2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim ikinci bebek gelecek ama oğlum doğdu doğalı 4 yıl olacak hep yanımda yatırdım şimdi çocuk başka yerde bile yatmak istese alıp yanıma yatırıyorum bu çocuğu nasıl bırakcam ben ya. Eşim gece çalıştığı için onunla pek yatamıyoz zaten alıştık o yüzden ayrı yatmaya

Ben de ilk zamanlar utanıyordum ama sonra alıştım
Eşim de dalga geçiyor benle.
Ama gerçekten bazen öyle bir an oluyor ki istesen de tutamıyorsun
Ben öyle bişey yasayacagimi hissettiğim zamanlar bugün siz baba oğul uyuyorsunuz anne içerde rahat rahat yaticak diyorum. Niye diye aşırı soru soruyor en son benim hiç yalnız kalmaya hakkım yok mu ben insan değil miyim ben sikilamaz miyim filan ver yansın gazım var fenayim diyemiyorum

peki park yatakta üstten alta ne zaman geçtiniz? çok soru sordum sanırım ama biraz kafamda oturtmaya çalışıyorum.
Park yatağı 6-7 ay civarı alt kademeye indirmiştim ben 2 yaşa kadar yatak odamda yatağımın tam yanındaydı sonra kendi odasına aldım canım..Bu kez de inşalalh ikinci bebiş de aynı süreç beni bekliyor tekrar yatak odasına alırım..

O zaman muhteşem sorum geliyor;

Peki çocuğu gece emzirdin diyelim, park yatağa kendin yataktan çıkmadan çocuğu koyabilir misin?

Gündüzleri oturma odasında yanımda yatırdığım zamanlar vardı yenidoğan döneminde o zaman da babynest e yatırmıştım..bikaç arkadaş da reflü yatağı al bu kez diyor sertliği ve eğimli olması bebişleri daha rahat ettiriyomuş

O zaman muhteşem sorum geliyor;

Peki çocuğu gece emzirdin diyelim, park yatağa kendin yataktan çıkmadan çocuğu koyabilir misin?
Yaaa ayy ne güzel soru..yataktan hafif doğrulup yatırıyodum ee biraz eğilmek gerekiyor 1 yaşdan sonra üstümde uyuyakalması çok oluyodu farkedersem yatırıyodum beşiğe..ilk hamilelik de bende herkese böyle sorular sorardım ama süreç de her annenin bebeğin alışkanlığı rahat etme şekli farklı oluyor..asla bebek sallamam çok karşıyım filan diyodum oğlum kolik olunca hamak almak durumunda kalmıştım

Ben de utanırım, eşimle birbirimizin yanında hala yanlışlıkla geyirsem bile utanıyor pardon diyorum Onun hiç kazası olmadı
Ayyy ben bu duruma çok güldüm geçen gece ayıptır söylemesi eşim uyurken pırt yaptı bende uyandım snra koku fena olunca kalktm oda kokusu sıktım ama benim gazim olunca utanıyorum uyurken bende bisy yapiyosam valla farkında değilim

Haha hayır bebeğin gazını çıkarman için belki odada turlaman gerekicek
hahaha bak bunu hiç düşünmemiştim
ben şu an hiçbir şey için asla yapmam demiyorum, çünkü herkeste görüyorum ki hep yapmam denilen şeyler yapılıyor

Ben gece uyurken odaya oda kokusu siksam esim beni kovalar sanirimben esimi bir sure yatak odasina almiyorum gec gel diorum.balon baligi gibi sisiyorum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…