2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Genelde kız aileleri damatlarını benimserken erkek aileleri de reddetme ya da kabul etse bile (görünüşte kabul etmek diyorum ben buna) hep sıkıntı çıkarma derdine düşüyorlar. Benim ailem oglum diye seviyor eşimi ama esimin ailesi beni yok sayıyor.. daha dün annesi arayıp il dışındaki evine çağırdı eşimi hafta sonu icin. Ben zaten kimim ki karisi hamileymis, evde yalnız kalacakmis kimin umurunda evlendigimiz ilk yil surekli siz ayrılacaksınız, hissediyorum bitecek bu evlilik deyip durdu ve nikah günü zırıl zırıl ağladı.. ama sorsanız çok seviyor beni.. dengesini bozar böyleleri insanın. Eşim de hak veriyor bana ama tek laf edemiyor annesine... görüşmek zorunda değilsiniz deyip her gün elinde telefon whatsapp gruplarında herşeyi paylaşıyor.. aşırı gıcık oluyorum bu duruma ama caresi yok

Sanirim daha iyi gormek icin 2 hafta sonraya cagirdi ama bana son gittigimde 27 kasimda tam bir ay sonraya detayli randevusu al demisti ben senin yerinde olsam detayliya giderdim tam 20 hafta mi olcak pazartesi

Ben detaylıya 22 aralıkta gidicem. Yani 10 gün falan kaldı. Bu ara aklıma takılan bir sürü şey var. Doktora sormam gerekiyor içim de hiç rahat değil. şu 10 günün geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum ilk kez günler geçmiyor bana

Kanım düşük çıkmış, doktor ilaç yazdı.
ben bir de demir ilacı kullanıyordum, kan ilacı ve demir ilacı aynı şey mi, kafam karıştı
Hemoglobin düşük çıkmış bende de. Ferritin ve ayrıca Demir bağlama kapasitesi ayrı ayrı ölçülüyor sanırım.

Benim.kayin validem de kayinpederin koysun dedi daha hamile oldugumu bilmiyorlar. Bende hic kusura bakmayın 30 sene bekledim.ben koyacam dedim kapattım ağızlarını kocama da evlendiğimde beri söylüyorum biraz baskın karakterliyim karşı cikamadilar ☺☺

Telsiz gerekli canim bence gecen hafta esimin kardesi ve bebegi geldi. Yere yorgan battaniye serip oyle yatirdik yataktan dusebilir diye, biz balkonda oturuyorduk. Annesi uyandi bizimki dedim ee dedim hic aglamadi, artik uyaninca emekleyerek bir seyleri karistiriyor sesinden anladim dedi bir gittik ki cekmeceleri acmis hep sadece aglamak icin degil surekli odasina girip cikarsan uyaniyor ya kapi sesinden, nefes sesinden bile anliyorsun naptigini

bende biraz alttan alan taraf olduğumdan böyle oldu sanırım bizim sorunumuz eşimde bende baskın olmaya çalışıyoruz o zman da çakışıyoruz sürekli

bende biraz alttan alan taraf olduğumdan böyle oldu sanırım bizim sorunumuz eşimde bende baskın olmaya çalışıyoruz o zman da çakışıyoruz sürekli
Bizimkide bi tik baskın olmaya calisiyo ben evlenirken soyadımı kullanamadım katakulliye getirdi beni simdi cocugum serdar olacak dedim yanina ne koyarsan koy dedim oda serdar musab olsun dedi kız olursa da azra istiyordum oda amine azra olsun dedi oyle kararlastirdik

Cok az kalmis insallah detayli da harika gecer hepimizin hic bir sorun cikmaz bende yuzunu gorur muyim diye icim icime sigmiyor

Cok az kalmis insallah detayli da harika gecer hepimizin hic bir sorun cikmaz bende yuzunu gorur muyim diye icim icime sigmiyor
Evet az kaldı hemen geçsin zaman inşallah çok güzel geçer yüzünü görürsün mutlaka baya da belirginleşmiş olur en son gittiğimde ben görmüştüm ama yüzleri daha yeni yeni oturuyor benim tereddütüm bebekle ilgili değil kendimle ilgili inşallah çözüm bulabiliriz

Benim b12 eksikliğinden dolayı anemi oluyor genelde. B12 yi depolamıyor vücudum ömür boyu takviye almam gerekiyor. Zincirin halkaları gibi birbirine bağlı hepsi

Bana bir kere bile gostermedi yuzunu ya hep bas popo bakip bakip duruyor. Civciv gibi bir sey goruyorum her seferinde noldu canim ya onemli bir sey yoktur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…