2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Öneri çok iyi oldu biz de ne izlesek diye bakıyoruz 1-2 gündür

İkisini de izledik, çok iyiydi gerçekten

2 sene önce izleyip sonunda şok yaşamıştık. Çok da beğenmiştim filmi. Öyle şaşırdığım bi son izlemedim şimdiye kadar

Insanin kendi ekmegin olunca cok guzel oluyor .bende amugurumi yapmaya basladim bunda becerim varmis hayret ettim kendime genelde beceriksizim de
Ne güzel yapmışsın hem oyalanmak hem en güzel oyuncak, benim kızımın var en çok onlarla oynuyor. Bende şimdi Bi kuzu yapıyorum bitirebilirsem . Denemek lazım demekki yaparsın yaa niya yapamayasın.

Iyi aksamlar kizlar biraz sinirlerim bozuldu. Kaynanam cocugumun ismini kayinpederiniini koymak istiyo emri vaki yapiyo gicik oldum Iyice. Ismi hazirmis bana kimse sormuyo istiyonmu istemiyon mu diye
Çok seviyorsa kocasını Bi tane daha doğursun versin adını delirmeklerim geliyor böyle tipler duyunca, sanane diyemedin mi, bu ne isim sevdasıymış arkadaş

Aslında her ay bir kilo gibi olmuş ama kısa sürede aldım diyorsun, çok alırsan seni de rahatsız edebilir canım bünyede bünyeye çok değişiyor. Öğünlerindeki miktarı ya da karbonhidratları azaltmaya çalış derim. Ben çok yerim ama karbonhidrat tüketen pek eskiden beri böyle olunca çok alamıyorum kilo. Şuan hala başladığım kilodayım. 62, muhakkak yiyorsundur ama, yağlı tohumlardan alınan kilohem sağlıklı hem daha kolay veriliyormuş, naçizane Bi tavsiye sevgiler

@tmavi99 canım evet kuruluk oluyor demek nemlendirmen lazim o çatlama işareti yavaş yavaş. Şimdi catlamazsin ama karnının gerildigini gösteriyor o. Bol bol sur yağlarını bende aksatmamaya çalışıyorum . Sürdüğüm halde bile tatlı tatlı kaşınıyor bazen.

Son düzenleme:
İyi akşamlar canım. Eşin ne diyor bu duruma? Bizim düşündüğümüz bir isim var zaten anne de boşver. Gidip kimliğini o mu çıkartacak sanki.

Eşinle konuştun mu canım yani o istedi diye koyacak değilsiniz herhalde

Çok seviyorsa kocasını Bi tane daha doğursun versin adını delirmeklerim geliyor böyle tipler duyunca, sanane diyemedin mi, bu ne isim sevdasıymış arkadaş
Ben dedim zaten hemen hicte koymam o kadar eziyetini cekiyom igneler vuruyom kutu kutu hap iciyom. Benim ismimde hazir dedim kestirip attim. Dahada kafasini salliyor. Yok ilk oglumda karismamismis bu sefer hazirmis. Söyleme sekli beni rahatsiz etti insan bi der kizim ben böyle düsünüyom sen ne diyorsun fln o zmn belki ikinci isim olarak koyulur. Ama emrivaki gicik oldum sanki kendileri digruyo

Gerekten çok ilginç ya, bence bu işleri çözmesi gereken ve çözebilecek tek kişi eş olmalı ya, annesine bi höst demeli, annelikle sahipliğin ayırdını yapamıyor bu insanlar, gelmişler kaç yaşlık tecrübeye

Esimde hayir dedi zaten. Kendi babasi cocuklarina babasinin ismini mi birakmis? Büyük kaynim var oglu var ona mi koymus? Söyledimde kendisine herkes karismis ondan koyamamis Kendilerine yapilani bana yapiyolar cok degisik. Ben kararliyim koymam hele böyle emir vererek sansini kaybetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…