2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Bana tok karna gelin demisti ben kahvalti ustune elma yiyip gitmistim

Gelinimizde hamile ona da baska renklerden işliyorum şuanda ama baya zor oluyor oturamiyorum sabit aksamlari agri giriyor hemen.

Sizin haftası küçükmüş baya, işk haftalarımızı batırlamıyorum ama yakın haftalarda fark olunca merak ettim bende, üzülmeyin bence dr olağanüstü bir şey olsa söylerdi bence
Değil mi, ya da yakın zaman gel derdi üç hafta sonrasına randevu verdi.. çok teşekkürler canım
Bana tok karna gelin demisti ben kahvalti ustune elma yiyip gitmistim
İkili tarama testi için demi ben de öyle yapayım teşekkürler canım

Yaa ne güzel ilk tekmeler çok heyecanlı oluyor

Kizlar kenara çiçek gibi gidecem battaniyenin sizce hangi renkle devam edeyim fikir veriseniz sevinirim

Ben de seneye düşünüyorum, sonbahar -kış gibi. Bu yıl nasılsa evden çalışıyorum, tek çocuk idare ediyorum ama seneye iki çocukla daha çok ihtiyacım olacak.
Canm aynen bende senle aynı durumdayım tek çocukla oluyor önümüz yaz dogum yaza geliyor hemen kurur zaten. Sonbahar gibi alırız İnşaAllah kışın rahat geçer çok kirleniyor kıyafetleri birde ek gıdaya geçiçez kışın e o zaman çok kirleniyor zaten üs baş

Herkes harıl harıl alışverişe başlamış kizimda 5 ay dolunca bir iki bişey almaya başlamıştım şimdi ikinci çocuk olunca daha bı rahatlik çöktü daha sadece bir adet 120*120 muslin örtü aldım yanında da 4 adet ağız bezi varmış birde lwc'dqn kızıma panduf alırken iki parça bişey attım sepete o kadar

büyük eşyalar hali hazırda olunca anca kıyafet alınacak kızımdan kalan bebeklik kıyafetlerini eledim bu hafta sonu genelde hep pembeli şeyler almışım bir iki beyaz krem rengi şey ayırdım işe yarayacak gerisini eşim giysi atölyesine götürecek yıkayıp söküğü varsa onariyorlarmis ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor oraya verilmeyecek gibileride posetledim hm'nin geri dönüşüm kumbarasina götüreceğim her poşet eşyaya alışverişte kullanmak için %15'lik hediye çeki veriyorlar çok makbule geçiyor büyük eşya olarak sadece kamera almayı düşünüyorum malum evde büyük çocuk olunca devamlı gürültü olacak bebek uyusun diye uyuduğu odanın kapısını kapatmak zorunda kalacağım şimdilik tek ihtiyacım o gibi geliyor

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-14-02-41-14-338_trendyol.com.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20201214_024645.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_2020-12-14-02-46-21-470_com.lcwaikiki.android.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 47
Kızınız kaç yaşında iyi saklamış sınız küçük daha savırım aynen ikinci çocuk da çok bişeye geyek kalmıyor.. Benim 9 yaş olsvagı için biz yogun iş hayatın da tek çocuk anca büyüdü kreş lerde herseyi verdim şimdi baştan kızıma alabam ve hersey pahalı olmuş oğlumda vermiştim mama önlüğü n den başladık bakalım bir çocuk varsa bu dünyaya geleceği geliyor istediğiniz kadar plan yapın.. Olunca da çok sevindik 9 yıl sonra tekrar başa dönmek çok zor olsa da oğlum betaber bakarız diyor... Hm nin geri dönüşüm kutusu ve hediye çeki olayını bilmiyordum sadece çocuk ya mı yoksa bizim eşyaları da alıyor lar mı.. E bebrk in şubatta büyük indirimi oluyor diyorlar bilen var mı ilk çocugu küçük olan bilir belki 9 yıl olunca indirim şerden haberim yok şubatta indirim den alırım hersey diye düşündüm bide haftalık yapıyor e bebek battaniye çanta agız mendili banyo havlusu aldı

Canim kız bebiş geliyor ekleyebilir misin

Günaydın güzel anneler
Harika haberler alacağımız mutlu sağlıklı bir hafta olsun inşallah

Biz yine düştük yollara, detaylı ultrason için merkeze gidiyoruz.
10.30da şehir hastanesinde perinatoloji bölümünde randevum var.

Öğleden sonra da üniversite hastanesinde 14te radyolojide randevum var, sonrasında aynı hastanede radyolojinin detaylı ultrason için yazdığı raporu ve torch testi sonuçlarını göstereceğim.

Mesajlara bakamadım haftasonu, herkes iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…