- 17 Eylül 2020
- 1.014
- 1.262
- 63
- 32
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #27.101
Benim de açık sarı akıntım var cnm, doktor fitil vermişti 12. Haftada bi azaldı ama yine çıktı mantar, baya kaşınıyor. Özellikle geceleri. 16. Haftada tekrar söyledim doktora Ama bidaha ilaç vermedi. 20. Hafta kontrolünde söylücem tekrar. Mantar vs. Erken doğum riski yaratabiliyomuş o yüzden geçirmeye çalışmak lazım.Kızlar şöyle bir sorunum var. Hamileliğimin başından beri sarı akıntım vardı. Doktorum 3.ayimdan sonra gyno diye bi fitil vermisti mantar için. Sonra bi sure sonra gecti bikaç gün once yine biraz biraz başladı. Bu sabahta koyu sari hafif kahverengiye yakın biraz akıntım geldi selpak ile sildigimde biraz pimpirik yaptım, sonrada bir şey gelmedi. 10 gun once kontrolum vardi normal giden bir hamileğim var 19.haftaya giriyorum, cok takıntılı olmak istemiyorum ama ilk gebelik malum :)
Sevi bebede bunlara uygun bebeği daha rahat pozisyonda tutabilecek aparatlar var, kemerlerini de kullanmaya uygun oluyor.Aynen ekstra pedi var içinde bizimkinin de ama işte bı bakalım sorun olmuyorsa hastaneden onunla çıkarız diye düşünüyorum
İlk bebekler genelde babaya benzer derler bende evin ilk çocuğuyum annemle hiç alakam yok ne huy ne tip olarak tamamen baba tarafıBen bebişi yüzünü ilk gördüğümde doktor aynı babası demişti anne karnındabende bozulmuştum, niye sana benziyor ya diye söylemiştim. Şimdiden belli olmaz hem falan diye kendimi avuturken, sezeryan da bebeğimi gördüğüm ilk an kaybolmasın karışmasın endişesi oluyor ya hep insanda ne kadar saçmalamışım diyorum şimdi. Bi baktım burnu aynı babası, tamam dedim bu babası içimden ama dünya tatlısı, ne olsa öyle seviyorsun. Hala babasına çok benziyor ve değişeceğe benzemiyor. Dışarıda kucağımda görenler size hiç benzemiyor babasına çekmiş galiba falan diyor biraz bozulmuyor değilim ama gerçek bu neyse aha 3 4 günlük hakkımı destan yazarak kullandım
Sen devletten randevu ayarlamıştın o ne zamandı gittn miValla ben devlete uğraşıyorum olmazsa bilmiyorum daha karar veremedim istanbuldamısın sen ve nereye gideceksin
Ben sana özel mesaj atamadım mobilya fotoğraflarını sormuştun yaHastanelerde giydiriyor lar direkt 2 tane fazla olabilir ama evde giyer :)
Geçmiş olsun canım
Bende de son günlerde sürekli bir baş ağrısı, halsizlik var.
Yorgunluk ve uykusuzluk etkiliyor diye düşünüyorum.
Bizim kızlar zorluyor bizi bu aralar
Senin doktor o bölgenin en çok tutulan doktoruKızlar Hasthneyi aradım detaylı randevusu almak için onu ayrı veriyorlarmış. Benim doktorum günde 3 kişi alıyormuş detaylı baya uzun sürüyor 40 dk civarı dedi görüştüğüm kişi 28 Aralık pazartesi gününe randevumu aldım. Sekreteri beni saat kaçta gelmem gerektiğini söylemek için arıcakmıs benim doktorum aşırı yoğun yaçok yoğun diye kısa süre bakmaz dimi dedim en az yarım saat sürüyor dedi o yüzden detaylı çok alamıyor bir gün içinde dedi rahatladım biraz. Fiyatı da 450 TL memur indirimi vs yok direk 450
Ben de güya kolumu yormayıp temizlik yapmayacaktım -aşı oldum ya haftaiçi-Bugün temizlik yaptım eğil kalk çok yoruldum. Şimdi de bayılacak gibi oluyorum yatsam hemen uyurum sanırım pilim bitti resmen ilk kez böyle oluyorum
Çok sağol kuzum, ah bu kızçeler, sen daha büyük badireler atlattın kuzu, çok şükür geçti gitti. 18 aylık tam inatlaşma çok olur diyor gerçekten öyleGeçmiş olsun canım
Bende de son günlerde sürekli bir baş ağrısı, halsizlik var.
