- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #24.321
Gözünü korkutmak gibi olmasın ama ben de kızların daha çılgın olduğunu düşünüyorumatanamayanogretmen kız bebeği büyütmek de zor galiba. Benim oğlum nazar olacak diye korkuyorum demeye ama adeta bir melek ne inat ne tutturma ne sinir hiç biri yok oğlumun zamanında burda arkadas olduklarimdan kızları olanlar çok çekiyor hatta geçen biri dedi ki kız istediğimi bilen bir arkadaşım, oğlunu mumla ara da gör kız da büyüyünce anneye arkadaş ikisinin de tadı başka elbet ama erkek çocuğu büyütmek de kolay bence
Kararlı davran ve net ol canım asla taviz verme.çok sağol canım valla dünden beridir mecburluktan konuşuyorum ama sana küsüm konuşma benimle dedikçe sırnaşıyor sanki hiçbişe olmamış gibi ne zman düzgünce gel oturup konuşalım derse o zman konuşcam yoksa böyle günlerce soğuk davranmaya devam edicem ben burda eşşek başı gibi hiç fikrim sorulmadan oğlum olursa babamın dedin şimdi kız olacak ya bu sefer anneasininkini istiyor ya kadın beni hastane çıkışı cinsiyeti söylediğimde akşama kadar ağlattı yok ilk çocuk erkek olsaydı iyiydi yok oğlum napacak gibi konuşma yapan kadının bide ismini koyalım diyor benimkinde salaklık valla hiç beni düşünmüyor
Ya beni varya yalnızca ağıt yoruyorGözünü korkutmak gibi olmasın ama ben de kızların daha çılgın olduğunu düşünüyorum
Eltimin oğluyla yeğenim arasında bir buçuk ay var -yeğenim kız-
Eltimin oğlu sakin kibar duygusal bir çocuk, yeğenim 6 yaşına geldi hala daha koltuk tepelerinde gezen bir çocuk
Doğduğundan beri zıplıyor
O söylemezse sen söyle canım bu konu çok ciddi.Eşimle sürekli tartıştığım konu sen kendi ailene ben de kendi aileme bebeğimizi öpmemeleri gerektiğini söylicez dedim (benim ailem zaten öpmez) eşim anneme ayıp olur falan dedi ben de sen bilirsin ,söylemezsen ben söylerim o zaman daha farklı anlaşılır dedim
Bende bu zamana kadar hep yiyordum sabah gobegimi kasirken ve oturuyorken esim bir fotomu cekmis aman allahim dedimyedikce daha cok istahim aciliyor gibi hissediyorum. Bu aralar biraz dikkat etmeye baslicam, gebelik sekeri cikar ya da kilo alimina bagli varis olur diye de korkuyorum
Bu ağıt olayı Pazar gününden beri bizi mahvetti, söylediklerine sonuna kadar katılıyorum.Ya beni varya yalnızca ağıt yoruyorbı çocuk aglamazsa sık sık aglamiyorsa evin altını üstüne getirse de hiç koymuyor hatta eşim diyor ki bak bu çocuğa hep sen yol gösteriyorsun yaramazlık öğretiyorsn ya elleri kirlense rahatsız olup sil diyen bir çocuğum var oyuncak sepetinden oyuncak alıyor oynuyor oynuyor sıkılınca götürüp yerine koyup yenisini alıyor çok ağlayan çocuk yerinden kalkmasa da yaramaz benim için bebek dediğin hep gulmeli ne güzel dünya dimi
Allah korusun canım kötü düşünme.Bende bu zamana kadar hep yiyordum sabah gobegimi kasirken ve oturuyorken esim bir fotomu cekmis aman allahim dedimyedikce daha cok istahim aciliyor gibi hissediyorum. Bu aralar biraz dikkat etmeye baslicam, gebelik sekeri cikar ya da kilo alimina bagli varis olur diye de korkuyorum
Eşimin babannesi de aynı şekilde hep kayırırmış eşimiYaa hiç sorma benim eşimin sülalesinin olayına benziyor resmen sizinkiler deherkeste bir beklenti benim eşimin adı da dedesinin adı. Dedesi ayrı tutarmış eşimi. Babası eşime kızdığında dedesi sofradan kalkar gidermiş küsermiş niye kızdın diye. Eşimin de bu durum hoşuna gidiyor niyeyse
Napsin yavrum dertli. Geçecek annesi eskisi gibi mutlu bir çocuk olacak inşallah. Anneyi iş güç değil evladını mutsuz görmek bitiriyor işte.Bu ağıt olayı Pazar gününden beri bizi mahvetti, söylediklerine sonuna kadar katılıyorum.
Kızım bebekken pek ağlamazdı, genelde mutlu bir çocuk ama bu hastalık bizi mahvetti.
Ailece deliriyoruz Pazar gününden beri
O kadar çok ağladı ki gözleri şişti kıpkırmızı oldu.
