- Konu Sahibi KirazHanim
- #26.801
gerçekten çok teşekkür ederim ya, aldım hemen ❤KirazHanim jokerde indirime girmiş geçen gün bakmıştın kalmamıştı sanırım. Ben kaptım bir tane mavisinden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçekten çok teşekkür ederim ya, aldım hemen ❤KirazHanim jokerde indirime girmiş geçen gün bakmıştın kalmamıştı sanırım. Ben kaptım bir tane mavisinden.
çok geçmiş olsunKızlaarr merhaba, nasılsınız? Bayadır giremiyorum foruma umarım her şey yolundadır.. Biz covid belasına tutulduk yarın 2. Testi vericem umarım negatifi görürüm![]()
Ne demek rica ederimgerçekten çok teşekkür ederim ya, aldım hemen ❤
Çok geçmiş olsun. Nasıl hissediyorsunuz iyiyseniz negatife dönmüştür mutlakaKızlaarr merhaba, nasılsınız? Bayadır giremiyorum foruma umarım her şey yolundadır.. Biz covid belasına tutulduk yarın 2. Testi vericem umarım negatifi görürüm![]()
Geçmiş olsun canım, nasıl durumun?Kızlaarr merhaba, nasılsınız? Bayadır giremiyorum foruma umarım her şey yolundadır.. Biz covid belasına tutulduk yarın 2. Testi vericem umarım negatifi görürüm![]()
Bu setin filesi köpük mü acaba ya, seninki geldi mi?Ne demek rica ederim![]()
Bizim hemsire asi icin degil de gebelik izlenimi icin bakmak istedigini soyledi. Kendisi baya israrciDün ben de aşı için gittim, kalp atışını dinlediler önce. Bende de önce zor duydular, aynı şeyi söyledi sırtı dönük olduğunda zor alıyoruz dedi.
Ben hareketlerini hissediyorum dememe rağmen kalp atışını duymadan aşı yapmadılar riske atmamak için.
İstedikleri şekilde duyduktan sonra aşı yaptılar
Şimdi aldım ben de. Onu pek bilemedim ama değiştirilebilir diye düşündümBu setin filesi köpük mü acaba ya, seninki geldi mi?
Aa çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?Kızlaarr merhaba, nasılsınız? Bayadır giremiyorum foruma umarım her şey yolundadır.. Biz covid belasına tutulduk yarın 2. Testi vericem umarım negatifi görürüm![]()
çok geçmiş olsunhafif atlatıyorsunuz inşallah?
Çok geçmiş olsun. Nasıl hissediyorsunuz iyiyseniz negatife dönmüştür mutlaka
Çok sağolun kızlar şükür ki hafif atlattık zor geçmediGeçmiş olsun canım, nasıl durumun?
Geçmiş olsun inş negatif çıkar sonucunuzKızlaarr merhaba, nasılsınız? Bayadır giremiyorum foruma umarım her şey yolundadır.. Biz covid belasına tutulduk yarın 2. Testi vericem umarım negatifi görürüm![]()
Çok geçmiş olsun. Umarım negatif çıkarKızlaarr merhaba, nasılsınız? Bayadır giremiyorum foruma umarım her şey yolundadır.. Biz covid belasına tutulduk yarın 2. Testi vericem umarım negatifi görürüm![]()
Anladım hayırlısı olsunBen İzmir’deyim canım. Bizde şehir hastanesi bile yok![]()
Tetanoz aşısının belli bir zamanı yokmuş. Ben olmak istemediğim için baya bir araştırdım.Kızlar tetanoz aşısı için hemşire şubatta gel dedi bugün kontrole gel diye aradı dedim hastaneye düzenli gidiyom diye sonucları gönder yeter dedi kan tahlili kan degerleri tsh falan istedi sizlerin şimdi yapılıyor geç dgl mi şubat anlamadım
Canım sakın kabul edeyım deme kayınvalıdenle guzelce konus rahat edemeyecegını soyle aynı sey benımde basıma geldı gorumcem kaynanam falan ıkı ay bende kaldılar az bı surelıgıne gelıpte guya ben hayatımda oyle berbat bı zaman gecırmemıstım hıc . benım gorumcede oglene kadar uyurdu ben sınırden ölürdüm içerde sonra kalkıp bıde kahvaltı keyfı yapardı saatlerceKızlar dün kayınpederim aradı beni normalde doğumuma kayınvalidem gelecek daha önce yazmıştım size annem biraz rahatsız gelip bebekle ilgilenemez.Kayınvalidemi gerçekten çok seviyorum çok anlayışlı bir kadın.Sağ olsun görümcem babasının aklını çelmiş bizde istanbula gidelim diye neyse kayınvalidem karşı çıkmış gelinim doğum yapacak senin yanında rahat edemez demiş kayınpederim de diyor ki onunla konuş ben sizde iki gün kalırım sonra kızıma geçerim (burada evli iki kızı var) ben şimdi ne yapayım kızlar hepsi gelse uzun süre kalırlar biliyorum eşime baban gelmesin desem kırılır mı koskoca adam benden rica etti ben de geleyim dedi ama eşimin babası da gelirse başıma gelecekleri biliyorum bekar görümcem annem kırkın çıkana kadar sizde kalacak kırkı çıkınca ben ve babam gelir sizde kalırız dedi yani aylar sürecek uf kafam çok karışık çok strese soktu bu kızın yersiz konuşmaları![]()
Çok geçmiş olsunÇok sağolun kızlar şükür ki hafif atlattık zor geçmedi![]()
Çok geçmiş olsun canım ya Allah şifa versin bi an önce atlatrsiniz insallahKızlaarr merhaba, nasılsınız? Bayadır giremiyorum foruma umarım her şey yolundadır.. Biz covid belasına tutulduk yarın 2. Testi vericem umarım negatifi görürüm![]()