2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İkiz bebeklerine gebe olan kadın doğum doktorunun örnek menüsü canım saat 19.00 dan sonra bir şey yemeyin sadece süt için diye de eklemiş.

Eklentiler

• 811C9897-6290-4473-8D3E-0E6C343E826F.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 67
  • E68A6C44-4AAC-4A2C-BF4A-52D8C50C8A7F.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 63
  • 0FAF3B97-CDDD-4A28-A5FC-AF6F0C6D682F.webp
    16 KB · Görüntüleme: 68
  • 1186FC24-299D-4112-A1F5-159BB3DBB278.webp
    25 KB · Görüntüleme: 65
Canım bende öyleyim +3 kg ama 4 de olmuş olabilir tartılmayı bıraktım. Boy var ama daha önümüzde alacağımız en az 10kg var gibi duruyor. Çok istifra edenler vardı aramızda onlar dışında hepimiz aldık 3er 5er.

İkiz bebeklerine gebe olan kadın doğum doktorunun örnek menüsü canım saat 19.00 dan sonra bir şey yemeyin sadece süt için diye de eklemiş.
Ben sanırım çok meyve yiyorum bu kasenin tamamı doluyordur hatta fazlası bile.. onun dışında kahvaltıda ekmeksiz yapamıyorum akşam yemeklerinin yanında da ekmek yiyorum mutlaka. zaten haftada bir pizza hamburger

+10 kiloya razıyım valla ben

Ben sanırım çok meyve yiyorum bu kasenin tamamı doluyordur hatta fazlası bile.. onun dışında kahvaltıda ekmeksiz yapamıyorum akşam yemeklerinin yanında da ekmek yiyorum mutlaka. zaten haftada bir pizza hamburger
Ben de çok meyve yiyordum canım onu azalttım pizza hamburger vs yemediğim halde aldım ben kilo ama ekmek tükettim onu da azalttım sadece kahvaltıda çavdar ekmeği alıyorum çünkü ekmek hamur işinin bebeğe bi yararı yok tabi canım isterse mutlaka yerim o ayrı

Ayy evet evet kesinlikle bu doğru. Gruptan biri 40 çıkmamış çocuğu düşürmüştü Allah'ım koru ya rabbim.

Son düzenleme:
Tunus işi hem de çok zevkli gider bende ormustum:)) bekliyoruz bitince :)) ben amigurumiye devam 3. OyuncAga başladım pazartesi a dan Z ye tüm renk skalasini Alacam
Paylaşırım canım amigurumi becerebilirsem miyim bilmiyorum belki sonra onu da denerim

Ben meyve işinde şeker falan yoksa sınırlama koymaya gerek yok diye dusunuyorum. Bence vucudun ihtiyacı olana abaniyoruz.

Paylaşırım canım amigurumi becerebilirsem miyim bilmiyorum belki sonra onu da denerim
Ayy nasıl guzel nasil zevkli telefonu elime almayı unutuyorum biri biter bitmez diğerine basliyorum. Şu an sağ el serçe parmagim biraz felç oldu dinlendiriyorum. Gece kollara baslayacam heyecanlıyım

Ben meyve işinde şeker falan yoksa sınırlama koymaya gerek yok diye dusunuyorum. Bence vucudun ihtiyacı olana abaniyoruz.
Öyle kilo takıntım yok aslında benim yani düşündüğüm bebek sağlıklı olsun kilo verilir ama doktorun paylaşımlarını görünce hem de ikiz gebelikte bu kadar az kilo alıp bebeklerinin maşallah sağlıklı olduğunu görünce biraz sınırlandırdım kendimi zaten eskisi kadar iştahım da yok şu sıralar neden bilmem

Ayy nasıl guzel nasil zevkli telefonu elime almayı unutuyorum biri biter bitmez diğerine basliyorum. Şu an sağ el serçe parmagim biraz felç oldu dinlendiriyorum. Gece kollara baslayacam heyecanlıyım
Yaaa heveslendim şu an battaniye bitsin denicem m

Hiç yapmadım böyle şeyler daha önce. Düşündüm ben de yapılır mı diye ama malzemeleri ziyan etmeyin dedim sonra 200 liraymış bunun fiyatı.
Kendin çok daha uyguna yaparsın ben yapıyorum yarım gerçi şu an ama daha epey degisecek bu :))

Eklentiler

• IMG_20201204_115450.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 48
Sağol canım. Evet akşam yediğim direkt etkilemeye başladı kilomu, süt ayran veya kefir o da 200 ml onu da 20:30 civarı tükeyim. Yatmadan 3 saat önce yeme içme işini bitirmek lazım galiba.

Yani iştah yokken zorla yemeyecen tabi ama mesela gece 4 de oğlana kalktığımda sanki kıtlıktan çıkmış gibi iki üç mandalin yiyorum komodine de muz koyuyorum onu da iki saat sonra açlıktan uyanınca yiyorum. Yani demek istediğim böyle içten coşuyorsa bence ihtiyacımız var demek

Sağol canım. Evet akşam yediğim direkt etkilemeye başladı kilomu, süt ayran veya kefir o da 200 ml onu da 20:30 civarı tükeyim. Yatmadan 3 saat önce yeme içme işini bitirmek lazım galiba.
Önemli olan bebeğe faydalı şekilde beslenmek canım fazla kilo alımı Allah korusun tansiyon şeker problemlerine yol açıyor tabi sürekli kiloyu düşünüp stres olmamak lazım

Zaten içleri destekli olmuyor mu, bizim aldığımızda ayrı bir ufak minderi var. Ben ekstra bir şey yerleştirmeyi düşünmedim o yüzden. Örtü de saplarına takılıyor zaten bir zararı olmaz sanırım. Puset eğitimi iyiymiş ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…