- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #27.221
Önceki hamileliğimde 20. Hafta gitmiştim bütün uzuvlarını gördü ama iyi görüntü alamadık yüzü ile ilgili 24. Hafta yine gelin dedi 24.de gittiğimizde bir daha baktı çok güzel görüntüler yakaladı CD içinde daha sonra bize verdi g kızım doğana kadar ara ara bakıyordum. Bu hamiliğimde ise 22 de gitmeyi planlıyorum. Yani eğer gebelik ile riskli bir durumunuz yoksa ne kadar 22. 23. Hafta giderseniz o kadar büyümüş olur. Hem doktorunuz için hemde sizin için iyi olur.Maşallah20+ Lar erken mi oluyor acaba ayrıntılı için. Benim de bu çarşamba randevum, 20+3 olacak. Ertelesem mi acaba?
Bende sorayım detaylıdan sonra ne zaman kendi doktorumuza gitmemiz lazımMagnezyumdan bahsediyordu kızlar kas ağrıları için. Sanırım bizim de kullanma zamanımız geldi. Bir sonraki muayenemde doktoruma soracağım.
Karın da ağrayacak artık büyüdüğü için sağa sola dönerken. Hamile yastığı da şart olduKullanmak şart oldu sanırım. 2-3 gündür var ağrı. Ne güzel ağrım sızım yok diyordum.
Hakkaten yani düşüncesizlikKızlar geçen gün sizinle paylaşmıştım kayınpederim doğuma gelmek istiyor (kızı aklını çelmişti) bugün eşimle konuştuk abisi babam sizde kalır oğlu varken kızında nasıl kalsın falan demiş çok sinirlerim bozuldu kayınpederimi çok sevmeme rağmen lohusalıkta nasıl uğraşayım ya bu ne düşüncesizliktir ya kafayı yemek üzereyim saatlerdir
Yani en azından birilerinin tatlı dille uyarması lazım lohusa dönemi bizim için çok hassas ve zor geçen bir dönem, yani aslında kendisini düşünmesi lazım ama düşünmüyorsa birilerinin hatırlatması lazım.Kızlar geçen gün sizinle paylaşmıştım kayınpederim doğuma gelmek istiyor (kızı aklını çelmişti) bugün eşimle konuştuk abisi babam sizde kalır oğlu varken kızında nasıl kalsın falan demiş çok sinirlerim bozuldu kayınpederimi çok sevmeme rağmen lohusalıkta nasıl uğraşayım ya bu ne düşüncesizliktir ya kafayı yemek üzereyim saatlerdir
Canım sen şimdi sakin ol. Hiç sıkıntı yapma cidden konuyu da dile getirme hiç. Daha 4-5 ayımız var bu planları neden yapıyorlar ki.Kızlar geçen gün sizinle paylaşmıştım kayınpederim doğuma gelmek istiyor (kızı aklını çelmişti) bugün eşimle konuştuk abisi babam sizde kalır oğlu varken kızında nasıl kalsın falan demiş çok sinirlerim bozuldu kayınpederimi çok sevmeme rağmen lohusalıkta nasıl uğraşayım ya bu ne düşüncesizliktir ya kafayı yemek üzereyim saatlerdir
Hep kızı çeldi aklını ya abisi bizim hayatımıza müdahale ediyor resmenYani en azından birilerinin tatlı dille uyarması lazım lohusa dönemi bizim için çok hassas ve zor geçen bir dönem, yani aslında kendisini düşünmesi lazım ama düşünmüyorsa birilerinin hatırlatması lazım.
Nasıl halledeyim canım şimdiden plan yapıyorlar baksana belki benim başka planım vardı ailemde kalacam adamın önünde rahat olamam ki belki doğumum sezaryen olacak toparlanmam uzun sürecek abisine gıcık oldum oğlu varken kızında kalmazmış babasıCanım sen şimdi sakin ol. Hiç sıkıntı yapma cidden konuyu da dile getirme hiç. Daha 4-5 ayımız var bu planları neden yapıyorlar ki.
Sakin sakin halledeceksin yavaş yavaş. Akışına bırak
Bence canım eşin nr yapıp edip izin vermemesi lazım hayatınıza müdahil olmalarına.Hep kızı çeldi aklını ya abisi bizim hayatımıza müdahale ediyor resmen
Söylemez ki konuşmaz bile söz konusu abisi olunca dut yemiş bülbüle dönüyor eşimBence canım eşin nr yapıp edip izin vermemesi lazım hayatınıza müdahil olmalarına.
Ben artık düzenli kullanmıyorum o kadar iyi geldiki 2 günde 1 fln alıyorum. Ağrı olmasın diye
Hımmm o zaman işin biraz zor, yani o haletse sen kötü olmadan iş çözülür sonuçta onlar kardeş kızsalarda küslerde unutulur ama bizim yaptığımız iyi şeyler unutulur ama kötü şeyler hiç unutulmaz ne yazikki.Söylemez ki konuşmaz bile söz konusu abisi olunca dut yemiş bülbüle dönüyor eşim
Eşin adam akıllı konuşacak. Bu işte ayıp yok lohusa kadının yanında misafirlik olmaz. Sen kendini sıkma cidden hallolur bak göreceksin.Nasıl halledeyim canım şimdiden plan yapıyorlar baksana belki benim başka planım vardı ailemde kalacam adamın önünde rahat olamam ki belki doğumum sezaryen olacak toparlanmam uzun sürecek abisine gıcık oldum oğlu varken kızında kalmazmış babası
Haklısın canım, büyüdükçe daha sık olabiliyor dönerken falan. Sağlıkla kavuşun inşallahSaol canım içim rahatladı benimki riskli diye küçücük bişey de hemen korkuom
Bunu görmemiştim canım.Söylemez ki konuşmaz bile söz konusu abisi olunca dut yemiş bülbüle dönüyor eşim
Öyle mi dersin?Eşin adam akıllı konuşacak. Bu işte ayıp yok lohusa kadının yanında misafirlik olmaz. Sen kendini sıkma cidden hallolur bak göreceksin.
Neden kızında kalamasın? Ne demek oğlu varken? Sanki oğulları hizmet ediyor, evi çekip çeviriyor. Hem de sen doğum yapmış olacaksın. Nasıl düşüncesizlik anlamıyorum. Eşin ne diyor?Kızlar geçen gün sizinle paylaşmıştım kayınpederim doğuma gelmek istiyor (kızı aklını çelmişti) bugün eşimle konuştuk abisi babam sizde kalır oğlu varken kızında nasıl kalsın falan demiş çok sinirlerim bozuldu kayınpederimi çok sevmeme rağmen lohusalıkta nasıl uğraşayım ya bu ne düşüncesizliktir ya kafayı yemek üzereyim saatlerdir
Ya vallahi sorun kayınpederim değil aksine çok da severim ama yeni doğum yapmış birinin yanına kayınpederinin gittiği nerede görülmüş?Bizde de kalır ablamda da kalır diyorNeden kızında kalamasın? Ne demek oğlu varken? Sanki oğulları hizmet ediyor, evi çekip çeviriyor. Hem de sen doğum yapmış olacaksın. Nasıl düşüncesizlik anlamıyorum. Eşin ne diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?