2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Tabi tabi benim demek istediğim akşam geç saatlerde yememek

Benim de bir haftadır falan iştahım yok. İyi mi kötü mü bilemiyorum ekmek bile yemiyorum doğru düzgün yemeklerin yanında. Acıkmıyorum da kolay kolay. Anlayamadım

Benim de bir haftadır falan iştahım yok. İyi mi kötü mü bilemiyorum ekmek bile yemiyorum doğru düzgün yemeklerin yanında. Acıkmıyorum da kolay kolay. Anlayamadım
Arada oluyormuş öyle canım gebelik sürekli duygu değişimi demek endişelenme :)

Canım ya olabilir doktora ne zaman gidiyorsun? Belki vitaminlerine bakabilir Demir eksikliğinde iştah kaybı çok oluyormuş

Kendin çok daha uyguna yaparsın ben yapıyorum yarım gerçi şu an ama daha epey degisecek bu :))
Yani mutlaka uyguna gelir de dediğim gibi bu tip şeylerde hiç tecrübem yok. Ben daha çok tamirat olsun, testere olsun, çekiç olsun Ama bi araştırayım bakayım denerim belki.

Yani mutlaka uyguna gelir de dediğim gibi bu tip şeylerde hiç tecrübem yok. Ben daha çok tamirat olsun, testere olsun, çekiç olsun Ama bi araştırayım bakayım denerim belki.
Kız ben hayatımda ilk kez yaptım makrome :) el emeği birşey yapmak istiyorum dedin yap bunu işte yaparsın bana güven

Doktora haftaya gidicem canım. Pazartesi kan verdim demire bakıldı. Değerlerim de normaldi
O zaman dönemsel bir şey canım. Takma kafana bende süper iştahlı değilim bu aralar. Öğlen 12-1 de kahvaltı yapıyorum mesela canım yemek istemiyor

Kızlar iki gündür göbeğim kaşınmaya başladı sanırım çatlıcam

Benim de hem gobegim hem goguslerim kasiniyordu gecti canim surekli nemlendir ben dustan dusa baya nemlendiriyorum her gun, bir de bazen kasininca aklima geldikce gidip suruyorum genelde gece yatarken ustumu degistirdigimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…