2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Aynen bak onlar aklima bile gelmedi pirasa kereviz ve enginari da yemedim hic ispanagi esim cok seviyor ona da ya benim annem ya onun annesi yapiyor oyle yiyor. Bulasigini akitmak bile benim icin cok zor ispanagin o kadar sevmiyorum bende gazini on haslama yapip ama yinede gaz oluyor bence

Ben de hiç hissetmiyorum ya 18 hafta bitti bugün ama yok. Bazen elimi karnıma koyuyorum 1-2 dk ama ı ıh hissetmiyorum Neyse 22 ye kadar hissetmemek normalmiş strese girmiyorum

Bende de hiç hareket hissetme yok kızlar size soracaktım normal o zaman

Eki Görüntüle 2736994
Eki Görüntüle 2736995
İkea Hemnes e karar verdim ben de şifonyer için kızlar. Çok hoşuma gidiyor. kulpları da değişiyor. Çok sevimli.
Çok hoş gerçekten canım odamız geniş olsaydı düşünebilirim 2 pencere var anca dolap yatak ve oyuncaklık sığacak gibi 2 kız odası olunca. Bizde yatağı yaptırıyoruz özel bir yere çamdan, hatta şuan babası odayı boyuyor ay ne güzel heyecanlar

Geceden ıslat. Fitik asit var kurubaklagillerde. Suda bekletmeden gitmiyor o.

Saat 10 da açılıyor
Ya bir iki ay oldu, evdeydim o gün yürüyüş yapmaya çıkmıştım. Baktım Cuma, yolu uzatayım da Bim e gideyim bakayım ne varmış dedim. Gittim kapıyı ittim açılmıyor. Noluyor ya? dedim. Baktım 13.15-13.45 arası kapalıyız yazmışlar saat 13.20. Aferin umay dedim durdun durdun bu saati mi buldun

Yaa cuma namazından dolayı kapatıyorlar o saatlerde

Cok uzucu örnekler maalesef başınız sağolsun çok üzüldüm benim de ödüm kopuyor etrafımda duyduklarimdan ve bu yuzden de açıkçası kim kuser ki darılır kim arkamdan konuşur umurumda değil kimseyi istemiyorum evime işte o kadar

Bizim kızın odası yok maalesef. Sadece şifonyeri olacak dolap beşik vs almayacağım şu anda. 2 yaşına gelince oda yapmayı düşünüyorum inşallah.

Kaçta açılıyo 9 da mı, erken gitmek lazım Ben de gidicem eşimle. Mama önlüğü oyun halısı fln bakıcam
10’a çektiler en son. Oyun halısı ben de istiyorum. İnşallah kapabilirim bir tane. Yakında 2 tane bim var hangisine gitsem diye düşünüyorum. Biri üst mahallede, orası çok doğurgan. Bizim mahalle daha elit takılıyor saldırmaya utanırlar sanırım

Valla yemek konusunda bende çok seçiyorum ilk 3 ay çok fazla dikkat ediyordum da şuan kasmıyorum neolursa yiyorum zaten bulantılarım yeni geçti sayılır kilo almadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…