2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Valla Batman’dan gelen bile var hatta geçenlerde randevu alacaktım şehir dışı hastası çok riske atmayalım sonra gelin acil değilse dedi sekreteri ama çok memnunum şeker gibi
Evet çok eğlenceli bir doktor
Hizanda da bizim öğretmen arkadaşlar hep ona gidiyordu.
O bölgede gidilebilecek en iyi doktora gidiyorsun canım çok şanslısın

Ihlamur yapiyim ben kendime en iyisi nar filan toparlarim, midem de bulaniyor simdi onu icersem bir felaket olabilir

Kizlar mrb bugun belim bacaklarim agriyor magnezyum icin erken mi bilemedim.birde kendimi kastigimda midemin oldugu yer toplaniyor bebek mi kasiliyor anlamadim ki bebek midenin oldugu yerde degil daha.acaba rahim kasilmasi mi yasiyorum bilemedim ayni durumu yasayan var mi oldu mu yaa da ben mi evham yapiyorum acaba

Haha benim oğlan 19 aylık ne kıyafetten anladığı var ne seçmeden anası ne derse o :)))) uyurken çoraplarını çıkarıyorum rahat etsin diye uyanır uyanmaz çoraplarını getiriyor elime giydireyim diye kuralları seven bir çocuğum galiba kendisi

Bebekleri niye baglamiyorlar anlamiuorum zor birsey degil ki

Kendi içinde ki pedi cıkarılabılır kemerlerinın geçtiği boşluklar var o yeter herhalde

Ben diyorum kızlar bi başka süslü oluyorlar bir kere oğlan olsa bunlarda seçmezdi belki de 17 aylıklar daha ama susluler biri öyle benmde kalkar kalmaz önce bnm terlikleri zorla giydirtir sonra kendi panduflarini alıp gelir gündür diye :)

Bana dr yazdı magnezyum bayadır kullanıyorum 16 hafta yazdı galıba

Ben de 17+3 te gittim doktorum kalbinde anomaliden şüphelendiği için çok şükür bir risk görmedi ama gittiğim perinatolog 21-22.haftada tekrar gitmem gerektiğini eko yapılacağını söyledi

Kendi içinde ki pedi cıkarılabılır kemerlerinın geçtiği boşluklar var o yeter herhalde
Pedin dolgunluğu önemli tabi. Ben bebek arabasını eltimden almıştım joie marka -böyle mi yazılıyor tam bilmiyorum-
Onun pedi bana yetersiz gelmişti, ben o bahsettiğim minderden almıştım, daha sonra bebek arabasında da kullanılıyor

Ben kullanıyorum magnezyum canım geçen ay başladı doktorum.

Proflar da yapmıyor canım adam benimle hiç konuşmadı ya
Onların çalışma tarzı o
Ben kızıma hamileyken doğuma kadar üroloji takibindeydim, ara ara Prof da bakıyordu riskli görülen durumlarda, adam benle hiç muhattap olmuyordu
Takibimi yapan hoca ona hikayeyi anlatıyordu, o da bakıp hocaya bir şeyler söyleyip gidiyordu.
Adamı sadece hastanede yattığım süreçte vizitte gülerken gördüm bir kere
Ama çok merhametli biriydi belli oluyordu, bana yatış verdiklerinde çok üzülmüştü sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…