2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Tarhana çorbası bu ara en favori çorbam. 10 dkda hazır ve tadını çok seviyorum tabi bu hazır olanlar değil el yapımı olanlar

Yaa ben de öyleymişim. Uyanırmışım kendi kendime etrafa bakarmışım. Annemler misafirliğe gittiklerinde uyumuşum beni arka odada unutmuşlar Eşim de öyle çok uysal bir bebekmiş. Ama eşimin kardeşi bir dk yerinde durmazmış. Bizlere çekerse çok uysal olur ama cidden anne babaya çekiyor çocuğun huyu ben inanıyorum buna

Benim eltimin 3 yaşında kızı var kesinlikle ama kesinlikle doktora gösterilmeli ama çocuk deyip geçiyorlar. Bir kere annesi iş yaparken yarım saatligine oyalayim dedimde ağlarken titreyen sinir krizi geçiren bir çocuk vardı karşımda az kalsın bayilacaktim o kadar korktum ki. Sonra 8 yaşında abisi geldi de yenge korkma hep böyle ağlıyor biz hep çekiyoruz işte bunu dedi. Ne yapacagimi şaşırdım. Ama eltimi tanıdığım için neden böyle olduğunu az çok kestiriyorum. İlgi alaka güler yüz sıfır malesef. Kendi mutsuz çocukları mutsuz.

Haha bızde de tam tersi. Bir alimden bir zalim bir zalimden bir âlim doğar dedikleri gibi ikimizde aşırı ağlayan bebeklermisiz eşimle

Çorba ben de bayılırım Ben yiyecek hiçbir şey bulamazsam buharda brokoli haşlayıp zeytinyağı ve limonla soslayıp yiyorum çok güzel oluyor. Onun dışında tarhana çorbası aşırı pratik ve doyurucu oluyor. İçine sarımsak, nane ve çörek otu da koyuyorum ben. Besleyici de oluyor. Mercimek çorbasına bayılırım. Geçen bir kazan yaptım 3 gün ısıtıp ısıtıp içtim Karnabaharı da çok severim, hemen her şeyini yerim. Ya sulu yemeğini yapıyorum ya da soslayıp fırına veriyorum. Yaz sebzelerini daha çok severim aslında ama mevsim dışı yemek istemediğim için almıyorum. Buzlukta taze fasulye, bezelye falan var. Arada onlardan çıkarıp pişiriyorum canım isterse. Ispanak da çok doyurucu oluyor yoğurtla. Onun dışında da eti ve tavuğu sote yiyoruz, ev köftesinden tiksindim nedense. Fast food köftesini yiyorum ama evde kendi yaptığım sinirime dokunuyor bu ara

İnstada mühendisinoğlunu takip et canım. Yıldızlar listesi oluyor içeriği en temiz ürünleri barındıran. Hallales öneriyorlar yetişkinler için de herkes oldukça memnun.

girip bir bakayıııım :)
teşekkür ederim canım, tam benlik işler incele incele dur

Kizlar d vitamininize her ay baktiriyormusunuz ona gore mi ayar cektiriliyor unite oranina ya da baktirmak gerekli mi

d vitaminini yükseltmek çooook zor, benimki nasık böyle çıktı hepimiz şaşkınız
ondan genelde bakmadan veriyorlar ama sen bir şeylerden şüpheleniyorsan doktorun kan alırken isteyebilirsin tabii :)

girip bir bakayıııım :)
teşekkür ederim canım, tam benlik işler incele incele dur
E effok birde Worldofzey var mühendisinoglu ile fikir alışverişi yapıyorlar mühendisinoglu çoğunluk olarak bebek ürünlerini inceliyor worldofzey yetişkin ürünleri temizlik ürünlerini yorumluyor bende kızıma hamileyken başlamıştim araştırmaya 6 yılda evdeki çoğu deterjani bile değiştirdim ne kadar az kimyasal o kadar temiz dünya çamaşır suyunu su gibi kullananları görünce dehşete düşüyorum

doktordan geldim, her şey yolunda, benim kız 334 gr olmuş ve 21 cm, kan ve idrar tahlili istedi doktor..
19+6 ya detaylı randevusu aldım, umarım erken değildir, o an sormak aklıma gelmedi randevuyu veren kıza..
kilo olayın çok iyi dedi, yürüyüşlere devam et dedi, varis olmaz o zaman dedi, geceleri yan yatmaya özen göster dedi, bacağını ve göbeğini desteklersen iyi olur dedi. güzel, verimli bi muayene geçti.
baya baktı ultrasonda, yüzüne, ellerine, ayaklarına, göbeğini ölçtü, kafasını ölçtü.. kıpır kıpırdı minnoş kızım ❤

Çok sevindim canım ohh masallah.. Bende 16 haftalık ım doktor ocak başı detaylı dan randevu al dedi bakalım.. Bide benim kızım olacak ama ama saba, yazamadım eklersen beni sat 19.08.2020 dogum 26.05.2021 cinsiyet kız kilo boy yazıyor muyuz boyum 1.73 kilom 60 eklersen tabşayp devinim ikinci çocuk bide

geçmiş olsuuuunn ne güzel haberler <3
bu yan yatma işi için güzel yastıklar var sanırım ama daha tam bakamadım, bakınca buraya da yazarım belki..
ya da alan, bilen kullanan varsa süper olur öneri :)

d vitaminini yükseltmek çooook zor, benimki nasık böyle çıktı hepimiz şaşkınız
ondan genelde bakmadan veriyorlar ama sen bir şeylerden şüpheleniyorsan doktorun kan alırken isteyebilirsin tabii :)
Ya cnm a ve d vitaminlerinin fazlasi zarar ya bide bendeki bu pimpiriklilik de eklenince boyle oluyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…