Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Havalar git gide ısınıyor ya 😫

Ya kızlar ben hiç kilo almadm. Yani hamile kaldğmda 60 kilo idim şimdi 59 en kötü 10 kilo alıyordm kusmaktan galiba aynı durumda olan var mı
Ben hiç kilo almadım canım hatta 3 kilo daha var benim hamile kaldığım kiloma. Bebekler olmasa 10 kilo vermişdir yani. Çok şükür bebekler iyi canım boşver kiloyu bebekler iyiyse güzel beslemiyorsan sıkıntı yapmana gerek yok

Her yerim kaşiniyor ama öyle kızarıklık filan yok ama kaşinti hiç geçmedi özellikle ellerim ayaklarım kaşiniyor anlamadım niye öyle oldu sabaha kadar uyumadım kaşinmaktan.
Canım zaten gece daha çok olur kolesteza ve el ayakta yoğundur git
Doktora bak hamilelikte en tehlikeli şeyler diyebilirim

Ben 3 kilo almıştım 4 kilo verdim. Gebelik şekerinden dolayı yiyemiyorum hepsini verdiğim yetmemiş gibi -1 daha gitti. Ama bebeğim çok şükür kilo alıyor sorun olacağını düşünmüyorum.
Ben de şekeri öğrenince bayağı kestm aç geziyorm diebilirm üzülüyorm zaten kusuyorm hala midem bili kaldrmıo da

58 ile hamile kaldım 64 oldum sonra gebelik şekeri çıktı şimdi 63 e gerilemişim belki dahada vermişimdir son sıralar tartışmadım . Hastanede yattım felan
Demek ki olabiliyor benm en kötü 10 kilo alıyordm onkarr kusmama ragmen ilk defa böyle oldu. Şeker korkusundan sanrm

Ben hiç kilo almadım canım hatta 3 kilo daha var benim hamile kaldığım kiloma. Bebekler olmasa 10 kilo vermişdir yani. Çok şükür bebekler iyi canım boşver kiloyu bebekler iyiyse güzel beslemiyorsan sıkıntı yapmana gerek yok
İçim rahatladı açıkçası🙏🏻

Demek ki olabiliyor benm en kötü 10 kilo alıyordm onkarr kusmama ragmen ilk defa böyle oldu. Şeker korkusundan sanrm
Kesinlikle olabiliyor canım . Bebek kilo aldığı sürece hiç bir sıkıntı yok en güzelide zaten şişmemek . Sonra o kiloları vermek var birde

Ben de şekeri öğrenince bayağı kestm aç geziyorm diebilirm üzülüyorm zaten kusuyorm hala midem bili kaldrmıo da
Gebelik boyunca kusanı duymuştum da gerçekten çok üzücü ya halin vs kalmaz ama bebekler alıyor emin ol kiloyu. Bak ben veriyorum ama bebeğim kilo alıyor. Sorun yok doktorlar da sorun yok demişti aç hissetmeme vs.

Havalar git gide ısınıyor ya 😫
Of yemin ederim ağlıycam sıcaktan dolayı klimasız durulmuyor bunaldım artık sıcaktan nefes alınmıyor. Antalya bugün hiç abartmıyorum hissedilen 60 falandır yani o derece kötü.

Of yemin ederim ağlıycam sıcaktan dolayı klimasız durulmuyor bunaldım artık sıcaktan nefes alınmıyor. Antalya bugün hiç abartmıyorum hissedilen 60 falandır yani o derece kötü.
Burası da öyle 😏🙁 bir kahvaltıya gidelim dedik suyum çıkmış şekilde döndüm eve . Hele dün 3 saat elektrik yoktu kımıldayamadım bile yattığım yerden

Burası da öyle 😏🙁 bir kahvaltıya gidelim dedik suyum çıkmış şekilde döndüm eve . Hele dün 3 saat elektrik yoktu kımıldayamadım bile yattığım yerden
Ay yok pertin çıkmıştır. Of benim de salı günü evde elektrik yokmuş salı günü de çalışmayacaktım doktor kontrollerim var vs diye evdeydim resmen hayattaki şansım 😂😂

Ay yok pertin çıkmıştır. Of benim de salı günü evde elektrik yokmuş salı günü de çalışmayacaktım doktor kontrollerim var vs diye evdeydim resmen hayattaki şansım 😂😂
Tüh kötü denk gelmiş 😂 insan bazen bişiler hazırlamak istemiyor sıcaktan ya🫠

Tekrar soğuk duşa girdim kese yaptım heryerime geçti biraz çok şukür bu gece yine kaşinirsam mutlaka gidicem şimdilik biraz geçti çok şükür . Ara ara kaşiniyor bu testi sağlık ocağı yapiyormu acaba canim bilgin varmi
evet saglık ocagındada yaparlar. Yazılanları okudum lütfen okadarda endişe etme. kolestasa yapabıleceklero hiçbir tedavı yok cunku kosa kosa acılede gitsen poliklinige yönlendirecek seni boşu boşuna acilde enfeksıyon rıskı alacaksın. kendı doktoruna söyle o gerekenleri gercekten kolestazsada krem falan yazar sana zaten. Gebelikle beraber olusan seyler bunlar dogumla beraber tamamen gececek. Seni yıpratır o ayrı. Ayrıca belkıde değildir. Yanı umarım değildir. bol bol dus alcaksın tek iyi gelen bu malesef. Ama felaket senaryolarını ciddiye alma lütfen

evet saglık ocagındada yaparlar. Yazılanları okudum lütfen okadarda endişe etme. kolestasa yapabıleceklero hiçbir tedavı yok cunku kosa kosa acılede gitsen poliklinige yönlendirecek seni boşu boşuna acilde enfeksıyon rıskı alacaksın. kendı doktoruna söyle o gerekenleri gercekten kolestazsada krem falan yazar sana zaten. Gebelikle beraber olusan seyler bunlar dogumla beraber tamamen gececek. Seni yıpratır o ayrı. Ayrıca belkıde değildir. Yanı umarım değildir. bol bol dus alcaksın tek iyi gelen bu malesef. Ama felaket senaryolarını ciddiye alma lütfen
Pardon ama kolastas tek başına tehlikeli diye kim dedi ? Sanki bizler acile git hastaneye git diyenler olarak felaket senaryolarımı yazdık ? Bunu diyorsunuz. Karaciğer değerleri çok önemli dedik hepimiz . Ve karaciğer değerleri yükseldiği için 2 gün hastanede yattım ve düşüşe geçmeseydi asla çıkamazdım. Anne ve bebek için çok çok önemli karaciğer enzimleri. Bence siz buladar hafife almayın..

Back
X