2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben de 17+3 te gittim doktorum kalbinde anomaliden şüphelendiği için çok şükür bir risk görmedi ama gittiğim perinatolog 21-22.haftada tekrar gitmem gerektiğini eko yapılacağını söyledi
Doktorunuz ne demişti? Benim de ciddi ense kalınlığı vardı o yüzden eko benim de yapılacak ama daha onun için bir tarih almadım. Bu hafta yani 19. haftayı doldurunca tekrar bir perinatologa gidip eko için görüşmeyi düşünüyorum

İşinin ehli canım ona bir lafım yok,tekrar tekrar baktı sağ olsun bayağı da uğraştı o da haklı ama ultrasona odaklanmıştı bittiği zaman çok şükür bir sıkıntı çıkmadı içime sindi dedi

Maşallah de nazar değmesin
Biz her gün çorap savaşı veriyoruz, en fazla beş dakika duruyor çoraplar, hiç sevmiyor.
Çoraplı altlardan giydirdim onu da çıkaramayınca daha çok sinirlendi

Kalbinde 4 odacık olması gerekir ama dr iki odacık görmüştü.Gittiğim perinatolog bebeğin duruşundan,ultrason cihazının kalitesinden kaynaklı olduğunu söyledi 23+2 de tekrar gidicem çünkü erken haftada gittim ve dr hala gelişmekte organlar demişti.

Randevu peki dr olmazsa tekrar yazdırıyor mu isim

Kesinlikle öyle canım, daha detaylı daha dikkatli bakıyorlar, gerekmedikçe konuşmuyorlar.
Aslında haklılar, biz bile basit bir iş dahi olsa odaklandığımız zaman kimsenin konuşmasını istemeyiz
Mesela ben genelde burda mesajlara bakarken eşim bir şey söylediğinde bir saniye şu an sana odaklanamıyorım diyorum

İstanbul Anadolu yakası devlet perinatolji randevu alacakların dikkatine randevu açılıyor yarına yağmur gibi akmaya başladı

Açıkçası muayene ücreti pahalı ama riske atmak istemiyorum maalesef İstanbul’da bana yakın uygun detaylı bakan perinatolog yok ablamın doğum yaptığı hastanede kadın doğum uzmanı bakıyormuş 400 tl ye ama kendi doktorum bizim alanımız değil demişti bu yüzden doktorum ne derse onu yapıyorum gittiğim perinatolog 700 tl medical parkta Ali Gedikbaşı var bir de o da çok tatlı tanışmıştık muayene ücreti 600 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…