2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Iyi aksamlar kizlar biraz sinirlerim bozuldu. Kaynanam cocugumun ismini kayinpederiniini koymak istiyo emri vaki yapiyo gicik oldum Iyice. Ismi hazirmis bana kimse sormuyo istiyonmu istemiyon mu diye
İyi akşamlar canım. Eşin ne diyor bu duruma? Bizim düşündüğümüz bir isim var zaten anne de boşver. Gidip kimliğini o mu çıkartacak sanki.

Iyi aksamlar kizlar biraz sinirlerim bozuldu. Kaynanam cocugumun ismini kayinpederiniini koymak istiyo emri vaki yapiyo gicik oldum Iyice. Ismi hazirmis bana kimse sormuyo istiyonmu istemiyon mu diye
Eşinle konuştun mu canım yani o istedi diye koyacak değilsiniz herhalde

Yaa nasıl yapıyorsun ben de yapabilir miyim acaba?
Cnm inanilmaz zevkli bu bimde kutuda vardi aldim kitabi da yanindaydi tarifle video izleye izleye yaptim cevremdeki butun arkadaslarimin cocuklarina hediye ettim o kdr sevindiler ki .istek varsa kesin yaparsin ben cok hevesliydim bi tanesinde mantigini anlayinca gerisi geliyor inan.bebek cingiraklari,tavsanlar,sutas inek,bir tanede kiz bebek yaptim sirada orumcek adam denicem siddetle tavsiye ediorum hevesin varsa kafayi da guzel dagitiyorbir iki video izle anlarsin mantigini hepsi ayni mantikla ilerliyor zaten.

Ya bende merak ettimmmm

Kızlar kilo konusunda biraz korkmaya başladım, şöyle ki; 12. Haftaya kadar bulantılardan kilo alamadım 59 falandım, bugün 18+2 yim 63 oldum 6-7 haftada 4 kilo aldım. Boyum 1,72 kilo götürüyo ama hızlı aldığımı düşünüyorum. Akşam 8 den sonraki ara öğünümü bırakıcam sanırım. Eskisinden çok yemiyorum ama çok aldım sonra sıkıntı olacağından endişeleniyorum. Sizde durumlar nedir?

Bu arada puset içine bebeği yerleştirmeden önce asla örtü minder gibi şeyler koymamak gerekiyormuş. Deneyimli anneler biliyorlardır da biz gibi juniorlar için paylaşmak istedim. Geçen sene yenidoğan yogun bakımda hemşire olarak tanıştığım arkadaş anlatmıştı böyle yanlış taşınan puset kazalarından çok bebek geliyormuş.

Ay harika el becerisi çok güzel bir şey ya. Ben heves ettim ipler, tığlar felan aldım ama yok beceremedim muntazam olmuyor daralıyorum yapamayınca

Anlayamadım nasıl yapmamız gerekiyormuş. Puset minderini önce koyup sonra bebeği koymak yanlış mıymış? Ya da hiç mi kullanmamalıymışız. Öyle de çok sert olur

Anlayamadım nasıl yapmamız gerekiyormuş. Puset minderini önce koyup sonra bebeği koymak yanlış mıymış? Ya da hiç mi kullanmamalıymışız. Öyle de çok sert olur
Bebeğin altına destekleyici örtü minder yastık konulmamalıymış. Hatta yurt dışındaki doğum yapan annelere puset eğitimi hemşire tarafından verilir ve puset olmadan bebek sağlık kuruluşundan çıkarılmazmış. Orda da özellikle tembih ediyorlarmış minder örtü koymayın diye. Minder konulursa güvenli olmuyormuş

Çıngıraklardan yapmak istiyorum ben de ya çok sevimliler. Bakalım malzeme alayım da deneyeyim

İlk 12 hafta hiç kilo almadım 7 hafta içinde 5 kilo almışım 19.haftama girdim senin boyun uzun benim boyum kısa birde,bugün yeni beslenme programı oluşturdum 3 ana öğün 3 ara öğün yapıyorum sadece kahvaltıda iki dilim çavdar ekmeği tüketiyorum meyve çok fazla yiyordum onu azalttım biraz çünkü doktorum asıl bu aydan sonra kilo alımının başlayacağını söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…