- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #24.301
Eşimle sürekli tartıştığım konu sen kendi ailene ben de kendi aileme bebeğimizi öpmemeleri gerektiğini söylicez dedim (benim ailem zaten öpmez) eşim anneme ayıp olur falan dedi ben de sen bilirsin ,söylemezsen ben söylerim o zaman daha farklı anlaşılır dedim
Kız olsaydi Berre düşünüyordumErkek olsaydı koyacağım isim netti. Uraz ya da Uras istiyordum kesinlikle. Ben de kız ismi bulamıyorum, delircem
Yeni doğan bebeği öpmek nedir zaten ya? Ben kimsenin yenidoğan bebeğine tırnağımın ucuyla dokunmadım şimdiye bakar kaldı ki öpmek.Biz cok rahat dile getiriyoruz bu konuyu hatta annemleri ve kayinvalidemi gelmek istiyorlarsa bebegi gormeye 15 gun evlerinden cikmamalarini soyledim. Esim de sakayla karisik asinizi yaptirmissaniz asi kartini gostererek giris yaparsiniz dedibiz biraz hassas oldugumuz icin kimse alinmiyor. Ayagindan ve elinden opebilirsiniz sadece dedim bende oyle yapicam cunku dedim ne dusunuyorsam dilimde valla hic bu konularda kasmiyorum. Gorumcem de ayni sekilde dogum yaparken 20 gun annesini evden cikarmadi. Cok normal opmemek filan su zamanda de gitsin eger esin diyemiyorsa
Aynen çok zor kesinlikle.Kız olsaydi Berre düşünüyordum
Ama yine ben kesin Kararsız kalırdım..
Isim bulmakta ne zormuş ya
Bende isimleri hazırlamıştımAynen çok zor kesinlikle.Kimisi çocukluktan karar veriyor çocuğum olursa şı ismi koyacağım diye, çok imreniyorum onlara annem mesela çocukken oynadığı oyuncak bebeğe koyduğu ismi koymuş ablama, çok tatlı değil mi
Kızlar isim konusu konuşuldu ya biz isme karar verdik kısmet olursa tabikikayınvalidem Eren ismini çok seviyor bunu da dile getiriyordu hamile kalmadan önce ben Allah var ben de çok seviyorum ayrıca kuzenimin ismi kuzenimi de çok severim falan her neyse hamile olduğumu öğrendim ben kız diye düşünüyordum hep kız ismi düşündüm. Biz Arslan ismini koycaktık zaten yanına isim arıyorduk kaynanam da Eren ismini seviyor diye ben vazgeçtim erenden çok sevmeme rağmen sonra beni aradı dedi ki Eren ismini düşünmüştünüz ya boşver düşünme kızım çok yaramaz olurlarmıs dedi siz bilirsiniz bende severdim ama sevmez oldum dedi
akşamına da oldu mu bizim çocuğun adı Arslan Ereneşime Arslan Eren koyalım mı dedim oluuur dedi iyi böyle bi hikayesi var benim sıpamın isminin
Bende kızımdan yana çok şükür diyorum İnşallah oğlan kızı aratmaz bebekken kucakciydi ama o zaman tek çocuk olunca o bile güzel geliyordu onca kucak bebesi olmasına rağmen bebekligine doyamadım, 2 yaş sendromu bize uğrar gibi olup gecmisti, 4 yaş gibi çocuğun içine tövbe estağfurullah bişey kaçtıatanamayanogretmen kız bebeği büyütmek de zor galiba. Benim oğlum nazar olacak diye korkuyorum demeye ama adeta bir melek ne inat ne tutturma ne sinir hiç biri yok oğlumun zamanında burda arkadas olduklarimdan kızları olanlar çok çekiyor hatta geçen biri dedi ki kız istediğimi bilen bir arkadaşım, oğlunu mumla ara da gör kız da büyüyünce anneye arkadaş ikisinin de tadı başka elbet ama erkek çocuğu büyütmek de kolay bence
Yeni doğan bebeği öpmek nedir zaten ya? Ben kimsenin yenidoğan bebeğine tırnağımın ucuyla dokunmadım şimdiye bakar kaldı ki öpmek.
elimden geldiğince direticem canım koysam ne ki hiçbir zaman söyleyemeceğin ismi koymanın ne anlamı var zatenBence sen de ikna olma canım seni üzmek istemem ama
19+4 oldum ve +5 kilom var
53 ile başlamıştım.
