2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Cook gecmis olsun insallah bu donemi gecirmeden atlatiriz bende cok korkuyorum

Of çok üzüldüm, inşallah bir an önce hiç zararsız bir şekilde atlatır

Allah şifa versin İnşallah

Kızlar benim sol kalçamda bir ağrı var yatınca dönemiyorum. Sizde de var mı ya? Sanki böyle kıtlasa rahatlıcam gibi birşey

Kızlar benim sol kalçamda bir ağrı var yatınca dönemiyorum. Sizde de var mı ya? Sanki böyle kıtlasa rahatlıcam gibi birşey
Bende de var birkaç gündür, sol tarafımda. Gece uyandırıyor bazen. Gündüz uyanıkken bir şey yok, uyurken ağrıyor.

Bende aynı dertteyim gece yatmak işkence gibi bu ara sağa dönsem ağrıyo sola dönsem ağrıyo bi de çocuk anne çiş anne kaka uyandırıp duruyor bazen aniden kalkmak zorunda kalıyorum

Bende aynı dertteyim gece yatmak işkence gibi bu ara sağa dönsem ağrıyo sola dönsem ağrıyo bi de çocuk anne çiş anne kaka uyandırıp duruyor bazen aniden kalkmak zorunda kalıyorum
Uyumak gittikçe zor bir hale gelecek zaten sağa dönük rahat yatabiliyorum şimdilik. Sol taraf niyeyse kalça ağrısı yapıyor.

Valla uzanırken bende dönerken kitleniyor böyle yer mi genişliyor acaba içimizde anlamadım ki
Magnezyumdan bahsediyordu kızlar kas ağrıları için. Sanırım bizim de kullanma zamanımız geldi. Bir sonraki muayenemde doktoruma soracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…