2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yaaa ne güzel ben bugün ilk kez dikkat ettim büyüyor bıdıklar
Evet büyüyorlar zaman çok çabuk hızlıca geçse de sağlıkla kucağıma bir alsaydım. Benim karnım yine pek belli değil memeler daha çok büyüdü diyebilirim. Bir de bebeğim hep solda yamuk durıyor karnımda.

Hemen hızlıca geçsin sağlıkla kavuşalım bebeklerimize senin rahim şeklinden dolayı mı öyle yoksa o tarafı mı seviyor? Benimde hep soldaydı bu hafta sağa doğru kaydı. dışarıdan bariz belli olmaya başladı artık karnım.

Günaydın hatunlar bugün bime gidiyorum bende.. Evde oldugum ender Bi gün temizlikle gececek gibi.. Bu aralar kramp giriyor karnıma hep.. Hamilelik bana zor geldi ya tek tesellim yavrum için deyip sabretmek

Günaydın kızlar, dün gece benim bebik göbek deliğimin altındaydı valla bu bir ilk o kadar uzun süre orda durmazdı hiç. hep kasıklarımda geziniyor normalde haftaya da ayrıntılı ultrasona randevu alıcam. İnşallah o da sorunsuz olur Benim karnım çok çıkmadı, herkes karnın genişmiş demekki diyor, bakalım 6.aydan sonra çıkar dediler.

onlar çok kaba olmuyor mu yatakta canım ben bir ara düşündüm yer kaplar çok büyük gibi geldi gözüme

Bir bakiyimm bende sagolun

Cansucum bir de Tefal'in nutricook'una bak, ben de biraz düdüklü özürlüyüm - hem yanında güzel bir tarif kitabı geliyor, hem de zaman ayarı vs. pişirdiğin yemeğe göre otomatik - o yüzden sıfır bilgisi olan biri bile çok expert yemekler yapabilir :)

Bende de o var cok memnunum ya iyiki var yani hersey duduklude pisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…