2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ay çok güldüm doğurgan ne kızz sen sağı solu kes Bi bak ikisinede

Kizlarrrr dis macunu ne kullaniuorsunuz☺ya bu hersey dogal icerikli olsun istegi tavan ama florursuzde olmuo zaten dogumdan sonra dis de dokuluyor ne yapsak ki bilemedim
Gano Excel in diş macunu var canım yarı doğal yıllardır vazgeçilmezim başka kullanamıyorum tavsiye ederim

Baya iyiymis hemde bana gore ben duduku tencereni fislamasindan bile korkuyorum o yuzden tencerede kisik ateste pisiriyorum, geceden de islatiyorum mutlaka kimyonu mercimek corbasinda denedim tadi degisiyor ama hem gaz yapmiyor hem kansizliga iyiymis demislerdi. Baklagillerde de denemek lazim aslinda cok mantikli

Aslında bir alışsan düdüklü efsane kolaylık. Bide ben dikkat ettim kuru fasulye nohut organikse gazı çok daha fazla oluyor.

Biz de Kerem düşünüyoruz canım, güzel tatlı bir isim ya ilk başta emin olamıyorsun ama sonra bebeğe o isimle hitap ettikçe için ısınıyor. Aklımızdaki diğer isimler Bulut, Demir, Toprak, Rüzgar, Alp, Ege, Arda... 2 isim düşünüyoruz, ilk isim kayınpederin ismi olacak.

Bence hamilelik süreci de etkiliyor benim evde çok sakin bir hamilelik süreci oldu, çok şükür kızım da çok uysal çok sakin. Sadece ilk 5 ay çok uğraştırdı bizi sonra maşallahlık bir bebek oldu çok şükür yani kız erkek diye ayırımı da yok malesef bu işin

Aynen canım katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…