- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #24.341
Tarhana çorbası bu ara en favori çorbam. 10 dkda hazır ve tadını çok seviyorumBizde anneme ya da kayinvalideme gittikce yemek aliyorduk ama bayadir onlara da gitmiyoruz artik surekli evdeyiz ve acikiyoruz
Ben haftada bir hamburger kesin, bir gun ya firinda balik yapiyorum ya da onu da soyluyorum. Bir gun de pizza soyluyorum saglikli olmuyor tabiiKebap et kofte gormek bile istemiyorum bu aralar nedense yedigimde de cok rahatsiz oluyorum.
Surekli meyve yiyorum ben her gun muz mutlaka yiyorum. Meyveye ek aciktikca salatalik ve havucta yiyorumaslinda bir kac cesit corba yapip surekli corba mi icsem hep saglikli hem seviyorum
Yaa ben de öyleymişim. Uyanırmışım kendi kendime etrafa bakarmışım. Annemler misafirliğe gittiklerinde uyumuşum beni arka odada unutmuşlarBen işte aynen öyle bir bebekmişim. Annem ağladığını hatırlamıyorum diyor. Annem bakinşallah benim minnak da bana çeker. Gerçi eşim de çok usluymuş. Kesinlikle haklısın ağlamasındansa yaramazlık yapmadı daha iyi. Ağlayınca anne baba ne yapacağını bilemiyor, içi gidiyor, eli ayağına dolaşıyor, kafa da kaldırmıyor.
Tarhana çorbası bu ara en favori çorbam. 10 dkda hazır ve tadını çok seviyorumtabi bu hazır olanlar değil el yapımı olanlar
Haha bızde de tam tersi. Bir alimden bir zalim bir zalimden bir âlim doğar dedikleri gibi ikimizde aşırı ağlayan bebeklermisiz eşimleYaa ben de öyleymişim. Uyanırmışım kendi kendime etrafa bakarmışım. Annemler misafirliğe gittiklerinde uyumuşum beni arka odada unutmuşlarEşim de öyle çok uysal bir bebekmiş. Ama eşimin kardeşi bir dk yerinde durmazmış. Bizlere çekerse çok uysal olur ama cidden anne babaya çekiyor çocuğun huyu ben inanıyorum buna
Çorba ben de bayılırımBizde anneme ya da kayinvalideme gittikce yemek aliyorduk ama bayadir onlara da gitmiyoruz artik surekli evdeyiz ve acikiyoruz
Ben haftada bir hamburger kesin, bir gun ya firinda balik yapiyorum ya da onu da soyluyorum. Bir gun de pizza soyluyorum saglikli olmuyor tabiiKebap et kofte gormek bile istemiyorum bu aralar nedense yedigimde de cok rahatsiz oluyorum.
Surekli meyve yiyorum ben her gun muz mutlaka yiyorum. Meyveye ek aciktikca salatalik ve havucta yiyorumaslinda bir kac cesit corba yapip surekli corba mi icsem hep saglikli hem seviyorum
Oo domates çorbasına da bayılırımmBenim de favorim yazdan yapilan soslarla kasarli domates corbasi, mercimek ve yayla
İnstada mühendisinoğlunu takip et canım. Yıldızlar listesi oluyor içeriği en temiz ürünleri barındıran. Hallales öneriyorlar yetişkinler için de herkes oldukça memnun.
Benimkine hiç bakılmadı. Doktor direkt hap verdi.Kizlar d vitamininize her ay baktiriyormusunuz ona gore mi ayar cektiriliyor unite oraninaya da baktirmak gerekli mi
Kac unite cnm senin ki icerik olarakBenimkine hiç bakılmadı. Doktor direkt hap verdi.
Kizlar d vitamininize her ay baktiriyormusunuz ona gore mi ayar cektiriliyor unite oraninaya da baktirmak gerekli mi
E effok birde Worldofzey var mühendisinoglu ile fikir alışverişi yapıyorlar mühendisinoglu çoğunluk olarak bebek ürünlerini inceliyor worldofzey yetişkin ürünleri temizlik ürünlerini yorumluyor bende kızıma hamileyken başlamıştim araştırmaya 6 yılda evdeki çoğu deterjani bile değiştirdim ne kadar az kimyasal o kadar temiz dünya çamaşır suyunu su gibi kullananları görünce dehşete düşüyorumgirip bir bakayıııım :)
teşekkür ederim canım, tam benlik işler incele incele dur
50.000 I.U yazıyor canım. D-colefor verdi bana.Kac unite cnm senin ki icerik olarak
Hap yazmışım, damla olacak.Benimkine hiç bakılmadı. Doktor direkt hap verdi.
Evet Beren güzel bakalım başka isim bulursak yardım istiyorum grup tanBence Beren yada beril güzel olur
Çok sevindim canım ohh masallah.. Bende 16 haftalık ım doktor ocak başı detaylı dan randevu al dedi bakalım.. Bide benim kızım olacak ama ama saba, yazamadım eklersen beni sat 19.08.2020 dogum 26.05.2021 cinsiyet kız kilo boy yazıyor muyuz boyum 1.73 kilom 60 eklersen tabşayp devinim ikinci çocuk bidedoktordan geldim, her şey yolunda, benim kız 334 gr olmuş ve 21 cm, kan ve idrar tahlili istedi doktor..
19+6 ya detaylı randevusu aldım, umarım erken değildir, o an sormak aklıma gelmedi randevuyu veren kıza..
kilo olayın çok iyi dedi, yürüyüşlere devam et dedi, varis olmaz o zaman dedi, geceleri yan yatmaya özen göster dedi, bacağını ve göbeğini desteklersen iyi olur dedi. güzel, verimli bi muayene geçti.
baya baktı ultrasonda, yüzüne, ellerine, ayaklarına, göbeğini ölçtü, kafasını ölçtü.. kıpır kıpırdı minnoş kızım ❤
Hep beraber koyarız inşallah kız ismi bulmak zormuşBizim de kafalar karışık cnm göksu, ayza, melis, eliz var seçeneklerde soyadımız s ile başladığından eliz biraz zor olacak gibi. İsim işi çok zor ya
doktordan geldim, her şey yolunda, benim kız 334 gr olmuş ve 21 cm, kan ve idrar tahlili istedi doktor..
19+6 ya detaylı randevusu aldım, umarım erken değildir, o an sormak aklıma gelmedi randevuyu veren kıza..
kilo olayın çok iyi dedi, yürüyüşlere devam et dedi, varis olmaz o zaman dedi, geceleri yan yatmaya özen göster dedi, bacağını ve göbeğini desteklersen iyi olur dedi. güzel, verimli bi muayene geçti.
baya baktı ultrasonda, yüzüne, ellerine, ayaklarına, göbeğini ölçtü, kafasını ölçtü.. kıpır kıpırdı minnoş kızım ❤
Ya cnm a ve d vitaminlerinin fazlasi zarar ya bide bendeki bu pimpiriklilik de eklenince boyle oluyor cnmd vitaminini yükseltmek çooook zor, benimki nasık böyle çıktı hepimiz şaşkınız
ondan genelde bakmadan veriyorlar ama sen bir şeylerden şüpheleniyorsan doktorun kan alırken isteyebilirsin tabii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?