- 28 Ağustos 2020
- 8.984
- 41.152
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #24.921
İyi akşamlar canım. Eşin ne diyor bu duruma? Bizim düşündüğümüz bir isim var zaten anne de boşver. Gidip kimliğini o mu çıkartacak sanki.Iyi aksamlar kizlar biraz sinirlerim bozuldu. Kaynanam cocugumun ismini kayinpederiniini koymak istiyo emri vaki yapiyo gicik oldum Iyice. Ismi hazirmisbana kimse sormuyo istiyonmu istemiyon mu diye
Yaa evet heves ettim annemde çok ip vardı onları değerlendireyim dedim sonra da yelek örücem inşallahYa maşallah ne güzel. Ben de el emeği bir şeyler yapmak istiyorum minnoşuma. Analık yükleniyor
Eşinle konuştun mu canım yani o istedi diye koyacak değilsiniz herhaldeIyi aksamlar kizlar biraz sinirlerim bozuldu. Kaynanam cocugumun ismini kayinpederiniini koymak istiyo emri vaki yapiyo gicik oldum Iyice. Ismi hazirmisbana kimse sormuyo istiyonmu istemiyon mu diye
Ben mint yeşili seviyorum kremin yanında.Bu modelden yapıyorum kızlar krem ipin yanına hangi renk kullansam acaba
Bende sarı ya da yeşil yazacaktım.Bu modelden yapıyorum kızlar krem ipin yanına hangi renk kullansam acaba
Cnm inanilmaz zevkli bu bimde kutuda vardi aldim kitabi da yanindaydi tarifle video izleye izleye yaptim cevremdeki butun arkadaslarimin cocuklarina hediye ettim o kdr sevindiler ki .istek varsa kesin yaparsin ben cok hevesliydim bi tanesinde mantigini anlayinca gerisi geliyor inan.bebek cingiraklari,tavsanlar,sutas inek,bir tanede kiz bebek yaptim sirada orumcek adam denicem siddetle tavsiye ediorum hevesin varsa kafayi da guzel dagitiyorYaa nasıl yapıyorsun ben de yapabilir miyim acaba?
Ya bende merak ettimmmmBiz bir tarafı müslin bir tarafı pike düşünerek kumaş aldık. Baby neste çok güzel oldu pike ama puset örtüsüne biraz kalın geldi. O yüzden puset için bir tarafı desenli diğer tarafı düz renk müslin yaptı annem. Daha hoş oldu. Fotolarını atabilirim istersen.
Bende sarı ya da yeşil yazacaktım.
Evet benim de aklımda sarı ya da mint vardıBen mint yeşili seviyorum kremin yanında.
Valla heveslendirdin cnm beni deBu modelden yapıyorum kızlar krem ipin yanına hangi renk kullansam acaba
Çok güzelHastane odasının kapısına alınıyor sonra evde kendi odasına da kullanabiliyoruzz . Ben bunu yaptırıcam herhalde hastane çıkışına
Ay harika el becerisi çok güzel bir şey ya. Ben heves ettim ipler, tığlar felan aldım ama yok beceremedim muntazam olmuyor daralıyorum yapamayıncaCnm inanilmaz zevkli bu bimde kutuda vardi aldim kitabi da yanindaydi tarifle video izleye izleye yaptim cevremdeki butun arkadaslarimin cocuklarina hediye ettim o kdr sevindiler ki .istek varsa kesin yaparsin ben cok hevesliydim bi tanesinde mantigini anlayinca gerisi geliyor inan.bebek cingiraklari,tavsanlar,sutas inek,bir tanede kiz bebek yaptim sirada orumcek adam denicem siddetle tavsiye ediorum hevesin varsa kafayi da guzel dagitiyorbir iki video izle anlarsin mantigini hepsi ayni mantikla ilerliyor zaten.
Anlayamadım nasıl yapmamız gerekiyormuş. Puset minderini önce koyup sonra bebeği koymak yanlış mıymış? Ya da hiç mi kullanmamalıymışız. Öyle de çok sert olurBu arada puset içine bebeği yerleştirmeden önce asla örtü minder gibi şeyler koymamak gerekiyormuş. Deneyimli anneler biliyorlardır da biz gibi juniorlar için paylaşmak istedim. Geçen sene yenidoğan yogun bakımda hemşire olarak tanıştığım arkadaş anlatmıştı böyle yanlış taşınan puset kazalarından çok bebek geliyormuş.
Bebeğin altına destekleyici örtü minder yastık konulmamalıymış. Hatta yurt dışındaki doğum yapan annelere puset eğitimi hemşire tarafından verilir ve puset olmadan bebek sağlık kuruluşundan çıkarılmazmış. Orda da özellikle tembih ediyorlarmış minder örtü koymayın diye. Minder konulursa güvenli olmuyormuşAnlayamadım nasıl yapmamız gerekiyormuş. Puset minderini önce koyup sonra bebeği koymak yanlış mıymış? Ya da hiç mi kullanmamalıymışız. Öyle de çok sert olur
Yap canım yap,zaman da geçiyor iyi oluyorValla heveslendirdin cnm beni debutun iplikleri doktum ben de nie battaniye ormuyorum ki..
Çıngıraklardan yapmak istiyorum ben de ya çok sevimliler.Cnm inanilmaz zevkli bu bimde kutuda vardi aldim kitabi da yanindaydi tarifle video izleye izleye yaptim cevremdeki butun arkadaslarimin cocuklarina hediye ettim o kdr sevindiler ki .istek varsa kesin yaparsin ben cok hevesliydim bi tanesinde mantigini anlayinca gerisi geliyor inan.bebek cingiraklari,tavsanlar,sutas inek,bir tanede kiz bebek yaptim sirada orumcek adam denicem siddetle tavsiye ediorum hevesin varsa kafayi da guzel dagitiyorbir iki video izle anlarsin mantigini hepsi ayni mantikla ilerliyor zaten.
İlk 12 hafta hiç kilo almadım 7 hafta içinde 5 kilo almışım 19.haftama girdim senin boyun uzun benim boyum kısa birde,bugün yeni beslenme programı oluşturdum 3 ana öğün 3 ara öğün yapıyorum sadece kahvaltıda iki dilim çavdar ekmeği tüketiyorum meyve çok fazla yiyordum onu azalttım biraz çünkü doktorum asıl bu aydan sonra kilo alımının başlayacağını söylediKızlar kilo konusunda biraz korkmaya başladım, şöyle ki; 12. Haftaya kadar bulantılardan kilo alamadım 59 falandım, bugün 18+2 yim 63 oldum6-7 haftada 4 kilo aldım. Boyum 1,72 kilo götürüyo ama hızlı aldığımı düşünüyorum. Akşam 8 den sonraki ara öğünümü bırakıcam sanırım. Eskisinden çok yemiyorum ama çok aldım sonra sıkıntı olacağından endişeleniyorum. Sizde durumlar nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?