- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #24.421
38 canımyaşınızı da yazabilir misiniz?
Sagol canımKızlar şu kampanya baya iyi haberiniz olsun. Mobil yapı kredi kullanan varsa
Benimki kovit var diye sokmuyor marketlere falanKaçta açılıyo 9 da mı, erken gitmek lazımBen de gidicem eşimle. Mama önlüğü oyun halısı fln bakıcam
Canım akşamdan suya koymak gerekiyor baklagilleri. Birde düdüklüde pişiriyorum ben gaz olmuyor. İçine çok az kimyon atınca da gaz problemi olmuyor diyorlar onu denemedim.Aynen bak onlar aklima bile gelmedi pirasa kereviz ve enginari da yemedim hicispanagi esim cok seviyor ona da ya benim annem ya onun annesi yapiyor oyle yiyor. Bulasigini akitmak bile benim icin cok zor ispanagin o kadar sevmiyorum bende gazini on haslama yapip ama yinede gaz oluyor bence
Havalar soğuk olduğu için dışarıda yürüyüş işi biraz zor geliyor bana. Zaten sık sık idrar yolu enfeksiyonu da yaşayan biriyim.Doğumun kolay olması için yoga yapmanı öneririm. Haftada 1-2 yapmaya çalışıyorum ben, esnekliğimi de koruyor, en az 2 günde bir de 50 dk fln açık havada yürüyüş iyi geliyor.
1-2 ay sonra yaşadığım şehirdeki gebelik okuluna gitmeyi düşünüyorum ama o zamana kadar bir alternatif arıyorum. Leslie'yi ben de bir ara yapıyordum da bıraktım hamilelikten sonra. iyi olur mu onu düşünüyorum şimdi.Leslie yi ben hamilelikten önce yapıyordum, tam alıştım, ayak uyduruyorum derken hamile kaldım. bi daha da dönemedim. Evden yoğun çalışıyorum zsyen, fıtsat bulursam kızımı dışarı çıkarıyorum o ara bir iki saat gezme _yürüyüş yapıyorum.
Fırsat bulup Başlayabilirsem hamile platesi düşünüyorum, zaten bacak ağrılarım olduğu için leslie yi gözüm kesmiyor.
Vallahi çok iyi olur. Derdim kilo vermek de değil. Birkaç ay sonra gebelik okuluna gitmeyi planlıyorum ama o zamana kadar yapabileceğim bir alternatif ariyordumBen her sabah düzenli olarak leslie yapıyorum, akşamları da mümkünse sahile çıkıyorum, değilse yine leslie yapıyorum. Bi kaç tane videosu var tercih ettiğim. İsterseniz paylaşırım.
Ben yapıyorum hala leslie, çok rahatlatıyor1-2 ay sonra yaşadığım şehirdeki gebelik okuluna gitmeyi düşünüyorum ama o zamana kadar bir alternatif arıyorum. Leslie'yi ben de bir ara yapıyordum da bıraktım hamilelikten sonra. iyi olur mu onu düşünüyorum şimdi.
Bu tipler çok yer kaplıyor diye okudum, eşimi de sıkıştırmak isteme , aslında yatağımız çok geniş ama, ebatları hakkında fikrim yok hiçtrendyolda benim favorilerimde var bi tane, onu atayım buraya, yorumlarına bakarsın canım.
Practika Hamile Yastığı - 5 Farklı Bölge Destekli Hamile Yastığı - Emzirme - Bel Sırt Boyun Bacak Yastığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Practika Hamile Yastığı - 5 Farklı Bölge Destekli Hamile Yastığı - Emzirme - Bel Sırt Boyun Bacak Yastığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
sabahları bunu yapıyorum genelde..Vallahi çok iyi olur. Derdim kilo vermek de değil. Birkaç ay sonra gebelik okuluna gitmeyi planlıyorum ama o zamana kadar yapabileceğim bir alternatif ariyordum
ben bi sipariş edip bakıcam, hoşuma gitmezse iade ederim.Bu tipler çok yer kaplıyor diye okudum, eşimi de sıkıştırmak isteme , aslında yatağımız çok geniş ama, ebatları hakkında fikrim yok hiç
Aslında gitmemek lazım 10 kişiyi geçerse sıra ben de girmemBenimki kovit var diye sokmuyor marketlere falan
Bende normalde de olurdu azıcık ama şimdi ön dişlerimin özellikle cok kanıyor hatta diş fırçamı bile yumuşak aldım ama yine de kanıyirAynen benim de dişimi fircaladikca oluyor hafif
Ben kendi pizzamı kendim yapıyorum ve gerçekten hem sağlıklı, çünkü bol peynirli ve tam buğday unundan, hem aşırı lezzetli hem de oldukça pratikcorba da doyurmuyor yaaa, ben onu denedim - kocamaaaan bir kase çorba içtim, sonra bir kase daha içtim - bu sefer arkasından abur cubura dadanıyorum doymadım midem kazındı diye
pizza zayıf noktam yaaa, beni kalbimden vurdun şu an
bebek işinden önce haftada 2-3 mutlaka eşim bi büyük boy ben bi büyük boy yiyorduk, şimdi bi kestim yine başlarsak ben hızımı alamam diye, ondan arada açıp fotograflarına bakıyorum
Esim bana hediye almış hamile yastığını belim ağrıyor diye iki gecedir onunla uyuyorum gercekten de faydası var bence çünkü hem yan yatmaya tesvik ediyor hem belimi destekliyor. Esim hepsiburadadan almış, beş bölge destekli diye geçiyor isterseniz araştırın siz degeçmiş olsuuuunn ne güzel haberler <3
bu yan yatma işi için güzel yastıklar var sanırım ama daha tam bakamadım, bakınca buraya da yazarım belki..
ya da alan, bilen kullanan varsa süper olur öneri :)
Mantıklı aslında canım ben bebek odası yapmamıştım, benim şifonyer ve dolapla idare ediyorduk gayet sığıyorduk. Sende şifonyer koyarsın ona çok rahat sığar eşyaları. Ama baktım 2. Gelince ortalık karışacakBizim kızın odası yok maalesef. Sadece şifonyeri olacakdolap beşik vs almayacağım şu anda. 2 yaşına gelince oda yapmayı düşünüyorum inşallah.
Canım hangisini almış, dreamgenii mi? Ben onu merak ediyorum özellikle, linkini atabilir misin rica etsem?Esim bana hediye almış hamile yastığını belim ağrıyor diye iki gecedir onunla uyuyorum gercekten de faydası var bence çünkü hem yan yatmaya tesvik ediyor hem belimi destekliyor. Esim hepsiburadadan almış, beş bölge destekli diye geçiyor isterseniz araştırın siz de
Kereviz cikti mi cnm cok severim ama ben goremedim markettee.ocak gibi cikiodu galiba.Canım akşamdan suya koymak gerekiyor baklagilleri. Birde düdüklüde pişiriyorum ben gaz olmuyor. İçine çok az kimyon atınca da gaz problemi olmuyor diyorlar onu denemedim.
Ben kendimi sebze sevmez zannediyordum ama sen benden betersin şimdi düşündüm bir tek ıspanak ve kereviz yemiyorum. Gayet iyiymiş sebze performansım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?