2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar kapı süsü ve hastane çıkışı örnekleriniziii resimli bir şekilde atabilirmisniiz fikir olsun

Kızlar kapı süsü ve hastane çıkışı örnekleriniziii resimli bir şekilde atabilirmisniiz fikir olsun
Benim beğendiğim krem rengi bir hastane çıkışı var, henüz almadım. Sade, desensiz bir şey düşünüyorum. İsim yazdırılanları sevmiyorum, hoşuma gitmiyor nedense.
Kapı süsü de hiç düşünmedim açıkçası, nereye asılyor o? Odasının kapısına mı?

Ben bu kez pek hassasiyet yaşamadım ama dolgunluk oldu. Zaten büyük memeliydim, şimdi inek memesi gibi oldu
Evet ya sorma Bi süre böyle büyük dolaşacağım bende,
Canım benim bi ara hassaslaşmıştı ama sütyenden olmuş sanırım gece falan sütyenle yatmıştım o aralar baya bi acıtmış. 3-4 gün acısı hassasiyeti geçmemişti. Sonra düzeldi
Sütyenle de yatmıyorum ki kuzu öncekine yoktu bu kadar ya da ben hatırlayamıyorum. Böyle sağa ya da sola yatıyorum ya mesela o taraf baya ağrımı uyanıyorum.

Kuzum bunlar benim büyük kızımın oda kapısı ve isimlik, kasnak olanı annemle yapmıştık kendimiz, diğeri hazır. Şimdi şu makrome olanlar hoşuma gidiyor beğendiğim Bi tane daha var onu da paylaşırım inşallah

Eklentiler

• 16077835725702926358271761207629.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 73
  • 16077836005681334151351316852736.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 79
Kapı süsü ben düşünmüyorum hasthne kapısına asılansa onu hiç düşünmüyorum evde de kendi odası olmıcak zaten bizim kapıya da süs olmaz herhalde yani diye de düşünmedim. Ben genel olarak kapı süsü düşünmüyorum
Hasthne çıkışı da ben de sadece bişe alcam isim yazılanlar benim için de hoş değil tabi tercih meselesi

Yani hastane kapısı içinse, benim hala ziyaretçi kabul edileceğine dair umudum yok o sebeble gereksiz geldi. Odası bizimkinin de olmayacak. Nereye asam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…