- 5 Ekim 2019
- 804
- 851
- 23
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #24.261
yok bitanem effok la koyarsan noktasını yani en kötü ihtimali konuşuyorduk sonuna kadar direticem vallaKoycan yani kabul ettin mi
valla direticem bakalım şimdi eşimle limoniyim adam şakaya vuruyor hiç bişe yokmuş gibi davranıyor bide üstüne kızım babasına aşık olacak beni daha çok sevecek diyor ben konuşmadıkça sırnaşıyor ama umrumda değil valla ya gittiği yere kadar götürcem yoksa ciddiye almıyoraaa benim bildiğim tüm resmi işlerde vs. hep ikinci isim ciddiye alınır ama arkadaşlar da bir fikir versin :)
Bu arada dediğim gibi, diretebildiğin kadar diret doğuma kadar, hiç koyamasınlar...
ya evet pasaportu var bunun uçuşu var hele o isimlerde türkçe harf varsa onun izahatı var ooof sıkıntı bastı bak düşününce
çocuğun adını bilmiyorum ama 4 harften uzun olmaması gibi bi hedefim var
krem önerisi için de çok teşekkürler canım, hemmmmmen bakıyor ve hatta alıyorum <3
Bence de yumuşama. Bu sefer farklı olduğunu anlasın. Onun dilini çözmeye çalış. Hiçbir şey olmamış gibi normale dönmevalla direticem bakalım şimdi eşimle limoniyim adam şakaya vuruyor hiç bişe yokmuş gibi davranıyor bide üstüne kızım babasına aşık olacak beni daha çok sevecek diyor ben konuşmadıkça sırnaşıyor ama umrumda değil valla ya gittiği yere kadar götürcem yoksa ciddiye almıyor
İstanbulda ki Acıbadem hastanelerinin zoom üzerinden seminerleri oluyor.Doğum, hamilelikte beslenme,egzersiz vs gibi konularda ona bakabilirsiniz. Ben bir kaç kez kayıt yaptırdım hep dersleri kaçırdım. Denemek istiyorum yakınlarda ders olursa.Nasılsınız kızlar?Yeni kitaplarım geldi, gün başladım birine bırakamadım. Çok güzel bir dille anlatılmış. Tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 2736736
Bir de gebe okulu, doula araştıran giden var mı? Benim hastanenin ücretsiz gebelik okulu varmış ama pandemiden dolayı bu sene yok sanırım
Kesinlike haklısın. Bir meslek popüler olmayagörsün herkes eğitimini alıp uzman kesiliveriyor.Gebe okullarını bilmiyorum da bu doulalık olayını iyi inceleyin. Bir dönem burdan tanıştığım bir kız da doula sertifikası alıp bu işe girmişti. Kızın alanı ne mi işletme iktisat gibi bir şeydi çok alakasız değil mi? Lisans eğitimini diplomalarını sorgulayın lütfen.
Ben düşüncenin gücüne inanırım. “Koyarsam”ı düşünme o yüzden. Koyulmayacak de kendi kendine. Bilinçaltı bir şeyi kabullenince o şey oluveriyor. Enterasan ama öyle.yok bitanem effok la koyarsan noktasını yani en kötü ihtimali konuşuyorduk sonuna kadar direticem valla
Bence okulda ki durum sınıfta ki diğer öğrencilere göre değişiyor. Örneğin geçen yıl sınıfımda 3 tane Ömer vardı. Birine 2 ismi birden, digerlerinin de 2. ismini kullandık.Benim kızımda iki isimli, anaokuluna gidiyor, genelde ikisini söylüyorlar ama bakıyorum bazende en öndeki ismi söylüyorlar, ya da etkinliklerde ilk ismi kıllanıyorlar, nasıl içinize sinecekse tabi ama ben olsam beğendiğim ismi başa koyardım
Bende ek olarak sorayım şampuan, saç kremi bunlarında temiz içerikli olmasına dikkat edilmeli mi? Önerdiğiniz markalar var mı?Arkadaşlar (özellikle araştırmacı gazeteci @sirkencubin) hamilelikte temiz içerikli vücut losyonu öneriniz var mı?
