- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #24.361
Ya cnm a ve d vitaminlerinin fazlasi zarar ya bide bendeki bu pimpiriklilik de eklenince boyle oluyor cnm
E effok birde Worldofzey var mühendisinoglu ile fikir alışverişi yapıyorlar mühendisinoglu çoğunluk olarak bebek ürünlerini inceliyor worldofzey yetişkin ürünleri temizlik ürünlerini yorumluyor bende kızıma hamileyken başlamıştim araştırmaya 6 yılda evdeki çoğu deterjani bile değiştirdim ne kadar az kimyasal o kadar temiz dünya çamaşır suyunu su gibi kullananları görünce dehşete düşüyorum
19+6 erken değildir ya hiç sanmamdoktordan geldim, her şey yolunda, benim kız 334 gr olmuş ve 21 cm, kan ve idrar tahlili istedi doktor..
19+6 ya detaylı randevusu aldım, umarım erken değildir, o an sormak aklıma gelmedi randevuyu veren kıza..
kilo olayın çok iyi dedi, yürüyüşlere devam et dedi, varis olmaz o zaman dedi, geceleri yan yatmaya özen göster dedi, bacağını ve göbeğini desteklersen iyi olur dedi. güzel, verimli bi muayene geçti.
baya baktı ultrasonda, yüzüne, ellerine, ayaklarına, göbeğini ölçtü, kafasını ölçtü.. kıpır kıpırdı minnoş kızım ❤
Bende vardı o yastıklardan arkadaşıma verdimgeçmiş olsuuuunn ne güzel haberler <3
bu yan yatma işi için güzel yastıklar var sanırım ama daha tam bakamadım, bakınca buraya da yazarım belki..
ya da alan, bilen kullanan varsa süper olur öneri :)
Bende vardı o yastıklardan arkadaşıma verdim
Şimdi geri alma zamanı
Şu anda bile ben yan yatarken belime bir yastık bacağımın altına bir yastık alıyorum
Mehmet selim ya da ahmet selim hoş geliyor kulağa. Sadece selim de güzel brnce. Kaan , erdem, kerem , kutay, aklıma gelenlerErkek bebek isimlerini önerisi alabilirim..
Esim ilk çocuk sen ne istersen o ismi koyalım dedi..mücadele zor olunca bunun benim hakkim olduğunu düşünüyor
Aslında kerem ismini düşünüyordum ama sanki hiç bir isme ısınamıyorum
Eltimin emir Asaf olacak..
Benimde düşündüğüm isimİsim işini ben hallettim kızlar çok şükür benim dediğimi herkes kabullendi artık ipek diye konuşuyorlareşim de ipek diye seviyor. Kaynanam ilk duyunca eşime laf sokuyo yine dedğini yaptırmış diye bende biraz surat yaptım ikisine de sonra olsun ipek de güzel isim diye lafı çevirdi. Sonra da diyo ki kuranda geçen bi isim olsaydı falan dedi bende öyle bi yükümlülüğümüz mü var anne dedim. Ama konuşurken falan bebekten ipek diye bahsediyorlar rahatladım artık konusunu açmazlar
trendyolda benim favorilerimde var bi tane, onu atayım buraya, yorumlarına bakarsın canım.geçmiş olsuuuunn ne güzel haberler <3
bu yan yatma işi için güzel yastıklar var sanırım ama daha tam bakamadım, bakınca buraya da yazarım belki..
