2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aynı benimki yemek hiç beceremez ama bulaşıkları yıkar, tezgahı siler, ocağı ovar. Yemek yapmasındansa bunlar daha çok işime geliyor açıkçası

Benimki toplar temizler yoksa sokmam cidden mutfağa ben yemek yaparken de yardım isterim hep bilerek. Asla rahat bırakmam adamı ev işlerinde hep eli olmalı

Benimki toplar temizler yoksa sokmam cidden mutfağa ben yemek yaparken de yardım isterim hep bilerek. Asla rahat bırakmam adamı ev işlerinde hep eli olmalı

Ben supurge, yerleri silme ve nevresim yorgani degistirme islerini veriyorum haftada bir bir kere de ben yapiyorum nevresim haric yetiyor bende rahat birakmiyorum ya sagolsun kendi yapmak istiyor

Ben en son bi kere fellah köfte yapmaya kalkıştım, sonra tövbeler tövbesi, allahım o ne sıkıcı bişeydi, incik incik uğraş
Fellah köfteyi de 4 gün önce yaptım :)) canım hep zor ev yemekleri istiyor derken bunu kastetmiştim ama nasıl yaptım bir ben bir Allah bilir oğlan da durmadı cekistire cekistire

Aranızda düzenli bir şekilde egzersiz yapan var mı acaba?
Daha fazla kilo almamak ve doğumun kolay olması için yürüyüş yapmak istiyorum ama dışarısı buz gibi. Evde ne gibi şeyler yapılabilir? Leslie'yi düşündüm ama hangi videosunu yapmak iyi olur? Tavsiyesi olan var mı acaba?

Aynen bence de aşkımm sebzeleri yıkayıp doğrar mısın, sarımsaklı yoğurt hazırlar mısın, salatayı yapar mısın, çorbayı karıştırır mısın

Ben de öyleyim o oturunca bana bir şeyler oluyor pek oturtmuyorum. Ben demezsem pek yapmaz ama bir şey yap deyince de ikiletmez sağolsun

Kesinlikle katılıyorum. Buna biz de çok dikkat ediyoruz. Herşeyin dogalini temin etme imkanı buluyoruz şükürler olsun. Bebeğin gelişimi için inanılmaz etki ediyor.

Çağrı, arda, mert, uras benim favori isimlerimdi ama hep yakın akrabalarda var zamanında güzel isimleri kapmışlar
Ah bu isim konusu bizde arada bi baktık
Ama evet genelde uras mete eymen emir çınar hepsi okadar çok varki
Eymen vardı bizim seçeneklerde geçen sitede 3 cocugun ismi eymen vazgeçer gibi oldum. Atahan var listede. Etrafımda olmasa kerem ve kaanda güzel. Asil de güzel bi isim ama popüler olmaya başladı

kız bide başına yada sonuna başka isim ekle diyor hanımın başına da sonuna da ne eklesem yine olmaz çocuk büyüsün küfreder bu çocuk bana ya
İki isim koy o kendi koyduğun ismi söyle canım en kötü. İlerde de sildirir kullanılmıyor nasılsa diye, bizimkiler büyüyene kadar bu değişiklik işlemleri de kolaylaşır e devletten falan isim değiştirirler

Aynen bence de aşkımm sebzeleri yıkayıp doğrar mısın, sarımsaklı yoğurt hazırlar mısın, salatayı yapar mısın, çorbayı karıştırır mısın

Ben de öyleyim o oturunca bana bir şeyler oluyor pek oturtmuyorum. Ben demezsem pek yapmaz ama bir şey yap deyince de ikiletmez sağolsun
Rahata çok alışmasınlar bebekler gelince daha çok lazım olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…