2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aaa bizde eşimle bunu konuşuyorduk. Randevular cumartesi açık benim doktorun. Ortalık sakinden giderim o zaman.
Aslında keşke şu pandemi döneminde hastaneler hamileler için özel bir gün belirlese de o günler aciller hariç diğer bölümlere randevu açılmasa. Rahat rahat giderdik.

Bende öyle gideceğim hatta 31i yasak olmazsa 31 Aralık düşünüyorum. Yeni yıl hediyesi kendime

Yaa bende su fotonun aynisinin ultrasonlusunu yapicam yeni yilda sosyopix den cikarttiricam sonra yavas yavas artik

Eklentiler

• 20201208_175113.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 71
Canım yutması mı zor ? Benimki vinelac diğer muştivitaminlerine göre boyutu daha küçük gibi
Evet zor yutuyorum. Boyutu büyük evet ama asıl problem dış kılıfı yapış yapış, kaygan değil. Yapışıp kalıyor yutakta. Her seferinde bir parça ekmekle ittirmek zorunda kalıyorum

Evet zor yutuyorum. Boyutu büyük evet ama asıl problem dış kılıfı yapış yapış, kaygan değil. Yapışıp kalıyor yutakta. Her seferinde bir parça ekmekle ittirmek zorunda kalıyorum
O hissi biliyorum
Yanına parol koydum karşılaştırma için

Eklentiler

• image.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 64
  • image.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 64
Haha pinterestten yararlanalim bol bol
Eveet, elbise ayarlıcam. Saçımı yapıcam biraz makyaj ultrason görüntüsünden bol bir şey yok zaten evde. Güzel bir köşe ayarlıyayım. Eşim sıkılana kadar alabileceğim kadar poz almaya çalışıcam

Aslında keşke şu pandemi döneminde hastaneler hamileler için özel bir gün belirlese de o günler aciller hariç diğer bölümlere randevu açılmasa. Rahat rahat giderdik.
Ya evet gebeler için özel bir gün olsa keşke... benim gittiğim hastanede kadın doğum girişi ayrı kapıdan gerçi çok sakin oluyor orası

Ya evet gebeler için özel bir gün olsa keşke... benim gittiğim hastanede kadın doğum girişi ayrı kapıdan gerçi çok sakin oluyor orası
Bizimki de girişte solda hemen, kimseyi görmeden, merdiven asansör vs kullanmadan geçiveriyoruz. İyi oluyor.

Kizlar vitamin demisken ben galiba yanlis kullanmisim. Previt positive gunde 1 sari 1 kirmizi seklinde yaziyor. Doktora yazdim simdi o da sorun yok bundan sonra birini sabah birini oglen al dedi Susmuyorr iyi ki actin vitamin konusunu

Eklentiler

• SmartSelect_20201212-164544_Chrome.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 34

Yilbasi aksami yap bence o zaman sac makyaj da bosuna olmamis olur

Kizlar vitamin demisken ben galiba yanlis kullanmisim. Previt positive gunde 1 sari 1 kirmizi seklinde yaziyor. Doktora yazdim simdi o da sorun yok bundan sonra birini sabah birini oglen al dedi Susmuyorr iyi ki actin vitamin konusunu
Sen bir gün birini bir gün birini mi kullandın canım?

Sen bir gün birini bir gün birini mi kullandın canım?

Aynen hatta kirmizilari cok icmistim agzima balik yagi tadi gelmiyor diye kimse de bana bir sey demedi ogleden once ic demisti doktorda hatta simdi birini sabah birini oglen ic, onemli olan saglikli beslenmen yazmis

Benimde randevum 19 unda ama yasak var gidiliyor muydu ki onu nereden nasıl öğreniriz acaba ya ?
Ben bugün gittim canım, hastaneye sorduk bir sorun olmasın diye. Size gelen mesajı gösterirseniz sıkıntı olmaz dediler. randevu alınca mesaj geldi. Ama hiç çevirme falan olmadı ne gidişte ne gelişte .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…