2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bize de kimse gelemez ailelerimizden başka zaten. Onlar da uzaktan gelecek. Birkaç arkadaşımız var burda bir de o kadar.
Aynen bizde de durumlar bu şekil o yüzden rahatım herhalde
Aralık anneleri de doğuruyor baktım da şimdi baya baya doğurmuşlar darısı bize inşşşş

Kızlar geceleri lavaboya uyandığımda kasıklarımda sancı oluyor ya da gece hiç uyanmadığımda sabah oluyor sizce hamile yastığı önler mi bu tip ağrıları
Sıkştığından oluyor kuzu bende de çok oluyor çok tutmamaya çalış

Susmuyorr şimdi internetten baktım 50 lira internette. Eczaneden kazıklanmışız
Kizlar iyi dediniz ben ozellikle bu multivitamin ek takviye ilaclari icin bu takviye ilaclari ureten firmalari aradim internetten almak hani guvenilir mi babinda kesinlikle almayin sahte olabilir guvence veremeyiz dediler eczaneden alinmasini tavsiye ediyoruz dediler bilginiz olsun tercih sizin tabiki☺

Kızlar kapı süsü ve hastane çıkışı örnekleriniziii resimli bir şekilde atabilirmisniiz fikir olsun
Ben şunları beğenmiştim öyle tüllü süslü şeyleri pek sevmiyorum, bunlar sade hoş geldi gözüme

Eklentiler

• 4EA87214-11F2-43B4-BAEA-6107FFA6E3D2.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 80
  • 5F0430B8-371F-46D4-BE70-493C0AB6D494.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 78
Eczaneler daha pahalı satıyor evet. Ama bazı sitelerde de raf ömrü geçmiş satıyor olabilirler. Güvenilir yerden almak lazım.
Cnm sana da yazayim belki gormezsin bu takviye edici gida satan firmalar tavsiye etmiuorlar internetten alinan urunleri eczane her zaman garantidir✌

Kizlar teyzem yapip fotografini yollamis cift kat muslin mi deniliyor bilmiyorum ama oyle bir sey kumas almis bir tane daha bunun aynisindan, nevresim takimi, ve puset ortusu yapiyormus. Hazir gibi olmus ya cok sevdim

Eklentiler

• SmartSelect_20201212-184350_Gallery.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 81
A senin kızın adı da nazlı hilal mi? atanamayanogretmen ile aynı

Kizlar teyzem yapip fotografini yollamis cift kat muslin mi deniliyor bilmiyorum ama oyle bir sey kumas almis bir tane daha bunun aynisindan, nevresim takimi, ve puset ortusu yapiyormus. Hazir gibi olmus ya cok sevdim
Güle güle kullan canım. Benim de annem dikti aynı böyle ponponlu puset örtüsü ve yatak kılıfı ekstra püskül eklettim ben bir de.

Ne guzel ya bide oyalamis sanirim harika olmus ellerine saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…