2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bizim de kafalar karışık cnm göksu, ayza, melis, eliz var seçeneklerde soyadımız s ile başladığından eliz biraz zor olacak gibi. İsim işi çok zor ya
Kız ismi düşünen yada koyan yazsın arkadaşlar bide kararsız kaldık Beren adlı defne Asya alya duru

Ca ım bence gittiğin hastanede başka doktor a git zaten atsa bir gideceksin ben salı gittim pcskda detaylı ultrasyon dedi ocak başı gitmicem watsap dan sonucunu atacam Bi ay sonrada konuşuruz şubatı kaddettı sanırım şeker yüklemesi dedi bende geyek varmı dedim.. Açlık tokluk bakarız olmazsa olur dedi.. Be ve ayda bir git kilo boyu suyuna bakıyor devlet bizim burda kapalı cogu covid pandemi hastanesi detaylı nıda alıyorsab 29. Haftaya çekebilirsin 18 den sonra bakıyor lar.. Gittiğin hastane de başka doktor da gör bebeğini benim nacizane fikrim

19.hafta yazacaktım 29 yazmış

E Elaa82 DuDulalala kızlar teşekkür ederim bakalım sorcam doktor değiştirmek ne zormuş ya bi kerelik bile olsa

canım boşver, risk alana kadar arkadaşlar haklı - o hastanede başka bir doktora gidersen belki diğer doktorun notlarını zaten ekranında görüyordur..

diğer doktorun ne zamana kapatmış randevularını? atıyorum gelecek haftaysa belki o kadarcık bekleyebilirsin?

kendim asel koymayı düşünüyordum ya da zeynep şimdi öyle yapsak asel hanım olmuş olacak kız daha büyümeden resmiyetleşmiş olacak kıyamam kuzuma ya

kendim asel koymayı düşünüyordum ya da zeynep şimdi öyle yapsak asel hanım olmuş olacak kız daha büyümeden resmiyetleşmiş olacak kıyamam kuzuma ya

iki isim koyduracaksanız hanım'ı başa koydurun, bütün iki isimliler resmi olarak H. ZEYNEP SOYADI olarak anılıyor - o ilk isim bi harf ve nokta olarak kalıyor.

Yani bence de asla koydurma ama diyelim bir şekilde koymak zorunda kaldın, o zaman kesin ilk ismi olsun ki hükmü olmasın :)

Merhaba herkese, gizli hayranlarınızdan biri de ben.
Tabloya ekleyebilirsiniz; yaş 31, ilk çocuk, erkek, sat:21/08/20 BDT:28/08/20 başlangıç kilo:70 şimdiki kilo 75 .
Hamile kıyafeti ile ilgili de söylemek istediğim birşeyler var. Haklıymışsınız bedeninizden büyük bedenleri almayın. Ünlü hamile giyim markasının L beden gömleğini aldım ama 20 kilo bile alsam büyük gelecek durumda. Hamile kıyafetlerı bedenlerine göre bayağı büyükmüş.

Cnm Benim de 3.60 civariydi bir gun 25 bir gun 50 anca 1.80 lere dustu yeni gebelikte 2.5 civarinda isteniyor.25 mg ikiye bolup icmek yeterli gelmeyebilir aynen dr unla gorusurup karar verirsin cnm.

Arkadaşlar (özellikle araştırmacı gazeteci sirkencubin ) hamilelikte temiz içerikli vücut losyonu öneriniz var mı?
Ne kadar su içersem içeyim kuruyorum, Bepantol kullanıyordum eskiden ama içeriğinden emin değilim artık. Sadece hindistan cevizi yağı süreyim diyorum ama duş almazsam her gün o da biraz huzursuz ediyor.. emin olamadım :)

ama okullarda faln ilk ismi söylüyorlar ya ondan ikinciye mi koysam diye düşünmüştüm

Yıldızlar - @muhendisinoglu
Böyle bir hesap var instagramda. Bayağı incelemiş hepsini. En temizlerinin bir çoğunda ayçiçek yağı var. Bende hassasiyete sebep oluyor ayçiçek yağı bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…