2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Detaylı evet 40 dakika falan sürüyor Bizim yaşadığımız yerde detaylı bakan doktor yoktu kızıma hamileyken şehir dışına gitmiştik bir prof.un kliniğine. Şimdi buraya radyolog gelmiş detaylı bakıyormuş fiyat 500 dediler Önceden gittiğimiz prof.u aradık onun da fiyatı aynıymış madem aynı ona gidelim dedik hem bahaneyle yolculuk yapmış oluruz zaten pandemiden bunalmış durumdayım

Birkaç sayfa önce yazdım Kol ağrısı ne ki bana ateş , baştan aşağı ağrı ve halsizlik yaptı dün full yattım bugün daha iyiyim ama ben aynı zamanda üsüttüm muhtemelen üst üste geldi çünkü sesim de değişik burnum da tıkalı

Ben o hani hastaneden cikarken tasinan seyi ayni zamanda oto koltugu saniyordum, degil miymis o zaman hem o tasinan seyden hem de ayrica oto koltugu mu alicaz?

Hastaneden çıkarken taşınan şey aynı zamanda oto koltuğu olarak kullanılıyor Çocuk içine sığamaz rahat edemez olunca büyük oto koltuklarından almamız gerekiyor

Canım normal kilodaki annelerde 20. hafta uygunmuş, ben 19+6 da gittim, göremediği bir şey olmadı.

Ben de tam 19+6'da gitmiş olacağım bakalım

Şeker yüklemesi 6.ayda mi yapiliyor zorunlu mu?tam olarak ne dusunuyorsunuz doktorumda bana yaptir dedi

İlk hamileliğimde doktorum tavsiye ettiği için yaptırmıştım bunda da yaptıracağım Olabilecek şeylerin önüne geçmek için yaptırmak gerek canım bence zaten normalde de o kadar tatlı yiyoruz

Anladım canım teşekkür ederim bilgiler icin henüz bisy almadm ama yazının ekran görüntüsünü aldım markalara Bakcam

Şeker yüklemesi 6.ayda mi yapiliyor zorunlu mu?tam olarak ne dusunuyorsunuz doktorumda bana yaptir dedi
24. Haftadan sonra yapiliyor. Zorunlu mu bilmiyorum ama yaptiracagm ben. Hayatimda hic seker almasam meyveyi bile beslenme uzmanlarinin dedikleri “porsiyon” olcusunde tuketsem ekmek pirinc bulgur zaten sinirli olsa rutinimde de maruz kalmadigim seyi neden alayim diyebilirdim ama benim icin yok oyle bir dunya.

Maşallah 20+ Lar erken mi oluyor acaba ayrıntılı için. Benim de bu çarşamba randevum, 20+3 olacak. Ertelesem mi acaba?
Ben 20+1 de gitmiştim haftanın başında.
Şehir hastanesindeki perinatolog baktı. Ben de erken mi diye tereddüt etmiştim, doktora da sordum, bebeğin ölçümler yeterli mi iyi görüntü alabilmeniz için dedim, evet gayet güzel dedi.

Bende sadece şöyle bir şey oldu, pozisyondan dolayı kalbini tam istediği gibi inceleyemedi, bana çikolata ye meyve suyu iç 15 dk sonra gel tekrar bakalım dedi, bir de idrara sıkışık olma dedi.

Kızların dediği gibi ilk kısım 15 dk falan sürdü, ikinci kez baktığında da 10 dk kadar baktı.

Aynı gün öğleden sonra da radyolog baktı, o da ikili ve üçlü testi sordu, ikili test vardı bende sadece, onu da inceleyerek raporunu hazırladı, ama perinatolog kadar uzun bakmadı.

Ben her gün yükleme yapıyorum kendime

Merhaba kızlar napıyorsunuz nasılsınız güzel annişler?, ben birkaç gündür ev ve kızımın inatlaşma ve uykuda problemleri yüzünden giremiyorum pek. Başım çok şiddetli ağrıyor bu arada özellikle omuzdan kulunçlardan gelen Bi ağrı var içime sinmeyerek de olsa parol kullandım 1 kere. İnşallah sizler iyisinizdir?

Maşallah 20+ Lar erken mi oluyor acaba ayrıntılı için. Benim de bu çarşamba randevum, 20+3 olacak. Ertelesem mi acaba?
Ben riskli bir gebeliğe sahip olduğum için 18+4 te gittim. Her doktorun ayrıntılı ultrason baktığı hafta farklı oluyor. Bana bakan doktor radyologtu arayıp en erken kaçıncı haftada baktığını sordum ona göre gittim. Herşeye baktı erken gelmişsin demedi ya da daha sonra tekrar gel demedi.

Geçmiş olsun canım
Bende de son günlerde sürekli bir baş ağrısı, halsizlik var.
Yorgunluk ve uykusuzluk etkiliyor diye düşünüyorum.
Bizim kızlar zorluyor bizi bu aralar

Ben bebişi yüzünü ilk gördüğümde doktor aynı babası demişti anne karnında bende bozulmuştum, niye sana benziyor ya diye söylemiştim. Şimdiden belli olmaz hem falan diye kendimi avuturken, sezeryan da bebeğimi gördüğüm ilk an kaybolmasın karışmasın endişesi oluyor ya hep insanda ne kadar saçmalamışım diyorum şimdi. Bi baktım burnu aynı babası, tamam dedim bu babası içimden ama dünya tatlısı, ne olsa öyle seviyorsun. Hala babasına çok benziyor ve değişeceğe benzemiyor. Dışarıda kucağımda görenler size hiç benzemiyor babasına çekmiş galiba falan diyor biraz bozulmuyor değilim ama gerçek bu neyse aha 3 4 günlük hakkımı destan yazarak kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…