- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #25.121
Ben de genelde gömleklerde ütü kuruluğu veya gömlek 30, normal çamaşırlarda dolap kuruluğu kullanıyorum cnm. Bi de kazaklar için narin i kullanıyorum. Bebeği de kullanıcam sonra inşallahBu yorumun altına imzamı atarım, resmen evin tozu tüyü azaldı, çok rahat oluyor.. benimkinde de baya program var ama ben valla her şeyi dolap kuruluğuna atıyorum
Sadece bu ana kucağına oluyor benim bildiğim.Hani bu bebek arabalarında travel sistem aldığımızda bi puset var bir de anakucağı ya, o ikisine de uyuyor mu bunlar? Onu merak ediyorum.
Yılbaşında da yılbaşı konseptli yapmayı düşünüyorum. Hem karnım da daha da büyümüş olur.Cook iyi yapmissinn bende yilbasi gecesi ayni seyi yapicam
300 liraydı yanlış hatırlamıyorsamArkadaşlar chakra indiriminden aldığınız hastane çıkışını ne kadara almıştınız?
Ya aslında bir yıl önce tbt si için yılbaşı konseptli foto çekmek çok güzel olur, ben de yapayımYılbaşında da yılbaşı konseptli yapmayı düşünüyorum. Hem karnım da daha da büyümüş olur.
Heh tamam canım, çok sağolSadece bu ana kucağına oluyor benim bildiğim.
İnşallahYa aslında bir yıl önce tbt si için yılbaşı konseptli foto çekmek çok güzel olur, ben de yapayım2022 yılbaşında da bebişlerle çekiliriZ inşallah
Merhaba ben de 9+0da gittim benim bebeğimin de kalp atışı 119du çok kafama takıldı neden olabilir genelde herkes 140 diyor uyuyamıyorum düşünmekten doktorum bir sıkıntı olsa derdi heralde herşey normal dedi gönderdi ama yazılanlara bakınca herkesin 140 160Bir de kızlar bebişlerin kalp atışlarını 150 civarı demişsiniz, ben geçen gün sağlık ocağına gittiğimde 120 atıyor demişti ebe, niye az atıyor kikafama takıldı şimdi
Ay çok tatlı ama bebk yaza dopacağı için çok lazım olmadı bana kuzu, kış olsa belki örterdin Bi yerlere gitsen. Müslin örterdin ben hem görünüyor hem ince yel değmesin dersin, zaten puset çok kullanılmıyor ilk 6 7 ay, arabada ve dışarıda bebeği koymak için iyi oluyor.
Müslinden yaptı anne, böyle kalın değil benimkiAy çok tatlı ama bebk yaza dopacağı için çok lazım olmadı bana kuzu, kış olsa belki örterdin Bi yerlere gitsen. Müslin örterdin ben hem görünüyor hem ince yel değmesin dersin, zaten puset çok kullanılmıyor ilk 6 7 ay, arabada ve dışarıda bebeği koymak için iyi oluyor.
299du canımArkadaşlar chakra indiriminden aldığınız hastane çıkışını ne kadara almıştınız?
Evet kuzu puset ve normal kısım takılıp değişebiliyor genellikle aldığın modele bağlı tabi.Hani bu bebek arabalarında travel sistem aldığımızda bi puset var bir de anakucağı ya, o ikisine de uyuyor mu bunlar? Onu merak ediyorum.
Canım ben daha hiç hissetmedimKızlar bisy sorcam iki gündür bebeğimin hareketini sanki hissetmiyorum. Normalde de çok nadir hissederdim elimi karnıma koyunca iki üç gündür stresli günler geçiyorum bisy olmamıştır dimi
Ben bosch kullanıyorum canım tavsiye ederimSelam bebeyimsular :) bugün yaptığım işleri anlatmaya baslasam sabahı bulurum galiba feci yoruldum yattım koltuğa yeni baktım buraya da birazdan dün önerilen filmi izliycem sizde ne var yok ?
Makine demisken bende çamaşır makinesini yeniliyorum arcelikti let go dan sattım Bosch alicam bu hafta bi tane olumsuz yorum görmedim kullanan var mı ?
Hah ben yukarıdaki yorumu yaparken tam da bu ürünü kastetmiştimKızlar puset örtüsü bunlara da bi bakın derim hem puset örtüsü olarak kullanılıyor hem emzirmede çok rahat oluyor diğer boyundan olanlar tam kapatamıyor emzirirken yanlardan açıklık oluyor bunu takınca heryerimi kaptıyor hemde ilerde dışarıda mama sandalyesi kullanmak zorunda kalınca bu serilebiliyor çok amaçlı kullanım alanı var.
Bende bazen hisseder gibi oluyorm kuzum az önce yine baktım sanki solda gibiCanım ben daha hiç hissetmedimdoktor 20.haftadan önce hissedemezsin,hissedince de düzenli olması 24-25. Haftayı bulur demişti endişe etme
Ben hiç sormadım bile bu zamana kadar kalp atışı kaç diye, doktorum da hiç söylemedi. Doktorunuz sorun yok dediyse bu kadar dert etmeyin, her şey yolundayken durup dururken stresten sorun çıkar.Merhaba ben de 9+0da gittim benim bebeğimin de kalp atışı 119du çok kafama takıldı neden olabilir genelde herkes 140 diyor uyuyamıyorum düşünmekten doktorum bir sıkıntı olsa derdi heralde herşey normal dedi gönderdi ama yazılanlara bakınca herkesin 140 160
Canım bebekler günün %90 uyuyarak geçirirler yani aslında o gördüğümüz hareketleri uyurken yapıyorlarmışBenim de 150 civarı çıkmıştı sağlık ocağında. Harekete göre değişiyor demek ki. zaten aşırı hareketli ultrasonda da bi kere uyuduğunu görmedim. doğduktan sonra böyle olursa yandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?