- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
- #26.841
Günaydın mayıs anneleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşya bakıyordunuz karar verdiniz miDüzenli beslenmek gerçekten fark ediyor.
Evde de iş olmasa bile koridorda adımla biraz
Bizim salon kocaman ve hala eşya yok, orda müzik açıp kızımla dans ediyoruz, ben odanın içine dönüp duruyorum baya hareket oluyor![]()
Hala indirimde mi, hemen bakıyorum, ay yine heyecan yaptımGünaydın kızlar geçen gün alışveriş yaptığımız sitenin stokları güncellenmişlastikli çarşaf bile var
![]()
İndirim devam ben geçen sefer balık Burcu hislerime güvenip almamıştım. Şimdi çarşafla beraber aldımHala indirimde mi, hemen bakıyorum, ay yine heyecan yaptım![]()
Ben vazgeçtim çarşaftan, anneme diktiricem, yatak olayını ne yapacağımı bilmediğim içinİndirim devam ben geçen sefer balık Burcu hislerime güvenip almamıştım. Şimdi çarşafla beraber aldım![]()
Aa çok güzelmiş.Mayıs anaları, anne yanı olabilen park yatak buldum, bilginize.
Prego Miami Oyun Parkı 70 x 110 cm 8023
Valla ben size günaydın yazdıktan sonra bişiler atıştırdım uyumusum yeni uyandım artık hep uyuyorum nolcak bu halimMesajı okurken karnım gurulduyordu
Günaydın canım![]()
Yarasın o zamanGünaydıın kader arkadaşım her gün ben de aynı sorunu yaşıyorum![]()
Baya hızlı gelmiş.Benim wheeppo’dan aldıklarım geldi, yumuşacıklar fakat müslin örtülerin tam olarak nasıl olması gerektiği konusunda bi fikrim olmadığı için net yorum yapamıyorum.
Bazıları sert oluyor ama yıkayınca yumuşuyormuş. ben instagramdan almıştım onlar pamuğa dokunuyormuşum gibi yumuşacık. E bebekte baktıklarım falan sertti mesela dokusuBenim wheeppo’dan aldıklarım geldi, yumuşacıklar fakat müslin örtülerin tam olarak nasıl olması gerektiği konusunda bi fikrim olmadığı için net yorum yapamıyorum.
Biz bundan aldık kuzum, iki amaçla da kullanırız diye, bebeği 3-4 aya kadar yanımda yatırırım, o saatten sonra kendi yatağında yatırırım,salona da park yatak olarak bunu koyarız diye düşündükMayıs anaları, anne yanı olabilen park yatak buldum, bilginize.
Prego Miami Oyun Parkı 70 x 110 cm 8023
Canım benim bebiş hala asagda 17+2 haftadayiz acaba normal mi yukarı çıksın daha iyi ben hala kasığım da hissediyorumKizlar gunaydin.Bebek kacinci haftada cikiyordu yukari. Yani bildigin iki gundur Benim bebis gobek deligi ustu mide altinda resmen siz de durumlar nasil cok mu tepeye cikti anlamadim kiDaha tepeye cikacak diye korkuorum
![]()
Aynen benimde öyle ,üstüne uzun süre yatamadım ağrı yaptı.ama bugün iyi gibi..Aşı yapılan kolumda hafif bir ağrı oldu ama çok zorlamadı.
Sadece kızımla oyun oynarken çarptıkça belirgin şekilde ağrıdı.
Bir de o tarafa pek yatamadım.
Canım benimki 21.haftada ama resmen alt tarafından çıkacak gibi yakın yerlerde tekmeleri.hatta dün sağlık ocağı doppler ile ara ara bulamadı olması gereken yerlerde,baya bikini bölgesini açtım taaaa en aşağıda duydu.umarım şeklini değiştirir çünkü büyüdükçe alt kısma tekmeler baya rahatsız edici oluyor.5dk da bir wc ye gitme hisside bunların başında geliyor :)Canım benim bebiş hala asagda 17+2 haftadayiz acaba normal mi yukarı çıksın daha iyi ben hala kasığım da hissediyorum![]()
Ay bende geceleri tuvalete kalkiyorm önceden kalkmazdn çok bariz değil de arada bı hareketini hissediyorum benim sıpa sol tarafıma yapışmış o tarafa donemiyorm bile asaglarda solda dönüp duruyoCanım benimki 21.haftada ama resmen alt tarafından çıkacak gibi yakın yerlerde tekmeleri.hatta dün sağlık ocağı doppler ile ara ara bulamadı olması gereken yerlerde,baya bikini bölgesini açtım taaaa en aşağıda duydu.umarım şeklini değiştirir çünkü büyüdükçe alt kısma tekmeler baya rahatsız edici oluyor.5dk da bir wc ye gitme hisside bunların başında geliyor :)