ya da alan, bilen kullanan varsa süper olur öneri :)
Teşekkürler bakıyorum hemen bu markalarada.Şampuan halalles diye organik bir marka var hamilelikten öncede onu kullaniyordum ona devam ediyorum boyalı saçlar içinde organik şampuani ve saç kremi var ,organik olmasa da temiz içerikli bir çok marka var piyasada fiyatlarda öyle aman aman değil her bütçeye uyacak fiyatlar ama normal market şampuanı kullandıktan sonra bu şampuanlara geçişlerde saçın alışma süreci var alışana kadar saçlar biraz hatır hatır oluyor sonra saçlar alisiyor duş jeli olarak sivenonunkini kullanıyordum kokusu çok bitki bitki hamilelikte rahatsız etti şimdi ecowelle geçtim buda organik ve hesaplı bir marka kokusuda çok hafif ferah bir koku cildim çok kuru olduğu için normalde de her duştan sonra içinde paraben bulundurmayan vücut losyonu kullanırdım şimdi ecowelle markasının Bebek losyonunu aldık kızımla anne kız birlikte kullaniyoruz koltuk altı rolonu olarak ta sivenonun rolonunu kullanıyorum terlemeyi önlemiyor ama ter kokusunda cok etkili
anladım canım sağolyok tabii ki değiştirmek gerekmiyor, benim cildim biraz hassas ve hamilelikte de vücut iyice deliriyor - o nedenle nasıl içten doğal ürünler olsun diye doğal besleniyorsak, dıştan kullandığım ürünleri de doğalıyla değiştirmeye çalısıyorum mümkün mertebe..
ama doktorum vs bu konuyla ilgili bi uyarı yapmadı öyle diyeyim :)
çok haklısın canımKararlı davran ve net ol canım asla taviz verme.
İsim koymayla başlar daha nerelere kadar karışırlar sonra.
Senin de artık bir birey olduğunu kendi kararların olduğunu eşin dahil herkes kabullenmeli.
Çocuktan sonra insan daha da değişiyor, sakın istemediğin bir ismi sırf çeneleri kapansın diye koyma.
yaşınızı da yazabilir misiniz?Çok sevindim canım ohh masallah.. Bende 16 haftalık ım doktor ocak başı detaylı dan randevu al dedi bakalım.. Bide benim kızım olacak ama ama saba, yazamadım eklersen beni sat 19.08.2020 dogum 26.05.2021 cinsiyet kız kilo boy yazıyor muyuz boyum 1.73 kilom 60 eklersen tabşayp devinim ikinci çocuk bide
Gecmis olsun cnm ya iste bebegi dusunuyor insan. takviyelerin de ne kadar fayda sagladigini kestiremiyoruź.bir uyari sistemimiz olsa fazla yukleme yapildi die uyari alsak aninda ne guzel olacakyani dediğim gibi şu an halihazırda bir takviye almıyorsan yükseltmen çok zor, bir de benim yazdığım direkt kandaki vitamin d değil onun bi formuydu, ilaç falan da bana yan etki gibi yapmış olabilir...
çok kurcalamayıp bi süre takviyeyi kes dediler ben de öyle yaptım :)
ama kafana yatmıyorsa dediğim gibi en yakın randevunda doktoruna danış, bir terslik olsa vücudunda hissederdin, bende döküntüler oldu mesela..
Ben gebeliğin en başında 2 kez baktırdım ikisinde de düşük çıktı. Artık baktırmıyorum ama d vitamini kullanmaya devam ediyorum.Kizlar d vitamininize her ay baktiriyormusunuz ona gore mi ayar cektiriliyor unite oraninaya da baktirmak gerekli mi
Bende çok uysal, sessizmişim. Komşular evde küçük bebek olduğunu bilmesek anlayamayacağız hiç sesi gelmiyor bebeğin derlermişYaa ben de öyleymişim. Uyanırmışım kendi kendime etrafa bakarmışım. Annemler misafirliğe gittiklerinde uyumuşum beni arka odada unutmuşlarEşim de öyle çok uysal bir bebekmiş. Ama eşimin kardeşi bir dk yerinde durmazmış. Bizlere çekerse çok uysal olur ama cidden anne babaya çekiyor çocuğun huyu ben inanıyorum buna
Bende oradan almıştım mcey gibi bişey hatırlıyorum markasını. Kılıflıydı hiç terlemedimya e-bebekte baktım ben, bi tanesine güzel demişler ama bazılarıda bu terletiyor demiş, kılıfı olan var olmayan var derken emin olamadım :)
Çok teşekkür ederim sanırım diş doktoruna da bi gidicemEvet gebelikte diş eti ve diş problemleri görülebilir. Kalsiyum alımınızı artırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?