak etkilediğini son 2 ayda doktorda fark etti imkanınız varsa veya temin edebiliyorsanız çok iyi olur doğal ürünler.
Oyuncak oruyorum yine bebeğim battaniyeden vazgeçtim çok varEline sağlık canım,güzel olmuş en güzel oyuncakbenimde elimden geliyor kızımın bebekleri falan var hep onunla oynuyor örme at yıka makinaya oh tertemiz. Sen bilirsin battaniye ihtiyacı varsa yap yoksa oyuncak yap
Ah bu isim konusu bizde arada bi baktıkÇağrı, arda, mert, uras benim favori isimlerimdi ama hep yakın akrabalarda var zamanında güzel isimleri kapmışlar
AyneeeeeenBir de bol domatesli sarımsaklı sosla mükemmel oluyorrr
Çok inatlaşma canım yoksa inadına koyar bu sefer, ama önceliğin senin isteğin olduğunu ona bi aile büyüğü vs. sözünü dinlediği biri söylesin bence.ya bende onu dedim annen sevinmedi kız olacağına şimdi de haketmiyor ismini dedim arabadan indim
Yapalımınnnn o zamannnnBende yarın sarma yapıyım dediydim
İki isim koy o kendi koyduğun ismi söyle canım en kötü. İlerde de sildirir kullanılmıyor nasılsa diye, bizimkiler büyüyene kadar bu değişiklik işlemleri de kolaylaşır e devletten falan isim değiştirirlerkız bide başına yada sonuna başka isim ekle diyor hanımın başına da sonuna da ne eklesem yine olmaz çocuk büyüsün küfreder bu çocuk bana ya
Aynen bence deaşkımm sebzeleri yıkayıp doğrar mısın, sarımsaklı yoğurt hazırlar mısın, salatayı yapar mısın, çorbayı karıştırır mısın
Rahata çok alışmasınlar bebekler gelince daha çok lazım olacaklarBen de öyleyim o oturunca bana bir şeyler oluyor pek oturtmuyorum. Ben demezsem pek yapmaz ama bir şey yap deyince de ikiletmez sağolsun
En güzeli bu olur, iki taraf da birbirinden habersiz mutluPeki ya bu kv nin bir taktiğiyse aslında? Şu an o da aynı şekilde seviniyorsa?
Evet 25 mg yi ikiye bölüyorum, öyle kullanıyorum günlük. bu cuma randevum var, ona da baktırırım, ne durumda bilmiyorum. 7 haftalıkken başlamıştım. tsh 3.60 civarıydı yanlış hatırlamıyorsamTroid ilaci da aliuormusun cnm
Bizim de kafalar karışık cnm göksu, ayza, melis, eliz var seçeneklerde soyadımız s ile başladığından eliz biraz zor olacak gibi. İsim işi çok zor yaKız, isimleri yazabilir misiniz.. Kız ismi bulamadık.. Kızı olan isim belli mi Bi fikrimiz bile yok
Metehan çok güzelBiz üç isim arasında kaldık: Alperen, Metehan ve Çağatay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?