- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #26.721
Cansu bende öyleydim 48 kg idim tanıştığımızdaHaklisin ama bende ilk defa 65 i filan gordum esimle ilk tanistigimizda 48 kiloydum o iki kizin arasinda daglar kadar fark varinaniyorum vericez ama insan daha once deneyimlemedigi sey icin hep kaygili olur ya suan oyleyim kac kilo alicam vericem mi nasil olcak vs vs
Bebekken iyi de sonrasında da enine boyuna gitmek varbende tontonmuşum sonrasında hep zayıftım gerçi.
Ooo sen mankensin şimdi benim yanımda4.5 kilo 55 cm mişim ben, hamile kalmadan önce 50-52 arasında gidip geliyorudm boyum 1.72 - fena değildim yani.
ileride kızıma senin yaşındayken benim belim bu kadardı deyip kolumu göstererek darlayabilirim çok şükür, o annelerden olmayı hedefliyorum
Canım ayaklarının altına sıcak su torbası koymayı bir dene. Üşüttün mü acaba havalar çok soğuk?Kızlar ya geceden beri kasıklarımda değişik bir ağrı var anlamadım ne yapsam geçer acaba ılık bir duş aldım fayda etmedi
Zayıfsın bence çok zayıf oluyoruz, 55 le ben 59 la hamile kaldım boyum 1. 73 63 oldum bence bu boya 63 normal miş daha, güzel oldum.. Hee doguma kafar 70 75 olurum olayım saglıklı olsunda bebeklerimiz verilmeyecek kilo yoktur4.5 kilo 55 cm mişim ben, hamile kalmadan önce 50-52 arasında gidip geliyorudm boyum 1.72 - fena değildim yani.
ileride kızıma senin yaşındayken benim belim bu kadardı deyip kolumu göstererek darlayabilirim çok şükür, o annelerden olmayı hedefliyorum
Ay bizde artık utanma sıkılma yokBen öyle bişey yasayacagimi hissettiğim zamanlar bugün siz baba oğul uyuyorsunuz anne içerde rahat rahat yaticak diyorum. Niye diye aşırı soru soruyor en son benim hiç yalnız kalmaya hakkım yok mu ben insan değil miyim ben sikilamaz miyim filan ver yansıngazım var fenayim diyemiyorum
Muhtemelen üşüttüm canım evimiz çatı katı ve ısınmıyorCanım ayaklarının altına sıcak su torbası koymayı bir dene. Üşüttün mü acaba havalar çok soğuk?
Bazen benimde çok oluyor ağrım. Rahimi tutan kaslar geriliyor ondan ağrın olur demişti doktorum. Gaz da çok ağrı yapar hatta. Sıcak su torbası iş görebilir.
Evet bence de güzel ama kız olunca korkuyor eşim kendisi minnak kadın sevdiginden zahiraaaaaah şimdi anladım, olsun yaaahu ne güzel :)
eğer bebeğe bi sıkıntısı yoksa ben isterim, hatta hep diyorum umarım benim bebekliğime benzer diye hem enine hem boyuna
Ayaklarını sıcak tut canım benim de oluyor sıcak su torbası ıyı oluyorKızlar ya geceden beri kasıklarımda değişik bir ağrı var anlamadım ne yapsam geçer acaba ılık bir duş aldım fayda etmedi
Kimyon bol bol kullan canım, şimdiden alıştır hatta kendini.Hahakimyonu boca edicem yemeklere bu gaz fena bir sey
Üşütmek çok etkiliyor canımMuhtemelen üşüttüm canım evimiz çatı katı ve ısınmıyorDediğini yapayım teşekkür ederim
Dün ben de aşı için gittim, kalp atışını dinlediler önce. Bende de önce zor duydular, aynı şeyi söyledi sırtı dönük olduğunda zor alıyoruz dedi.Eveet, ilk doz tetanoz asimi yaptirdimayrica biricik hemsiremi kirmayip dopplerde de kalp sesini dinlettim istemedigimi soylememe ragmen ameliyat onlugu gibi onlugunu giyip eldivenlerini takti,ben asi olucam sanip kolumu acinca yok once bir bebegin kalp sesine bakalim diye doppler cihaziyla yanima geldi ve pes ettim artik. Sonuc: 5 dakikalik ugras sonucu belli belirsiz 5 10 saniye bi ses duyduk. Sirtini dondugu icin duyulmamis oyle dedi
Haklisin ama bende ilk defa 65 i filan gordum esimle ilk tanistigimizda 48 kiloydum o iki kizin arasinda daglar kadar fark varinaniyorum vericez ama insan daha once deneyimlemedigi sey icin hep kaygili olur ya suan oyleyim kac kilo alicam vericem mi nasil olcak vs vs
Sadece sanatcilar o kadar aliyor sanirimYani genelde sürekli kusanlar hiçbir şey yiyemeyenler hariç 10kg ile tamamlayan duymadım ben daha. 20den açıyor kimle konuşsam
Benim de hala umudumu kaybetmeden sakladığım kotlarım varBen yepyeni kotlarımı fln sattım dolaptanama ümidimi yitirmem 2 senemi aldı
AA benımde oyle boy da kılo sanırım suan o olmayabılır1.57 boy 62 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?