- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #24.241
Canım burda devlette bi arkadaş önerisiyle doktor buldum. Baya deneyimli filanmış. Şimdi aynı hastanede başka doktora gidip memnun kalmazsam param çöpe gidicek o yüzden devlete gitmeye karar verdim. Eşimin arkadaşı hemşire burda öyle vaka filan yok rahatça gelsin önlemini alıp demiş merkezde var bura almıyor demiş o yüzden oraya gidicem sanırım baktım memnunum iki doktordan devam ederim bende belkiSenemisback ne yaptın canım karar verebildin mi?
ama okullarda faln ilk ismi söylüyorlar ya ondan ikinciye mi koysam diye düşünmüştüm
Koycan yani kabul ettin miama okullarda faln ilk ismi söylüyorlar ya ondan ikinciye mi koysam diye düşünmüştüm
Evet bak iyi olmuş öyle hem devlet hem özel olarak devam edebilirsinCanım burda devlette bi arkadaş önerisiyle doktor buldum. Baya deneyimli filanmış. Şimdi aynı hastanede başka doktora gidip memnun kalmazsam param çöpe gidicek o yüzden devlete gitmeye karar verdim. Eşimin arkadaşı hemşire burda öyle vaka filan yok rahatça gelsin önlemini alıp demiş merkezde var bura almıyor demiş o yüzden oraya gidicem sanırım baktım memnunum iki doktordan devam ederim bende belki
Evet gebelikte diş eti ve diş problemleri görülebilir. Kalsiyum alımınızı artırın.Kazılar selamm. Gebeliginizde diş eti kanamanız arttı mı? Benim normalde de köpek dişim kanardı ama son 2 3 haftadır diş etlerim kanıyor ve bayağıkan tükürüyorum. En son 8 ay önce falan gitmiştim doktora dişlerin çok sağlıklı demişti. Gebelik ve hormonlardan kaynaklanan bir durum mu?
Evet bak iyi olmuş öyle hem devlet hem özel olarak devam edebilirsin
Effokcum ben kendi kullandığım memnun kaldığım ve çok uygun fiyatlı bi ürün tavsiye edebilirim.Arkadaşlar (özellikle araştırmacı gazetecisirkencubin ) hamilelikte temiz içerikli vücut losyonu öneriniz var mı?
Ne kadar su içersem içeyim kuruyorum, Bepantol kullanıyordum eskiden ama içeriğinden emin değilim artık. Sadece hindistan cevizi yağı süreyim diyorum ama duş almazsam her gün o da biraz huzursuz ediyor.. emin olamadım :)
Benim kızımda iki isimli, anaokuluna gidiyor, genelde ikisini söylüyorlar ama bakıyorum bazende en öndeki ismi söylüyorlar, ya da etkinliklerde ilk ismi kıllanıyorlar, nasıl içinize sinecekse tabi ama ben olsam beğendiğim ismi başa koyardımama okullarda faln ilk ismi söylüyorlar ya ondan ikinciye mi koysam diye düşünmüştüm
Süper canım bide sabah en erken randevuyu almaya çalış kalabalık olmadan girip çıkmış olursunCanım burda devlette bi arkadaş önerisiyle doktor buldum. Baya deneyimli filanmış. Şimdi aynı hastanede başka doktora gidip memnun kalmazsam param çöpe gidicek o yüzden devlete gitmeye karar verdim. Eşimin arkadaşı hemşire burda öyle vaka filan yok rahatça gelsin önlemini alıp demiş merkezde var bura almıyor demiş o yüzden oraya gidicem sanırım baktım memnunum iki doktordan devam ederim bende belki
Bende genelde ikinci isim kullanılır diye biliyorum.aaa benim bildiğim tüm resmi işlerde vs. hep ikinci isim ciddiye alınır ama arkadaşlar da bir fikir versin :)
Bu arada dediğim gibi, diretebildiğin kadar diret doğuma kadar, hiç koyamasınlar...
benim eşim de iki isimli ve ikinci ismini kullanıyor, birinci isim öyle süs gibi, çok uzun oluyor bide gereksiz, kredi kartına bile soyadının son iki harfi sığmıyor. ben her zaman tek isimden yanayım.Bende genelde ikinci isim kullanılır diye biliyorum.
benim eşim de iki isimli ve ikinci ismini kullanıyor, birinci isim öyle süs gibi, çok uzun oluyor bide gereksiz, kredi kartına bile soyadının son iki harfi sığmıyor. ben her zaman tek isimden yanayım.
bizim zaten soyadımız da türkçe karakter var, o yüzden isimde türkçe karakter olmamasına özen göstereceğiz.ya evet pasaportu var bunun uçuşu var hele o isimlerde türkçe harf varsa onun izahatı var ooof sıkıntı bastı bak düşününce
çocuğun adını bilmiyorum ama 4 harften uzun olmaması gibi bi hedefim var
krem önerisi için de çok teşekkürler canım, hemmmmmen bakıyor ve hatta alıyorum <3
Sesli güldüm tabirineArkadaşlar (özellikle araştırmacı gazetecisirkencubin ) hamilelikte temiz içerikli vücut losyonu öneriniz var mı?
Ne kadar su içersem içeyim kuruyorum, Bepantol kullanıyordum eskiden ama içeriğinden emin değilim artık. Sadece hindistan cevizi yağı süreyim diyorum ama duş almazsam her gün o da biraz huzursuz ediyor.. emin olamadım :)
Gebe okullarını bilmiyorum da bu doulalık olayını iyi inceleyin. Bir dönem burdan tanıştığım bir kız da doula sertifikası alıp bu işe girmişti. Kızın alanı ne mi işletme iktisat gibi bir şeydi çok alakasız değil mi? Lisans eğitimini diplomalarını sorgulayın lütfen.Nasılsınız kızlar?Yeni kitaplarım geldi, gün başladım birine bırakamadım. Çok güzel bir dille anlatılmış. Tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 2736736
Bir de gebe okulu, doula araştıran giden var mı? Benim hastanenin ücretsiz gebelik okulu varmış ama pandemiden dolayı bu sene yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?