Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ben doğum yaptım kızlar bebek küvezde fua edi. Bize
canimm butun dualarim seninle 🙏🏻 allah’im butun sifalarini versin size 🙏🏻 saglikla anne - babasinin kollarina kavussun kuzucuk umarim. 🙏🏻🌸 biraz hastanede misafir kalir sonra saglikla gelir yaniniza. sen kendine cok iyi bak, buraya da yaz muhakkak, yazmak iyi geliyor kimi zaman insana, burada hepimiz ayni durumdayiz, yarin dogum yapip yapmayacagimizi bilmiyoruz sonucta, neler hissedebilecegini az cok biliyoruz.

Ay canım Allah analı babalı büyütsün biran önce büyüyüp hemen yanına gelsin sağlıcakla inşallah, nasıl genel durumunuz
Benim 3-4 gündür sürekli birde bacağıma doğruda iniyor 😢
Bende de 2 gündür var daha önce erken haftalarda olmuştu idrar yolı enfeksiyonu olunca enfeksiyon geçince ağrıda geçmişti ama yine ondan mı artık büyüğü için mi bilmiyorum gece belime destek koyup yattım o daha iyi geldi artık büyüdüğü içinde oluyor sanırım
Satılık yok kuzum ama özellikle ellerim ve ayaklarım kaşiniyor dediğin gibi.
Bugün gidemiyorsanda yarın ilk iş sağlık ocağına git canım en azından gün içinde de başka belirti olırsa dikkat et bir şey çıkmaz umarım ama tedbirli olmakta fayda var

Satılık yok kuzum ama özellikle ellerim ve ayaklarım kaşiniyor dediğin gibi.
Zaten elde ayakta oluyor kaşıntı belirtisi öyledir doktor soruyor elde ayakta var mı diye kaşıntı olmasa bile önlem amaçlı git acile testini yaparlar canım çok geçmiş olsun

Valla ben sabahtan akşama kadar dahi beklemezdim giderdim. Bu tür kaşıntılar ki özellikle bu zamanda çok çok önemli. İlla bir kabartının olması da şart değil bilgin olsun canım.
GEce olduğu için esimide endişelendiren istemedim canim şimdi geçti ama inşallah gece yine tekrarlamaz

Oyyy kuzuuumm tüm dualarım seninle ve bebişle. Nasılsınız bebiş nasıl? Rabbim en kısa zamanda küvözden çıkıp size sağlıkla bağışlasın bebişinizi 🥹🙏🏻 umarım her şey yolunda gider en kısa zamanda kucağına alırsın 🙏🏻 bize de haber ver mutlaka.

Hamile olmayan insanda bu dediği geçerli olabilir ama hamilelik için 3.89 yüksek bir değer bence .Dahiliyeye randevu alarak iyi yapmışsın.

Aynı şeyi farklı şekilde düşündüm bende.Hamileligin 9 ay olması anneliğe hazırlık açısında çok iyi bir süre.Bende 10 yıl önce doğum yaptım aslında tek çocukta kalmak niyetindeyken bu minnoş geldi.İnsallah kolaylıkla gelir süreçlerimiz çok iyi ilerler ...
Mide yanması bende de başladı malesef.Benim kız baya yukarıda sanki ,oğlan asagidaydi.Rennie tableti yarıya bölüp içiyorum artık,yastığı yukseltiyorum. Cetin geçecek bu hamileliğim onu anladim
Umarım geç kalmamisimdir çok üzülüyorum

Ay canım Allah analı babalı büyütsün biran önce büyüyüp hemen yanına gelsin sağlıcakla inşallah, nasıl genel durumunuz

Bende de 2 gündür var daha önce erken haftalarda olmuştu idrar yolı enfeksiyonu olunca enfeksiyon geçince ağrıda geçmişti ama yine ondan mı artık büyüğü için mi bilmiyorum gece belime destek koyup yattım o daha iyi geldi artık büyüdüğü içinde oluyor sanırım

Bugün gidemiyorsanda yarın ilk iş sağlık ocağına git canım en azından gün içinde de başka belirti olırsa dikkat et bir şey çıkmaz umarım ama tedbirli olmakta fayda var
Olur canim zaten gidicektim ilaç yazdırmak için kanda veririm gitmişken en son bir ay önce vermiştim.

Ya kızlar ben hiç kilo almadm. Yani hamile kaldğmda 60 kilo idim şimdi 59 en kötü 10 kilo alıyordm kusmaktan galiba aynı durumda olan var mı

Ya kızlar ben hiç kilo almadm. Yani hamile kaldğmda 60 kilo idim şimdi 59 en kötü 10 kilo alıyordm kusmaktan galiba aynı durumda olan var mı
Ben 3 kilo almıştım 4 kilo verdim. Gebelik şekerinden dolayı yiyemiyorum hepsini verdiğim yetmemiş gibi -1 daha gitti. Ama bebeğim çok şükür kilo alıyor sorun olacağını düşünmüyorum.

58 ile hamile kaldım 64 oldum sonra gebelik şekeri çıktı şimdi 63 e gerilemişim belki dahada vermişimdir son sıralar tartışmadım . Hastanede yattım felan

Back
X