2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Maşallah de nazar değmesin
Biz her gün çorap savaşı veriyoruz, en fazla beş dakika duruyor çoraplar, hiç sevmiyor.
Çoraplı altlardan giydirdim onu da çıkaramayınca daha çok sinirlendi
Totosunu yediklerim ya peki şey var mı sizde bağımlılık. Sürekli temas isteme. Ya dizimde yatacak ya saçını oynayacam aynı odada otururken bile gelir surtunur. Mutfakta yemek yaparken bacaklarıma sarılır bekler geçici mı acaba ya doğdu doğalı iki gün ikişer saatten yanında yoktum sadece dişçiye gittim iki defa başka da hiç bırakmadım ama neden bu kadar üstüme düştü anlamadım

Kesinlikle öyle Allah'ım ikisinden de tattiracagi için mutluyum şimdi kızım olacak arada fark olacak mı çok merakla bekliyorum

Yok aslında değil bı dr a gidiyorsun ultrasona bakıyor detaylıyı sordum ismimi yazdı hemen geçen hafta gittim

Anladimm yarin esim ise gidiyor da bende evden cikip gitsem mi diye dusundum bir an ona soylemeden kalabalik olur filan simdi baya pimpirikli kendisi zaten biz para da vermiyoruz nerdeyse ozelde, o yuzden hic riske atmiyim persembeyi bekliyim

Anladimm yarin esim ise gidiyor da bende evden cikip gitsem mi diye dusundum bir an ona soylemeden kalabalik olur filan simdi baya pimpirikli kendisi zaten biz para da vermiyoruz nerdeyse ozelde, o yuzden hic riske atmiyim persembeyi bekliyim
Sigorta mı karşılıyor peki

İstersen İstanbul yakın ise yarına randevu açıldı devlette ücretsiz olmazsa yine para verırsın
Devletten perinatoloji randevusu alabilmek için öncelikle yine devlette kadın doğumda muayene olmuş olmak gerekiyor. Ben alamıyorum mesela perinatoloji randevusu.

Ya işte iptal edersem listeye ad yazma olayı var ya hakkım silinir mi acaba alamazsam sonra diye korktum
Olmaz öyle şey, seni takip gerektiren hasta statüsüne sokmuşlar bir kere. İstediğin zaman randevu alabilirsin.

Merhaba arkadaşlar 16 haftalık gebeyim ilişki sonrası su gibi akıntım oldu daha sonra birkaç damla şeklinde geldi ama ilki kadar değildi. Böyle bir durum başına gelen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…