- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #27.081
Şeker yüklemesi 6.ayda mi yapiliyor zorunlu mu?tam olarak ne dusunuyorsunuz doktorumda bana yaptir dediBurda gidebilecegim en iyilerden birisi. Sirada seker yukleme olacak.
Kızlar Hasthneyi aradım detaylı randevusu almak için onu ayrı veriyorlarmış. Benim doktorum günde 3 kişi alıyormuş detaylı baya uzun sürüyor 40 dk civarı dedi görüştüğüm kişi 28 Aralık pazartesi gününe randevumu aldım. Sekreteri beni saat kaçta gelmem gerektiğini söylemek için arıcakmıs benim doktorum aşırı yoğun yaçok yoğun diye kısa süre bakmaz dimi dedim en az yarım saat sürüyor dedi o yüzden detaylı çok alamıyor bir gün içinde dedi rahatladım biraz. Fiyatı da 450 TL memur indirimi vs yok direk 450
Ben cuma oldum asi. Cumartesi gunduz neredeyse hicbiseyim yoktu, sevincli sevincli dolandim ayy ne buyutmusum diyeaksama bir agri geldi uzerimi degistirirken kolumu kaldiramadim dun gece de soluma donemedim,cok agri yapti bana, suan cok zor oynatiyorum kolumu, insallah cabuk gecer
Ben o hani hastaneden cikarken tasinan seyi ayni zamanda oto koltugu saniyordum, degil miymiso zaman hem o tasinan seyden hem de ayrica oto koltugu mu alicaz?
Canım normal kilodaki annelerde 20. hafta uygunmuş, ben 19+6 da gittim, göremediği bir şey olmadı.
Şeker yüklemesi 6.ayda mi yapiliyor zorunlu mu?tam olarak ne dusunuyorsunuz doktorumda bana yaptir dedi
Peki o görüntü doğduğundaki haline benzedi mi?20. haftada yüzü daha yağlanmamış oluyor ama kemik yapısından fln tipi hakkında çıkarım yapılabiliyorsunuz
Ben 20de gittiğimde yüzünü göstermedi büyük sıpam 23de yüzü fln da biraz yağlanmıştı güzel poz vermişti.
Hala aynı bencePeki o görüntü doğduğundaki haline benzedi mi?
Yaşasın, demekki benim kız bana benzeyebilirHala aynı bence
Anladım canım teşekkür ederim bilgiler icin henüz bisy almadm ama yazının ekran görüntüsünü aldım markalara BakcamMarkadan markaya değişiyor canım. Bazı markalar maxi cosi, avionaut , cybex gibi iyi markaların ana kucaklarını veriyor set içinde. Onlar güzel. Bazıları kendi markası oluyor ama. Onların adac testleri olmuyor, yumuşaklığı kalitesi de dokununca farklı geliyor zaten. Ona dikkat edersin. Ha ana kucağı zaten kısa süre kullanılıyor, önemli olan sonraki oto koltuğu onu iyi alırız diyen de var. Tercih meselesi ama ben arabaya bağlanacak bir şeyin güvenli olmasını istedim. Sonra ikinci el sitelerden satılabiliyor zaten bu tip şeyler ya da ikinci çocuğa kullanılabiliyor. Elimde kalmaz diye düşünüyorum.
Hala aynı bence
24. Haftadan sonra yapiliyor. Zorunlu mu bilmiyorum ama yaptiracagm ben. Hayatimda hic seker almasam meyveyi bile beslenme uzmanlarinin dedikleri “porsiyon” olcusunde tuketsem ekmek pirinc bulgur zaten sinirli olsa rutinimde de maruz kalmadigim seyi neden alayim diyebilirdim ama benim icin yok oyle bir dunya.Şeker yüklemesi 6.ayda mi yapiliyor zorunlu mu?tam olarak ne dusunuyorsunuz doktorumda bana yaptir dedi
Ben 20+1 de gitmiştim haftanın başında.Maşallah20+ Lar erken mi oluyor acaba ayrıntılı için. Benim de bu çarşamba randevum, 20+3 olacak. Ertelesem mi acaba?
Aynen aynen doktor yine gösterir yüzünüMesela ben erken gidicem ya biraz ama sonraki kontrollerde de yuzune bakip gosterirler zaten dimiben hep dolaba yapistirmali renkli istiyordum ya onlardan isticem yine
Ben her gün yükleme yapıyorum kendime24. Haftadan sonra yapiliyor. Zorunlu mu bilmiyorum ama yaptiracagm ben. Hayatimda hic seker almasam meyveyi bile beslenme uzmanlarinin dedikleri “porsiyon” olcusunde tuketsem ekmek pirinc bulgur zaten sinirli olsa rutinimde de maruz kalmadigim seyi neden alayim diyebilirdim ama benim icin yok oyle bir dunya.
Bizim kız minnak bir şey olduğu için nerdeyse 1 yaşına kadar onu kullandıkBebek arabasının içindeki puset, bebek belli bir kiloya gelene kadar oto koltuğu olarak kullanılabiliyordaha sonra oto koltuğu ekstra alınıyor
Ben riskli bir gebeliğe sahip olduğum için 18+4 te gittim. Her doktorun ayrıntılı ultrason baktığı hafta farklı oluyor. Bana bakan doktor radyologtu arayıp en erken kaçıncı haftada baktığını sordum ona göre gittim. Herşeye baktı erken gelmişsin demedi ya da daha sonra tekrar gel demedi.Maşallah20+ Lar erken mi oluyor acaba ayrıntılı için. Benim de bu çarşamba randevum, 20+3 olacak. Ertelesem mi acaba?
Merhaba kızlar napıyorsunuz nasılsınız güzel annişler?, ben birkaç gündür ev ve kızımın inatlaşma ve uykuda problemleri yüzünden giremiyorum pek. Başım çok şiddetli ağrıyor bu arada özellikle omuzdan kulunçlardan gelen Bi ağrı var içime sinmeyerek de olsa parol kullandım 1 kere. İnşallah sizler iyisinizdir?
Çok tatlı olmuşşş , eline sağlık. ben de heves ettim bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?