2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bir problem yoksa vitaminlerin varsa en iyisini yapiyorsun aslinda ben zor dayanirim ama ya zor tutuyorum kendimi ayni gun gitmis olcaz detayliya
Yavaş yavaş alıştırdım kendimi herhalde iki haftada bir gidiyordum sonra ayda bir şimdi 2 ayda bir olmuş olcak aynen vitaminim sabit zaten pregnom kullanıyorum doğuma kadar buna devam dedi doktorum bi de Demir yapim var ferrum o da azaldı ama alırım yeniden

Aa kaynatcak miyim simdi yapsam mi o zaman buz dolabi posetine koyar kutusunu bantlar kaldiririm o zaman tozlanmaz sanirim
Evet kaynatilcak :) hatta ilk aylar sık sık kaynatilcak sonraları normal yikasan da olur ama bence şimdi gerek yok o zaman yaparsın. Sadece hortumu makineye bağlayan ufak parcalarla hortum kaynatilmiyor ona dikkat et yine de ziyan olmasın makine :)

Kızlar hangi multivitamini kullanıyorsunuz? Benimki bitmek üzere, değiştirmek istiyorum. Hiç sevmedim, zor yutuluyor.

Hasthnede randevun olduğuna dair bişe gösterirsen gidebiliyosunncanım sıkıntı olmuyo
Aman o da uzun iş ya randevum olduğuna dair hafta içi gidip yazı alacagima hafta icine kaydirayim bari arayıp iki iki gitmek mesele. Randevu 1 saat sürüyor çünkü oglumu iki sefer rezil etmiyim.

Tamam canimm oyle yapiyim cok sagol

Kızlar hangi multivitamini kullanıyorsunuz? Benimki bitmek üzere, değiştirmek istiyorum. Hiç sevmedim, zor yutuluyor.
RE genesis benimki. Oğlumda çok faydasını görmüştük doğumdan bir hafta önce hastaneye yattik doğumu durdurdular kilosu 2.200 gibiydi 8 günde 3 kiloyu bulduk sonra dogdu tabi o sıra acayip stratejik besledim yükte hafif kalori de ağır şeylerle

Bende saydim ilaclari randevu zamanina kadar kurtariyor sonra tekrar yazmasi lazim

Ben de ondan kullanıyorum. Sevemedim bir türlü.

Benim ki previt positive-omega 2 tablet kirmizi 2 tablet sari. Sari olanlar balik yagi gibi agza gelebiliyor ama beni asiri rahatsiz etmedi bir iki kere agzima geldi tadi kirmizilari hemen bitirdim

Bence de iki kere gitmene gerek yok Kaç haftalık oluyorsun canım 28-29 u gibi 20.haftadan sonra da gidebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…