2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bu yorumun altına imzamı atarım, resmen evin tozu tüyü azaldı, çok rahat oluyor.. benimkinde de baya program var ama ben valla her şeyi dolap kuruluğuna atıyorum
Ben de genelde gömleklerde ütü kuruluğu veya gömlek 30, normal çamaşırlarda dolap kuruluğu kullanıyorum cnm. Bi de kazaklar için narin i kullanıyorum. Bebeği de kullanıcam sonra inşallah

Eklentiler

• 479398A4-4215-4987-B36C-E464CE90A855.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar puset örtüsü bunlara da bi bakın derim hem puset örtüsü olarak kullanılıyor hem emzirmede çok rahat oluyor diğer boyundan olanlar tam kapatamıyor emzirirken yanlardan açıklık oluyor bunu takınca heryerimi kaptıyor hemde ilerde dışarıda mama sandalyesi kullanmak zorunda kalınca bu serilebiliyor çok amaçlı kullanım alanı var.

Eklentiler

• 341B2B25-2861-47B3-B1AE-2499E3801AB5.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 47
Bir de kızlar bebişlerin kalp atışlarını 150 civarı demişsiniz, ben geçen gün sağlık ocağına gittiğimde 120 atıyor demişti ebe, niye az atıyor ki kafama takıldı şimdi
Merhaba ben de 9+0da gittim benim bebeğimin de kalp atışı 119du çok kafama takıldı neden olabilir genelde herkes 140 diyor uyuyamıyorum düşünmekten doktorum bir sıkıntı olsa derdi heralde herşey normal dedi gönderdi ama yazılanlara bakınca herkesin 140 160

Canım puset örtüsü şöyle bir şey. Örtü değil de perde gibi daha çok.
Eki Görüntüle 2739296
Ay çok tatlı ama bebk yaza dopacağı için çok lazım olmadı bana kuzu, kış olsa belki örterdin Bi yerlere gitsen. Müslin örterdin ben hem görünüyor hem ince yel değmesin dersin, zaten puset çok kullanılmıyor ilk 6 7 ay, arabada ve dışarıda bebeği koymak için iyi oluyor.

Müslinden yaptı anne, böyle kalın değil benimki Annem dikmese almazdım ben zaten.

Kızlar bisy sorcam iki gündür bebeğimin hareketini sanki hissetmiyorum. Normalde de çok nadir hissederdim elimi karnıma koyunca iki üç gündür stresli günler geçiyorum bisy olmamıştır dimi
Canım ben daha hiç hissetmedim doktor 20.haftadan önce hissedemezsin,hissedince de düzenli olması 24-25. Haftayı bulur demişti endişe etme

Ben bosch kullanıyorum canım tavsiye ederim

Hah ben yukarıdaki yorumu yaparken tam da bu ürünü kastetmiştim

Ben hiç sormadım bile bu zamana kadar kalp atışı kaç diye, doktorum da hiç söylemedi. Doktorunuz sorun yok dediyse bu kadar dert etmeyin, her şey yolundayken durup dururken stresten sorun çıkar.

Benim de 150 civarı çıkmıştı sağlık ocağında. Harekete göre değişiyor demek ki. zaten aşırı hareketli ultrasonda da bi kere uyuduğunu görmedim. doğduktan sonra böyle olursa yandık
Canım bebekler günün %90 uyuyarak geçirirler yani aslında o gördüğümüz hareketleri uyurken yapıyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…