2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ya cnm a ve d vitaminlerinin fazlasi zarar ya bide bendeki bu pimpiriklilik de eklenince boyle oluyor cnm

yani dediğim gibi şu an halihazırda bir takviye almıyorsan yükseltmen çok zor, bir de benim yazdığım direkt kandaki vitamin d değil onun bi formuydu, ilaç falan da bana yan etki gibi yapmış olabilir...

çok kurcalamayıp bi süre takviyeyi kes dediler ben de öyle yaptım :)

ama kafana yatmıyorsa dediğim gibi en yakın randevunda doktoruna danış, bir terslik olsa vücudunda hissederdin, bende döküntüler oldu mesela..

aaa bakayım çünkü kişisel bakım işine girmemiş mühendisinoğlu, teşekkür ederiiimmm

19+6 erken değildir ya hiç sanmam
Koca kız olmuş senin minnoşun annesi

Kızlar benim de aksine iştahım kapandı son birkaç gündür canım hiç bir şey istemiyor doğru dürüst acıkmıyorum bile

geçmiş olsuuuunn ne güzel haberler <3
bu yan yatma işi için güzel yastıklar var sanırım ama daha tam bakamadım, bakınca buraya da yazarım belki..
ya da alan, bilen kullanan varsa süper olur öneri :)
Bende vardı o yastıklardan arkadaşıma verdim
Şimdi geri alma zamanı
Şu anda bile ben yan yatarken belime bir yastık bacağımın altına bir yastık alıyorum

Bende vardı o yastıklardan arkadaşıma verdim
Şimdi geri alma zamanı
Şu anda bile ben yan yatarken belime bir yastık bacağımın altına bir yastık alıyorum

ya e-bebekte baktım ben, bi tanesine güzel demişler ama bazılarıda bu terletiyor demiş, kılıfı olan var olmayan var derken emin olamadım :)

Ben kullanıyorum arkadaş zorla verdi baya rahat oluyor gerçekten ama benim sıpa çoğu kez beni atıp kendi yatıyor onun içine

Mehmet selim ya da ahmet selim hoş geliyor kulağa. Sadece selim de güzel brnce. Kaan , erdem, kerem , kutay, aklıma gelenler

İsim işini ben hallettim kızlar çok şükür benim dediğimi herkes kabullendi artık ipek diye konuşuyorlar eşim de ipek diye seviyor. Kaynanam ilk duyunca eşime laf sokuyo yine dedğini yaptırmış diye bende biraz surat yaptım ikisine de sonra olsun ipek de güzel isim diye lafı çevirdi. Sonra da diyo ki kuranda geçen bi isim olsaydı falan dedi bende öyle bi yükümlülüğümüz mü var anne dedim. Ama konuşurken falan bebekten ipek diye bahsediyorlar rahatladım artık konusunu açmazlar

Benimde düşündüğüm isim

geçmiş olsuuuunn ne güzel haberler <3
bu yan yatma işi için güzel yastıklar var sanırım ama daha tam bakamadım, bakınca buraya da yazarım belki..
ya da alan, bilen kullanan varsa süper olur öneri :)
trendyolda benim favorilerimde var bi tane, onu atayım buraya, yorumlarına bakarsın canım.

Teşekkürler bakıyorum hemen bu markalarada.

anladım canım sağol

çok haklısın canım

yaşınızı da yazabilir misiniz?

Gecmis olsun cnm ya iste bebegi dusunuyor insan. takviyelerin de ne kadar fayda sagladigini kestiremiyoruź.bir uyari sistemimiz olsa fazla yukleme yapildi die uyari alsak aninda ne guzel olacak

Bende çok uysal, sessizmişim. Komşular evde küçük bebek olduğunu bilmesek anlayamayacağız hiç sesi gelmiyor bebeğin derlermiş

ya e-bebekte baktım ben, bi tanesine güzel demişler ama bazılarıda bu terletiyor demiş, kılıfı olan var olmayan var derken emin olamadım :)
Bende oradan almıştım mcey gibi bişey hatırlıyorum markasını. Kılıflıydı hiç terlemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…