Evin altını üstüne getirse bu kadar yorulmazdım
ben gönül rahatlığıyla yiyecek bir şey bulamıyorum ya..
ben çalıştığım için haftada iki üç gün annemden yemek alıyoruz, geri kalan günler de mümkün mertebe evde bir şeyler hazırlıyoruz ama dışarıdan söylemeye gelince kitleniyorum..
hamburger yiyelim deseeem (fastfood chainlerden değil de, nispeten düzgün bir yerden), içinde soslar var mayonez var vs..
ev yemekleri söylüyoruz bazen ama o da saçma geliyor, evde pişecek bişeyleri dışarıdan söylemek...
lahmacun / kebap vs o iş benim bulantılarım olduğu dönemde rafa kaldırıldı ve bir daha açamadık
o nedenle kısır döngüdeyim... sağlıklı beslenmeyi geçtim, ne yiyeyim derdi daha baskın çıktı :)
İnstada mühendisinoğlunu takip et canım. Yıldızlar listesi oluyor içeriği en temiz ürünleri barındıran. Hallales öneriyorlar yetişkinler için de herkes oldukça memnun.yok tabii ki değiştirmek gerekmiyor, benim cildim biraz hassas ve hamilelikte de vücut iyice deliriyor - o nedenle nasıl içten doğal ürünler olsun diye doğal besleniyorsak, dıştan kullandığım ürünleri de doğalıyla değiştirmeye çalısıyorum mümkün mertebe..
ama doktorum vs bu konuyla ilgili bi uyarı yapmadı öyle diyeyim :)
Allah korusun canım kötü düşünme.
Tabi ölçülü gitmekte fayda var ama çok da kafaya takmaya gerek yok.
Sen düzenli beslenmeye dikkat et, gelen kilo da hoş gelsin sefa gelsin
Anne babayla ve çocuğun karakteriyle de ilgili sanırım ya. Hem erkek hem kız yeğenim var. Aradaki fark uçurum gibi. Oğlan adeta bir tazmanya canavarı. 5dk durmuyor. Kız daha uysal ve sakindi o yaşlarda.Gözünü korkutmak gibi olmasın ama ben de kızların daha çılgın olduğunu düşünüyorum
Eltimin oğlu sakin kibar duygusal bir çocuk, yeğenim 6 yaşına geldi hala daha koltuk tepelerinde gezen bir çocuk
Bizde anneme ya da kayinvalideme gittikce yemek aliyorduk ama bayadir onlara da gitmiyoruz artik surekli evdeyiz ve acikiyoruz
Ben haftada bir hamburger kesin, bir gun ya firinda balik yapiyorum ya da onu da soyluyorum. Bir gun de pizza soyluyorum saglikli olmuyor tabiiKebap et kofte gormek bile istemiyorum bu aralar nedense yedigimde de cok rahatsiz oluyorum.
Surekli meyve yiyorum ben her gun muz mutlaka yiyorum. Meyveye ek aciktikca salatalik ve havucta yiyorumaslinda bir kac cesit corba yapip surekli corba mi icsem hep saglikli hem seviyorum
Benim kızda altı yaşında çizgi film izlerken bile koltukta amuda kalkma özelliği varGözünü korkutmak gibi olmasın ama ben de kızların daha çılgın olduğunu düşünüyorum
Ben işte aynen öyle bir bebekmişim. Annem ağladığını hatırlamıyorum diyor. Annem bakYa beni varya yalnızca ağıt yoruyorbı çocuk aglamazsa sık sık aglamiyorsa evin altını üstüne getirse de hiç koymuyor hatta eşim diyor ki bak bu çocuğa hep sen yol gösteriyorsun yaramazlık öğretiyorsn ya elleri kirlense rahatsız olup sil diyen bir çocuğum var oyuncak sepetinden oyuncak alıyor oynuyor oynuyor sıkılınca götürüp yerine koyup yenisini alıyor çok ağlayan çocuk yerinden kalkmasa da yaramaz benim için bebek dediğin hep gulmeli ne güzel dünya dimi
corba da doyurmuyor yaaa, ben onu denedim - kocamaaaan bir kase çorba içtim, sonra bir kase daha içtim - bu sefer arkasından abur cubura dadanıyorum doymadım midem kazındı diye
pizza zayıf noktam yaaa, beni kalbimden vurdun şu an
bebek işinden önce haftada 2-3 mutlaka eşim bi büyük boy ben bi büyük boy yiyorduk, şimdi bi kestim yine başlarsak ben hızımı alamam diye, ondan arada açıp fotograflarına bakıyorum
Bol bol dua et az ağlayan çok gulen bir bebeğin olsun tadına doyulmuyorBen işte aynen öyle bir bebekmişim. Annem ağladığını hatırlamıyorum diyor. Annem bakinşallah benim minnak da bana çeker. Gerçi eşim de çok usluymuş. Kesinlikle haklısın ağlamasındansa yaramazlık yapmadı daha iyi. Ağlayınca anne baba ne yapacağını bilemiyor, içi gidiyor, eli ayağına dolaşıyor, kafa da kaldırmıyor.
Kolik düşman başına bile değil İnşallah hiç yanımıza uğramaz kızımda 50 gün sürdü sadece gaz problemi onda bile kuzum agladikca uyuma ama ağlama ve kızım diyordum çok şükür çabuk bitmiştiAmanin kolikten Allah korusun biz bin şükür ne gaz çektik ne hasta olduk çok kolay büyüdü yavrum. Hatta bak bunu yazarken duygulandım şimdi gözyaşım pıtbüyüyor diye uzuluyorum doyamadım doyamıyorum doyamiycam tekraren belirtmek isterim ben prensesimden aynı performansı alicakmisim gibi yoğun bir pozitif enerjiye sahibim daha ayağımı hiç yere basmadim terliksiz bu da gazsız olursa diycem ki evet hamilelikten itibaren korunmak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?