Ne kadar su içersem içeyim kuruyorum, Bepantol kullanıyordum eskiden ama içeriğinden emin değilim artık. Sadece hindistan cevizi yağı süreyim diyorum ama duş almazsam her gün o da biraz huzursuz ediyor.. emin olamadım :)
Kazılar selamm. Gebeliginizde diş eti kanamanız arttı mı? Benim normalde de köpek dişim kanardı ama son 2 3 haftadır diş etlerim kanıyor ve bayağıkan tükürüyorum. En son 8 ay önce falan gitmiştim doktora dişlerin çok sağlıklı demişti. Gebelik ve hormonlardan kaynaklanan bir durum mu?
Ben de oldum olası hep tek isimciyimdir. Ama bu aralar isimlerin karaktere etkisi, harflerin enerjisi vs okudukça iki isim mi koysak diye düşünüyorum. Ne kadar çok isim o kadar fazla özellik diyorlar çünkü. Analık iştebenim eşim de iki isimli ve ikinci ismini kullanıyor, birinci isim öyle süs gibi, çok uzun oluyor bide gereksiz, kredi kartına bile soyadının son iki harfi sığmıyor. ben her zaman tek isimden yanayım.
Bende ek olarak sorayım şampuan, saç kremi bunlarında temiz içerikli olmasına dikkat edilmeli mi? Önerdiğiniz markalar var mı?
o zman ben kız doğmadan memur moduna giriyor mesela zeynep hanım sonra soyad ayyyyyyBenim kızımda iki isimli, anaokuluna gidiyor, genelde ikisini söylüyorlar ama bakıyorum bazende en öndeki ismi söylüyorlar, ya da etkinliklerde ilk ismi kıllanıyorlar, nasıl içinize sinecekse tabi ama ben olsam beğendiğim ismi başa koyardım
Yaa değiştirmemiz mi gerekiyor şampuanı ben önceki kullanmaya devam ediyorumben hamilelikten önce kullandığım Ducray marka şampuanı kullanmaya devam ediyorum, sitesinde hamilelikte kullanılabilir yazıyor ama ne kadar güven olur bilmiyorum...
öyle yapcam kuzum dünden beridir sinir ediyor sanki ne hakkı varsa yoksa böyle günlerce soğuk olurum kendisi bilir valla şimdi tartışırız diye konuyu dahi açmıyor nie böylesin diye bile soramıyor sorsa zaten hiç susmayacağımı biliyor yaBence de yumuşama. Bu sefer farklı olduğunu anlasın. Onun dilini çözmeye çalış. Hiçbir şey olmamış gibi normale dönme
Bu söylediğin çok doğru ve çok da ciddi bir mesele.Kesinlikle kabul etmeyin loğusalık doneminde bagisiklik düştüğü için ölüme goturebilir hem sizi hem bebeğinizi allah korusun
Önceden ben de eşim bir yere gittiği zaman oh ev bana kaldı diyordumAy Kızlar eşim akşam işe gitti az önce valla evde tek kalmayı özlemişimama gidince de boşluğa düşüyorum ne istediğini bilemez oldum
Teşekkür ederim, benimki de erken değil o zaman.Benim kendi ruutin doktorum perinatolog ben de 20/0 da ayrıntılıya gireceğim.
Kız bence her türlü zor yaEvet canım kız zordur eminim. Oğlana bı defa tahlil yapacağımızda on dakikada yaptiydi çişini kolayca. Pipi avantajı.
Geriden okuyarak geliyorum da bu mesaja cevap yazayım dedim. Ben görümceyim ama ben Light görümceyim galibaçünkü kardeşleriyle göbek bağlarını kesemiyorlar bi türlü, gelini de yabancı gibi görüyorlar lanet olası pislikler
burda görümceler varsa kusuruma bakmasınlar, yazdıklarımızdan feyz alıp gelinlere güzel davransınlar.
Teşekkür ederim canım, genelde herkes aynı zamanlara almışBen de 20+ larda alıcam randevuyu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?