- 20 Temmuz 2016
- 677
- 864
- 103
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #24.201
Günlük iç inşallah faydası olur, ben de ne zamandır içmiyorum. Dr una yine de daniş, belki bir tavsiyesi olur,Magnezyum aklıma gelmedi ya onu kramp gibi olunca veriyorlar diye bende soda içeyim belki faydası olur.
Doğumun kolay olması için yoga yapmanı öneririm. Haftada 1-2 yapmaya çalışıyorum ben, esnekliğimi de koruyor, en az 2 günde bir de 50 dk fln açık havada yürüyüş iyi geliyor.Aranızda düzenli bir şekilde egzersiz yapan var mı acaba?
Daha fazla kilo almamak ve doğumun kolay olması için yürüyüş yapmak istiyorum ama dışarısı buz gibi. Evde ne gibi şeyler yapılabilir? Leslie'yi düşündüm ama hangi videosunu yapmak iyi olur? Tavsiyesi olan var mı acaba?
Melis kızımın ismi çok seviyorum kibar, zarif, bu da kız olsaydı Eliz aklımdaydıBizim de kafalar karışık cnm göksu, ayza, melis, eliz var seçeneklerde soyadımız s ile başladığından eliz biraz zor olacak gibi. İsim işi çok zor ya
Leslie yi ben hamilelikten önce yapıyordum, tam alıştım, ayak uyduruyorum derken hamile kaldım. bi daha da dönemedim. Evden yoğun çalışıyorum zsyen, fıtsat bulursam kızımı dışarı çıkarıyorum o ara bir iki saat gezme _yürüyüş yapıyorum.Aranızda düzenli bir şekilde egzersiz yapan var mı acaba?
Daha fazla kilo almamak ve doğumun kolay olması için yürüyüş yapmak istiyorum ama dışarısı buz gibi. Evde ne gibi şeyler yapılabilir? Leslie'yi düşündüm ama hangi videosunu yapmak iyi olur? Tavsiyesi olan var mı acaba?
Ne güzel inşallah tekmelerini hissettiğimiz günlere gelirizKizlar esimi cuma kontrole gitsek mi filan diye ikna etmeye calisiyordum. Bebegi hissedemezsek gideriz dedi esim elini karnima koydu simdi sagda dimi dedim evet orasi pitliyo dediartik ben elimi karnima koymadan nerede oldugunu anlamaya basladim
Ben hamilelikten önce Leslie+diyet ile 5 kg vermiştim. Leslie nin çok faydası var. Ama gebelikte nasıl olur bilmiyorumAranızda düzenli bir şekilde egzersiz yapan var mı acaba?
MaşallahKizlar esimi cuma kontrole gitsek mi filan diye ikna etmeye calisiyordum. Bebegi hissedemezsek gideriz dedi esim elini karnima koydu simdi sagda dimi dedim evet orasi pitliyo dediartik ben elimi karnima koymadan nerede oldugunu anlamaya basladim
Ne güzel inşallah tekmelerini hissettiğimiz günlere gelirizen son ne zaman gitmiştin randevuya?
Maşallahben de bugün kızımı dışarı çıkardım ama ufaklık da baya bize katıldı yani, bi sağ targa bi sol tarafa bi aşağıya gezinip durdu Karnım da
Evet, ben de iki gün önce çok net hissettim, ara ara hissediyorum ama asıl tekmeler gelecek, 20. haftalar da . yakalayıp yemek isteyeceksin o minik ayaklarınıAyy ne guzelgun gectikce siddetleniyor gercekten ben elimi koyup dinler beklerdim oyle anlardim. Simdi resmen elimi koymadan kendini belli ediyor
Ben her sabah düzenli olarak leslie yapıyorum, akşamları da mümkünse sahile çıkıyorum, değilse yine leslie yapıyorum. Bi kaç tane videosu var tercih ettiğim. İsterseniz paylaşırım.Aranızda düzenli bir şekilde egzersiz yapan var mı acaba?
Ya benim eşim hissedemiyor dışarıdan, neden acaba?bebek hareketleri bizde de cok artmaya basladi her aksam yuvallak masa toplantisi gibi gobegim ustunde aile toplantisi yapiyoruz esim ben bebek
Cok yakında hissetmeye başlar belki daha çok minik miniktirxYa benim eşim hissedemiyor dışarıdan, neden acaba?
ben 3-4 haftadır hissediyorum içeriden ama dışarıdan anlaşılmıyor..
Canım orada durum nasıl burada devlet hastanesine girmek cesaret ister mesela şuandaYa Kızlar doktora cuma gidicektik ama randevusunu kapatmış yanında çalışan biri sanırım covid temaslı mıymıs neymiş . Devlet hastanesine de gitsem mi gitmesem mi emin değilim. Bu haftaya kadar kendi doktorumla geldim şimdi kötü bişe filan söyler ya da ben gıcık olurum diye korkuyorum gitmeye oraya da zaten virüs başlıca sebep. Bi 20 gün sonra detaylım olcak o zaman mı gitsem direk napsam sizce bilemedim ben
Bir ay oldu görmüyorum canım burda diğer yerlerdeki gibi çok vaka yok tedbirler baya sıkı ama devlet Hasthnesi sonuçta korkuyor insanCanım orada durum nasıl burada devlet hastanesine girmek cesaret ister mesela şuandane zamandır görmüyorsun bebişi ??
Ayrıca gitsem devlette kime gidicem onu da bilmiyorumBir ay oldu görmüyorum canım burda diğer yerlerdeki gibi çok vaka yok tedbirler baya sıkı ama devlet Hasthnesi sonuçta korkuyor insanbenim gittiğim Hasthnede covid servisi filan yok almıyorlar o yüzden rahatça gidiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?