Yorgunluk ve uykusuzluk etkiliyor diye düşünüyorum.
Bizim kızlar zorluyor bizi bu aralar
Geçmiş olsun kuzum, inşallah hafif şekilde atlatırsın.Bugun benim de hic keyfim yok galiba grip oluyorumgozlerimin ici dudaklarim yaniyor resmen cok degisik bir seyler oluyor. Atesim yok hic ama insallah griptir
Olabilir kuzuMeraba kizlar az once uzanıyodm kalktıktan sonra ani bı agri oldu 2-3 saniyelik sol tarafta bebek yer mı değişti yer değişince böyle olur mu yatakta dönerken de bazen oluyo böyle
Çok sağol kuzum, ah bu kızçeler, sen daha büyük badireler atlattın kuzu, çok şükür geçti gitti. 18 aylık tam inatlaşma çok olur diyor gerçekten öyle
Geçmiş olsun kuzum, inşallah hafif şekilde atlatırsın.
Bol bol dinlen, takviyelerden de kendine uygun olanlardan al istersen.
Kendini sıcak tut çek battaniyeyi yat oh mis
Seni gidiii sende o zalımlardansın haİlk bebekler genelde babaya benzer derler bende evin ilk çocuğuyum annemle hiç alakam yok ne huy ne tip olarak tamamen baba tarafı
Tavsiyene uyacağım kuzum, yalancı ağıtlarla gerçekleri ayırt etmeye çalışıyorumEvet tam bireyselliği öğrendikleri dönem
Bugün ellerini bana yıkatmadı bırak bırak diye bağırıyor
Kendi seçtiği kıyafetleri giyiyor çok zilli.
Sen de fazla inatlaşmadan seçenek sunarak orta yolu bulmaya çalış canım.
Biz ağlayarak yaptırmaya alışmasın diye hep seçenek sunarak çözdük krizleri
Kesinlikle ya ben neyi büyük konuşsam başıma geldiAyni seyi ben de yasadiminsan neyi kiniyorsa basina geliyor.
Aynı bnm kızlar gelin üst değişeceğiz dediğimde koşarak geliyorlar ama çıkarana dek cikardigim gibi üstlerini kaçıyorlar çıplak çıplak :) hadi gel seç giyeceğini diyorum sevdikleri kıyafet olunca ikiside geliyorlar hele sevmesinler kıyamet kopuyor giydirene dek kavga ediyoruz minicik çocukla giyince de 5 10 dk çıkarma çabaları oluyor sonra pes ediyorlar :)Tavsiyene uyacağım kuzum, yalancı ağıtlarla gerçekleri ayırt etmeye çalışıyorumçocukta haklı evde sürekli, bizimki hiç giyinmek istemiyor kuzu köyün delisi gibi atletle dolaşacak evde öyle de bırakamıyorum seçenek sununca cevap e hiçbiri oluyor genellikle inşallah aşacağız
Yok yok hiç çıkma sıcacık yat dinlen.Insallah canim benim dun aksam dondurma yedim sanirim ondan boyle oldu
Yatiyorum valla yuruyus kiyafetimi giydim belki cikariz diye ama hic halim yok
Ya bütün bebeler aynı galibaTavsiyene uyacağım kuzum, yalancı ağıtlarla gerçekleri ayırt etmeye çalışıyorumçocukta haklı evde sürekli, bizimki hiç giyinmek istemiyor kuzu köyün delisi gibi atletle dolaşacak evde öyle de bırakamıyorum seçenek sununca cevap e hiçbiri oluyor genellikle inşallah aşacağız
Valla Batman’dan gelen bile var hatta geçenlerde randevu alacaktım şehir dışı hastası çok riske atmayalım sonra gelin acil değilse dedi sekreteriSenin doktor o bölgenin en çok tutulan doktoru
Ben bir kez Muş’tan geleni bile görmüştüm
Ben de güya kolumu yormayıp temizlik yapmayacaktım -aşı oldum ya haftaiçi-
Bence temizlikten daha yorucu bir iş yaptım, mutfak dolaplarını sildim
Şimdi pert şekilde uzanıyorum
Allahtan kız uyuyor ve akşama yemek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?