2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sizin durduk yere mi? Benimki sadece dişlerimi fırçalayınca

Çorba beni daha çok acıktırıyor bi de sürekli sıvı beslenmek sonrası için daha kötü olmaz mı ? Bence çok kasmamak gerekiyor ya ben canımın istediği şeyi şu dönemde kısmayı kendime haksızlık olarak görüyorum kilo alınabilecek en makul dönem hamilelik bence sonrasında zaten gidecek bişey için bu kadar dert etmenin anlamı yok geçen gece 11 de tatlı söyledik mesela çok kontrollü olamıyorum ben yemek konusunda senin gibi haftada bir hamburger fix, arada pizza arada evde etli bişeyler sebzede eh işte

Erkek olsaydı bizimki uzay veya atay düşünmüştük cnm.

Ben brokoliyi corba olarak tuketebiliyorum hic yemedim diger turlu, ispanak, karnibahar, bamya, patlican bunlari da hic yemedim hayatimda ya nedense eskiden bende evde yaptigim kofteyi cok severdim simdi inanilmaz tiksindim, bende sadece disardan hamburgeri yiyebiliyorum kori soslu tavugu cok seviyorum bende yarin aksam onu yapicam. Fasulye atmamistik biz buzluga iki uc hafta once marketten soyledim o kadar sertlesmis ki fasulyeler mevsimi bittiginden sanirim onu da yapamiyorum. Bezelye, barbunya, nohut, kuru fasulye gibi seyler yapiyorum bende

Bende isimleri hazırlamıştım
Ama is ciddiye binince bir kararsızlık oldu ya sıcak gelmiyor isimler
Of bende de aynı durum var. Asya koyacaktım kızım olursa diyodum şimdi bi soğudum. Maya düşünmeye başladım şimdi de türkçe karaktersiz. İsim işi doğurmaktan daha zor olacak gibi bana

Ya bende iyisin kizim ye gitsin filan diye kendimi gaza getirip yiyordum hala da yiyorum aslinda ama bugun esim gobegimi kasirken oyle bir cekmis ki beni sok oldum biraz uzuldum hemen sildirdim fotografi sebzeyle benim de pek aram yok yemedigim cook sey var

Günlük iç inşallah faydası olur, ben de ne zamandır içmiyorum. Dr una yine de daniş, belki bir tavsiyesi olur,
Bi soracağım canım, ya midem çoğu zaman yanıyor falan o yüzden çok içmek istemiyorum ama azcık asitini alıp içeceğim. Normalde çok severim.

Geçen gün ben de telefona bakarken eşim çekmiş yüzüme yakınlaştırıp, resmen gıdım çıkmış o kadar kötüydü ki bakamadım bile hemen sildim tam bir koca terörü

Brokoli çorbasını ben de çok severim. Ispanak patlıcan nasıl yemezsin ya kuru patlıcan dolması? Ispanaklı börek?
Pırasa, kereviz, enginar falan da yemiyorsundur sen. Ayy beni sebzelerle başbaşa bıraksınlar hepsini yerim kuru baklagil severim ama bu ara pişirmiyorum gaz yapmasın diye

Bebek kamerası alanlar vardı hangi marka almıştınız?
Ben almadım canım ama alacağım bu cuma nim e gelecekmiş, şok tada varmış eşim öyle dedi. Ben bimde kini gördüm hoşuma gitti onu alacağım sanırım. Bebek telsizi de var o da kiwi nin ama kamera ilerisi için.

Yarın ben de bimdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…