2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Doğumun kolay olması için yoga yapmanı öneririm. Haftada 1-2 yapmaya çalışıyorum ben, esnekliğimi de koruyor, en az 2 günde bir de 50 dk fln açık havada yürüyüş iyi geliyor.

Bizim de kafalar karışık cnm göksu, ayza, melis, eliz var seçeneklerde soyadımız s ile başladığından eliz biraz zor olacak gibi. İsim işi çok zor ya
Melis kızımın ismi çok seviyorum kibar, zarif, bu da kız olsaydı Eliz aklımdaydı ama saydıklarınızım hepsi çok güzelmiş

Leslie yi ben hamilelikten önce yapıyordum, tam alıştım, ayak uyduruyorum derken hamile kaldım. bi daha da dönemedim. Evden yoğun çalışıyorum zsyen, fıtsat bulursam kızımı dışarı çıkarıyorum o ara bir iki saat gezme _yürüyüş yapıyorum.
Fırsat bulup Başlayabilirsem hamile platesi düşünüyorum, zaten bacak ağrılarım olduğu için leslie yi gözüm kesmiyor.

Kizlar esimi cuma kontrole gitsek mi filan diye ikna etmeye calisiyordum. Bebegi hissedemezsek gideriz dedi esim elini karnima koydu simdi sagda dimi dedim evet orasi pitliyo dedi artik ben elimi karnima koymadan nerede oldugunu anlamaya basladim
Ne güzel inşallah tekmelerini hissettiğimiz günlere geliriz en son ne zaman gitmiştin randevuya?

Ben hamilelikten önce Leslie+diyet ile 5 kg vermiştim. Leslie nin çok faydası var. Ama gebelikte nasıl olur bilmiyorum

Kizlar esimi cuma kontrole gitsek mi filan diye ikna etmeye calisiyordum. Bebegi hissedemezsek gideriz dedi esim elini karnima koydu simdi sagda dimi dedim evet orasi pitliyo dedi artik ben elimi karnima koymadan nerede oldugunu anlamaya basladim
Maşallah ben de bugün kızımı dışarı çıkardım ama ufaklık da baya bize katıldı yani, bi sağ targa bi sol tarafa bi aşağıya gezinip durdu Karnım da

Maşallah ben de bugün kızımı dışarı çıkardım ama ufaklık da baya bize katıldı yani, bi sağ targa bi sol tarafa bi aşağıya gezinip durdu Karnım da

Ayy ne guzel gun gectikce siddetleniyor gercekten ben elimi koyup dinler beklerdim oyle anlardim. Simdi resmen elimi koymadan kendini belli ediyor

Ayy ne guzel gun gectikce siddetleniyor gercekten ben elimi koyup dinler beklerdim oyle anlardim. Simdi resmen elimi koymadan kendini belli ediyor
Evet, ben de iki gün önce çok net hissettim, ara ara hissediyorum ama asıl tekmeler gelecek, 20. haftalar da . yakalayıp yemek isteyeceksin o minik ayaklarını

Ben her sabah düzenli olarak leslie yapıyorum, akşamları da mümkünse sahile çıkıyorum, değilse yine leslie yapıyorum. Bi kaç tane videosu var tercih ettiğim. İsterseniz paylaşırım.

Ya Kızlar doktora cuma gidicektik ama randevusunu kapatmış yanında çalışan biri sanırım covid temaslı mıymıs neymiş . Devlet hastanesine de gitsem mi gitmesem mi emin değilim. Bu haftaya kadar kendi doktorumla geldim şimdi kötü bişe filan söyler ya da ben gıcık olurum diye korkuyorum gitmeye oraya da zaten virüs başlıca sebep. Bi 20 gün sonra detaylım olcak o zaman mı gitsem direk napsam sizce bilemedim ben

Canım orada durum nasıl burada devlet hastanesine girmek cesaret ister mesela şuanda ne zamandır görmüyorsun bebişi ??

Canım orada durum nasıl burada devlet hastanesine girmek cesaret ister mesela şuanda ne zamandır görmüyorsun bebişi ??
Bir ay oldu görmüyorum canım burda diğer yerlerdeki gibi çok vaka yok tedbirler baya sıkı ama devlet Hasthnesi sonuçta korkuyor insan benim gittiğim Hasthnede covid servisi filan yok almıyorlar o yüzden rahatça gidiyordum

Ayrıca gitsem devlette kime gidicem onu da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…