Yeme düzenim aynı, günün büyük çoğunluğu aktif hareketli geçiyor ama geldi yine de kilolar
Evet evet oğlumun maşallahı var kesinlikle ama ne biliyim çevremde kızları olanlar cidden zorlanıyorlar belki denk gelme işi bilemedim ben kızımdan da umutluyum şahsenBence senin oğlanın maşallahı var, ben hep tam tersini duydum.bir de insan neye alışıyorsa o daha kolay geliyor sanırım.
Lütfen elinden de öptürmeyin çünkü o poğaça eller hep ağızda oluyorBiz cok rahat dile getiriyoruz bu konuyu hatta annemleri ve kayinvalidemi gelmek istiyorlarsa bebegi gormeye 15 gun evlerinden cikmamalarini soyledim. Esim de sakayla karisik asinizi yaptirmissaniz asi kartini gostererek giris yaparsiniz dedibiz biraz hassas oldugumuz icin kimse alinmiyor. Ayagindan ve elinden opebilirsiniz sadece dedim bende oyle yapicam cunku dedim ne dusunuyorsam dilimde valla hic bu konularda kasmiyorum. Gorumcem de ayni sekilde dogum yaparken 20 gun annesini evden cikarmadi. Cok normal opmemek filan su zamanda de gitsin eger esin diyemiyorsa
Bende kendimi durduramiyorum hic noldu anlamadim boyleyesil elma yiyip karnimi bastirmaya calisiyorum istahim durmuyor
Amanin kolikten Allah korusun biz bin şükür ne gaz çektik ne hasta olduk çok kolay büyüdü yavrum. Hatta bak bunu yazarken duygulandım şimdi gözyaşım pıtBende kızımdan yana çok şükür diyorum İnşallah oğlan kızı aratmaz bebekken kucakciydi ama o zaman tek çocuk olunca o bile güzel geliyordu onca kucak bebesi olmasına rağmen bebekligine doyamadım, 2 yaş sendromu bize uğrar gibi olup gecmisti, 4 yaş gibi çocuğun içine tövbe estağfurullah bişey kaçtıama ben kararlı davranınca inatlasmalar hiç kaosa dönüşmedi bizde şimdi altı yaşında biraz tripciyiz oda kız olmanın şanindan
Eltimde tam tersi oğlunun 7 ay koliği sürdü 4 yasina gelene kadar annesinden emdiği süt burnundan geldi kıza sülalecek aciyorduk
Yaa hiç sorma benim eşimin sülalesinin olayına benziyor resmen sizinkiler deAyy bu benim eşimin sülalesinde de var.
Eşimin adı zaten dedesinin adıymış, babannesi eşimi hep ayrı tutmuş kocasının adı diye, hatta eşimi koynunda uyutarak büyütmüş
Eşimin babası da genç yaşta vefat etmiş. Adı Köksal, allah rahmet eylesin ama ailede resmen köksal koleksiyonu var
Eltimin oğlu ilk torun, erkek olacağını öğrenince halalar arayıp baskı yapmışlar babanın adını koy diye, onlar da Ahmet Köksal koydular.
Başka bir akrabaları var, o kadın da çok severmiş eşimin babasını ve onun vefat ettiği sene doğum yapınca oğlunun adını Köksal koymuş.
Eşimin halasının erkek torunu oldu onlar da emir Köksal koydu, diğer halasının erkek torunu oldu onlar yiğit Köksal koydu, halasının bir erkek torunu daha oldu onlar da Enes Köksal koydutövbe ya gülüyorum ama kaynanam daha tatmin olmadı, kimse sadece Köksal koymamış herkes yanına isim eklemiş tek Köksal olmalıymış
Eşim de hem ilk çocuk hem de erkek olunca herkes “oğlun olursa babanın adını koyman gerek” diye baskı yapmıştı. Eşim de “niye koleksiyon mu yapıyoruz yarışıyor muyuz” diyordu akıl verenlere.
Şimdi en küçük kaynım “oğlum olursa ben tek Köksal koyarım” diyor, eşim ona bile kızıyor abartmayın diye
Lütfen elinden de öptürmeyin çünkü o poğaça eller hep ağızda oluyor
Yaa değiştirmemiz mi gerekiyor şampuanı ben önceki kullanmaya devam ediyorum
Ya benim dedemin 4 tane oğlu olmuş bir tanesine bile babasının adını vermemiş. Oğulları da aynı şekilde hiç biri çocuklarına babalarının ismini vermediler. Bana aşırı garip geliyor bu babadan oğula isim aktarımı
Bence canın ne çekiyorsa ye kuzum hiç takma.
Benim pek iştahım yok, normal yeme düzeninde devam ediyorum ama canım cips çekerse cips de yiyorum kendimi hiç sıkmıyorum
Kilo seni veya bebeği zora sokmadığı sürece gebelikte en son umursanacak durum bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?