2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Eczaneden alırken pazarlık yapın. Ben sürekli alıylrum nakit ödemelerde %10 daha indirimli alıyorum. Hatta çoklu alımlarda daha uygun da oluyor

Hastane odasının kapısına alınıyor sonra evde kendi odasına da kullanabiliyoruzz . Ben bunu yaptırıcam herhalde hastane çıkışına

Eklentiler

• BCF1DE11-EDF3-4507-9642-54F2741BD1C1.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 74
Ya kasnak olana bayildim elinize saglik cok hos olmus gercekten
Teşekkür ederiz canım, böyle şeyleri önceden sipariş etmek gerekiyormuş ben pek umursamamıştım. Elimizdeki imkanlarla yaptık, evdeki hazır çiçeklerden 1 2 koparıp yapıştırdık tüle evde olan imkanlarla, isim hazır tabi onuda kızımın dolap süsünü yaptırdığım yere yaptırıp sonradan yapıştırdım benim el emeğim olmuş oldu anannesi ile güzel oldu beğenmene sevindim

Hastane odasının kapısına alınıyor sonra evde kendi odasına da kullanabiliyoruzz . Ben bunu yaptırıcam herhalde hastane çıkışına
Çok sevimli bizimkinin odası olmayacak henüz, hastanede de gereksiz geldi ne bileyim zaten kimse gelemeyecek bence. Yasaklar böyle devam ederse. O yüzden düşünmedim.

Insanin kendi ekmegin olunca cok guzel oluyor .bende amugurumi yapmaya basladim bunda becerim varmis hayret ettim kendime genelde beceriksizim de

Kizlar teyzem yapip fotografini yollamis cift kat muslin mi deniliyor bilmiyorum ama oyle bir sey kumas almis bir tane daha bunun aynisindan, nevresim takimi, ve puset ortusu yapiyormus. Hazir gibi olmus ya cok sevdim
Tamda bununla ilgili bir soru sormak için sayfayı açmışken karşılaşmak çok iyi oldu bende kendim yapmak istiyorum puset örtüsü battaniye falan. Ama karar veremedim örtüyü yaparken bi tarafı pike bi tarafı poplin yapanda var. İki tarafı poplinde yapan var. Hangisi daha iyi olur acaba var mı fikri olan

Biz bir tarafı müslin bir tarafı pike düşünerek kumaş aldık. Baby neste çok güzel oldu pike ama puset örtüsüne biraz kalın geldi. O yüzden puset için bir tarafı desenli diğer tarafı düz renk müslin yaptı annem. Daha hoş oldu. Fotolarını atabilirim istersen.

Çok iyi olur. Bende merak sardım. İlk defa böyle bir işe girişiyorum

Iyi aksamlar kizlar biraz sinirlerim bozuldu. Kaynanam cocugumun ismini kayinpederiniini koymak istiyo emri vaki yapiyo gicik oldum Iyice. Ismi hazirmis bana kimse sormuyo istiyonmu istemiyon mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…