2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım akşamdan suya koymak gerekiyor baklagilleri. Birde düdüklüde pişiriyorum ben gaz olmuyor. İçine çok az kimyon atınca da gaz problemi olmuyor diyorlar onu denemedim.
Ben kendimi sebze sevmez zannediyordum ama sen benden betersin şimdi düşündüm bir tek ıspanak ve kereviz yemiyorum. Gayet iyiymiş sebze performansım

Doğumun kolay olması için yoga yapmanı öneririm. Haftada 1-2 yapmaya çalışıyorum ben, esnekliğimi de koruyor, en az 2 günde bir de 50 dk fln açık havada yürüyüş iyi geliyor.
Havalar soğuk olduğu için dışarıda yürüyüş işi biraz zor geliyor bana. Zaten sık sık idrar yolu enfeksiyonu da yaşayan biriyim.

1-2 ay sonra yaşadığım şehirdeki gebelik okuluna gitmeyi düşünüyorum ama o zamana kadar bir alternatif arıyorum. Leslie'yi ben de bir ara yapıyordum da bıraktım hamilelikten sonra. iyi olur mu onu düşünüyorum şimdi.

Ben her sabah düzenli olarak leslie yapıyorum, akşamları da mümkünse sahile çıkıyorum, değilse yine leslie yapıyorum. Bi kaç tane videosu var tercih ettiğim. İsterseniz paylaşırım.
Vallahi çok iyi olur. Derdim kilo vermek de değil. Birkaç ay sonra gebelik okuluna gitmeyi planlıyorum ama o zamana kadar yapabileceğim bir alternatif ariyordum

Ben yapıyorum hala leslie, çok rahatlatıyor

Bu tipler çok yer kaplıyor diye okudum, eşimi de sıkıştırmak isteme , aslında yatağımız çok geniş ama, ebatları hakkında fikrim yok hiç

Vallahi çok iyi olur. Derdim kilo vermek de değil. Birkaç ay sonra gebelik okuluna gitmeyi planlıyorum ama o zamana kadar yapabileceğim bir alternatif ariyordum
sabahları bunu yapıyorum genelde..

akşamları da bunu 2 kez üst üste..

bunu da çok seviyorum, enerjim çok olduğunda bunu yapıyorum..

Ben kendi pizzamı kendim yapıyorum ve gerçekten hem sağlıklı, çünkü bol peynirli ve tam buğday unundan, hem aşırı lezzetli hem de oldukça pratik bence siz de öyle yapın veda etmektense

geçmiş olsuuuunn ne güzel haberler <3
bu yan yatma işi için güzel yastıklar var sanırım ama daha tam bakamadım, bakınca buraya da yazarım belki..
ya da alan, bilen kullanan varsa süper olur öneri :)
Esim bana hediye almış hamile yastığını belim ağrıyor diye iki gecedir onunla uyuyorum gercekten de faydası var bence çünkü hem yan yatmaya tesvik ediyor hem belimi destekliyor. Esim hepsiburadadan almış, beş bölge destekli diye geçiyor isterseniz araştırın siz de

Bizim kızın odası yok maalesef. Sadece şifonyeri olacak dolap beşik vs almayacağım şu anda. 2 yaşına gelince oda yapmayı düşünüyorum inşallah.
Mantıklı aslında canım ben bebek odası yapmamıştım, benim şifonyer ve dolapla idare ediyorduk gayet sığıyorduk. Sende şifonyer koyarsın ona çok rahat sığar eşyaları. Ama baktım 2. Gelince ortalık karışacak hemen oda yapma işine geçtim en azından 15 aylık kızımı ayırmam lazım bebk gelince hepimiz aynı odada delirebiliriz

Canım hangisini almış, dreamgenii mi? Ben onu merak ediyorum özellikle, linkini atabilir misin rica etsem?

Kizlarrrr dis macunu ne kullaniuorsunuz☺ya bu hersey dogal icerikli olsun istegi tavan ama florursuzde olmuo zaten dogumdan sonra dis de dokuluyor ne yapsak ki bilemedim

Kereviz cikti mi cnm cok severim ama ben goremedim markettee.ocak gibi cikiodu galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…