- 17 Ağustos 2020
- 673
- 425
- 23
- 28
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #24.381
Sizin durduk yere mi? Benimki sadece dişlerimi fırçalayıncaSelam kızlar , çift isimlerden bahsedilmiş. Kızıma tek isim koydum ama bu sefer çift isim koyacak gibiyiz inşallah. Kızımın ismini ben seçmiştim şimdi ogluşu babası seçmekte serbest ama ön isim olarak babamın ismini koymamız şartıylabu konuda daha detayli düşünmedik aslında babamın ismi de uzun ve hiç çift isim sevmem ama gönlümden böyle geciyor bakalım
Evet benim neredeys her gün hafif diş eti kanamam oluyor
bu galiba senin dediğin?Bende oradan almıştım mcey gibi bişey hatırlıyorum markasını. Kılıflıydı hiç terlemedim
Bu ama karnındaki kırmızı da dahil
o ayrıca alınıyor galibaBu ama karnındaki kırmızı da dahil
Ben de hiç hissetmiyorum ya 18 hafta bitti bugün ama yok. Bazen elimi karnıma koyuyorum 1-2 dk ama ı ıh hissetmiyorumBen niye hissetmiyorum hareket ya
Çorba beni daha çok acıktırıyorBen corba detoksuna giriyim en iyisisaglikli seyler yemek icin de cok caba sarf etmiyorum isin kotu tarafi bende yemek seciyorum ve cok sebzeyle aram da yok. Sebze olarak bezelye ve taze barbunya cikariyorum buzluktan bir de biber dolmasi sayilirsa o baska yok Corba hem saglikli hem guzel, ekmeksiz corba iciyim ben en iyisi karnim sissin soyle guzel guzel
Bence böyle bi durumda zeynep hanım demezler minicik çocuğao zman ben kız doğmadan memur moduna giriyor mesela zeynep hanım sonra soyad ayyyyyy
Erkek olsaydı bizimki uzay veya atay düşünmüştük cnm.Erkek bebek isimlerini önerisi alabilirim..
Esim ilk çocuk sen ne istersen o ismi koyalım dedi..mücadele zor olunca bunun benim hakkim olduğunu düşünüyor
Aslında kerem ismini düşünüyordum ama sanki hiç bir isme ısınamıyorum
Eltimin emir Asaf olacak..
Çorba ben de bayılırımBen yiyecek hiçbir şey bulamazsam buharda brokoli haşlayıp zeytinyağı ve limonla soslayıp yiyorum çok güzel oluyor. Onun dışında tarhana çorbası aşırı pratik ve doyurucu oluyor. İçine sarımsak, nane ve çörek otu da koyuyorum ben. Besleyici de oluyor. Mercimek çorbasına bayılırım. Geçen bir kazan yaptım 3 gün ısıtıp ısıtıp içtim Karnabaharı da çok severim, hemen her şeyini yerim. Ya sulu yemeğini yapıyorum ya da soslayıp fırına veriyorum. Yaz sebzelerini daha çok severim aslında ama mevsim dışı yemek istemediğim için almıyorum. Buzlukta taze fasulye, bezelye falan var. Arada onlardan çıkarıp pişiriyorum canım isterse. Ispanak da çok doyurucu oluyor yoğurtla. Onun dışında da eti ve tavuğu sote yiyoruz, ev köftesinden tiksindim nedense. Fast food köftesini yiyorum ama evde kendi yaptığım sinirime dokunuyor bu ara
Of bende de aynı durum var. Asya koyacaktım kızım olursa diyodum şimdi bi soğudum. Maya düşünmeye başladım şimdi de türkçe karaktersiz. İsim işi doğurmaktan daha zor olacak gibi banaBende isimleri hazırlamıştım
Ama is ciddiye binince bir kararsızlık oldu ya sıcak gelmiyor isimler
Üstteki hasır ipli kulplar Zara Home da vardı bi ara. Belki hala vardır çok beğeniyorum onlarıEki Görüntüle 2736994
Eki Görüntüle 2736995
İkea Hemnes e karar verdim ben de şifonyer için kızlar. Çok hoşuma gidiyor.kulpları da değişiyor. Çok sevimli.
Çorba beni daha çok acıktırıyorbi de sürekli sıvı beslenmek sonrası için daha kötü olmaz mı ? Bence çok kasmamak gerekiyor ya ben canımın istediği şeyi şu dönemde kısmayı kendime haksızlık olarak görüyorum kilo alınabilecek en makul dönem hamilelik bence sonrasında zaten gidecek bişey için bu kadar dert etmenin anlamı yok geçen gece 11 de tatlı söyledik mesela çok kontrollü olamıyorum ben yemek konusunda senin gibi haftada bir hamburger fix, arada pizza arada evde etli bişeyler sebzede eh işte
Bi soracağım canım, ya midem çoğu zaman yanıyor falan o yüzden çok içmek istemiyorum ama azcık asitini alıp içeceğim. Normalde çok severim.Günlük iç inşallah faydası olur, ben de ne zamandır içmiyorum. Dr una yine de daniş, belki bir tavsiyesi olur,
Geçen gün ben de telefona bakarken eşim çekmiş yüzüme yakınlaştırıp, resmen gıdım çıkmış o kadar kötüydü ki bakamadım bile hemen sildimYa bende iyisin kizim ye gitsin filan diye kendimi gaza getirip yiyordum hala da yiyorum aslinda ama bugun esim gobegimi kasirken oyle bir cekmis ki beni sok oldum biraz uzuldum hemen sildirdim fotografisebzeyle benim de pek aram yok yemedigim cook sey var
Brokoli çorbasını ben de çok severim. Ispanak patlıcan nasıl yemezsin yaBen brokoliyi corba olarak tuketebiliyorum hic yemedim diger turlu, ispanak, karnibahar, bamya, patlican bunlari da hic yemedim hayatimdaya nedense eskiden bende evde yaptigim kofteyi cok severdim simdi inanilmaz tiksindim, bende sadece disardan hamburgeri yiyebiliyorum kori soslu tavugu cok seviyorum bende yarin aksam onu yapicam. Fasulye atmamistik biz buzluga iki uc hafta once marketten soyledim o kadar sertlesmis ki fasulyeler mevsimi bittiginden sanirim onu da yapamiyorum. Bezelye, barbunya, nohut, kuru fasulye gibi seyler yapiyorum bende
Ben almadım canım ama alacağım bu cuma nim e gelecekmiş, şok tada varmış eşim öyle dedi. Ben bimde kini gördüm hoşuma gitti onu alacağım sanırım. Bebek telsizi de var o da kiwi nin ama kamera ilerisi için.Bebek kamerası alanlar vardı hangi marka almıştınız?
Maya benim de seçeneklerim arasındaOf bende de aynı durum var. Asya koyacaktım kızım olursa diyodum şimdi bi soğudum. Maya düşünmeye başladım şimdi de türkçe karaktersiz. İsim işi doğurmaktan daha zor olacak gibi bana
Yarın ben de bimdeyimBen almadım canım ama alacağım bu cuma nim e gelecekmiş, şok tada varmış eşim öyle dedi. Ben bimde kini gördüm hoşuma gitti onu alacağım sanırım. Bebek telsizi de var o da kiwi nin ama kamera ilerisi için.
Aynen benim de dişimi fircaladikca oluyor hafifSizin durduk yere mi? Benimki sadece dişlerimi fırçalayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?