2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım doktorun sorun yok her şey normal demesi yeterli değil mi zaten? Allah korusun bir sorun olduğunda yakın takibe alıyorlar endişe etme bence

Ya aslında bir yıl önce tbt si için yılbaşı konseptli foto çekmek çok güzel olur, ben de yapayım 2022 yılbaşında da bebişlerle çekiliriZ inşallah
Ya biz de eşimle onu konuştuk geçen gün. Bu sene ve seneye aynı yerde aynı kıyafetle bebeğimizle çekinmek istiyoruz inşallah

Yılbaşında da yılbaşı konseptli yapmayı düşünüyorum. Hem karnım da daha da büyümüş olur.

Benim de ya daha tam cikmadi elimle gosterince belli oluyor evde ki elbiseleri deneyip icine sigdiklarimla tek tek fotograf cektiricem bende yilbasina tac istiyorum sadece online alisveristen bakicam

Benim de ya daha tam cikmadi elimle gosterince belli oluyor evde ki elbiseleri deneyip icine sigdiklarimla tek tek fotograf cektiricem bende yilbasina tac istiyorum sadece online alisveristen bakicam
En dar elbisemi giydim ben de kokina istiyorum ben de yaa migrosta vardı geçen.

Ben hiç sormadım bile bu zamana kadar kalp atışı kaç diye, doktorum da hiç söylemedi. Doktorunuz sorun yok dediyse bu kadar dert etmeyin, her şey yolundayken durup dururken stresten sorun çıkar.
Ultrason görüntüsü veriyor ya onda yazıyor en altta sağda ben de ordan gördüm söylemedi doktorum ama dediğin gibi bişey demediyse sorun yoktur sanırım ben çok stres bı insanim elimde değil ama bebeğim için güzel düşüneceğim inşallah güzel olsun çok teşekkürler
Canım doktorun sorun yok her şey normal demesi yeterli değil mi zaten? Allah korusun bir sorun olduğunda yakın takibe alıyorlar endişe etme bence
Evet ikili tarama için çağırdı 12. Haftada. İnşallah sıkıntı yoktur teşekkürler İkili tarama yaptırdınız mi sabahtan mi gitmeliyim aç karna mi sormayı unuttum doktoruma

Ben yaptırmadım canım ama aç ve tok farketmiyor

Kıza uyuyor uyuyor diyorsun al işte zoruna gitti
Gerçekten ya aslında hep uyumuyor, her sabah 11-11.30 gibi bi hissediyorum. Ama öyle yoğun değil. Bu ilk kez hissettiğim bir şeydi. Eşime oynuyor dedim elimi götürdüm tam o sırada pıt etti sonra 2 defa daha oldu ama onlar daha hafifti. Ay çok garip

Ben de artık göbeğim açıkken tekmesini dışardan görüyorum çok hafif bi dalgalanma oluyor 1 saattir de baya hareketli. bazen aniden hareket olunca bağırıyorum ayy diye henüz alışamadım çok tuhaf hissediyorum öyle kıpırdayınca mide bulantısı gibi değil de değişik bi his

Aynen ben de ayy vurdu dedim gözümle görmüyorum ya da yakalayabileceğim kadar sık olmuyor.

Sizin haftası küçükmüş baya, işk haftalarımızı batırlamıyorum ama yakın haftalarda fark olunca merak ettim bende, üzülmeyin bence dr olağanüstü bir şey olsa söylerdi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…