2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar geçen gün sizinle paylaşmıştım kayınpederim doğuma gelmek istiyor (kızı aklını çelmişti) bugün eşimle konuştuk abisi babam sizde kalır oğlu varken kızında nasıl kalsın falan demiş çok sinirlerim bozuldu kayınpederimi çok sevmeme rağmen lohusalıkta nasıl uğraşayım ya bu ne düşüncesizliktir ya kafayı yemek üzereyim saatlerdir

Maşallah 20+ Lar erken mi oluyor acaba ayrıntılı için. Benim de bu çarşamba randevum, 20+3 olacak. Ertelesem mi acaba?
Önceki hamileliğimde 20. Hafta gitmiştim bütün uzuvlarını gördü ama iyi görüntü alamadık yüzü ile ilgili 24. Hafta yine gelin dedi 24.de gittiğimizde bir daha baktı çok güzel görüntüler yakaladı CD içinde daha sonra bize verdi g kızım doğana kadar ara ara bakıyordum. Bu hamiliğimde ise 22 de gitmeyi planlıyorum. Yani eğer gebelik ile riskli bir durumunuz yoksa ne kadar 22. 23. Hafta giderseniz o kadar büyümüş olur. Hem doktorunuz için hemde sizin için iyi olur.

Hakkaten yani düşüncesizlik

Yani en azından birilerinin tatlı dille uyarması lazım lohusa dönemi bizim için çok hassas ve zor geçen bir dönem, yani aslında kendisini düşünmesi lazım ama düşünmüyorsa birilerinin hatırlatması lazım.

Canım sen şimdi sakin ol. Hiç sıkıntı yapma cidden konuyu da dile getirme hiç. Daha 4-5 ayımız var bu planları neden yapıyorlar ki.
Sakin sakin halledeceksin yavaş yavaş. Akışına bırak

Hep kızı çeldi aklını ya abisi bizim hayatımıza müdahale ediyor resmen

Canım sen şimdi sakin ol. Hiç sıkıntı yapma cidden konuyu da dile getirme hiç. Daha 4-5 ayımız var bu planları neden yapıyorlar ki.
Sakin sakin halledeceksin yavaş yavaş. Akışına bırak
Nasıl halledeyim canım şimdiden plan yapıyorlar baksana belki benim başka planım vardı ailemde kalacam adamın önünde rahat olamam ki belki doğumum sezaryen olacak toparlanmam uzun sürecek abisine gıcık oldum oğlu varken kızında kalmazmış babası

Söylemez ki konuşmaz bile söz konusu abisi olunca dut yemiş bülbüle dönüyor eşim
Hımmm o zaman işin biraz zor, yani o haletse sen kötü olmadan iş çözülür sonuçta onlar kardeş kızsalarda küslerde unutulur ama bizim yaptığımız iyi şeyler unutulur ama kötü şeyler hiç unutulmaz ne yazikki.

Kızlar bu arada ben aşağıdaki dönenceyi aldım. Fiyat çok düştü. Bu park yatağa takılabilen cinsten. Satıcı joker. Kendi sitesinde ve gittigidiyorda da aynı fiyata düştü. Gittigidiyordan aldım oradan kargo yok taksit var.

Eklentiler

• CACA57F3-CC0B-477E-8712-BFAF985A7672.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 58
Eşin adam akıllı konuşacak. Bu işte ayıp yok lohusa kadının yanında misafirlik olmaz. Sen kendini sıkma cidden hallolur bak göreceksin.

Söylemez ki konuşmaz bile söz konusu abisi olunca dut yemiş bülbüle dönüyor eşim
Bunu görmemiştim canım.
Ya aile yapınızı da bilmiyorum ki ben senin durumunda kalsam kendim de konuşurum mesela.
Kayınvalidenle aran iyiydi onunla konuş. Anne nasıl rahat ederim babamla de. Bebek biraz büyüyünce gelsin yine kalsın ama ilk zamanlar zor olmaz mı de.

Neden kızında kalamasın? Ne demek oğlu varken? Sanki oğulları hizmet ediyor, evi çekip çeviriyor. Hem de sen doğum yapmış olacaksın. Nasıl düşüncesizlik anlamıyorum. Eşin ne diyor?

Neden kızında kalamasın? Ne demek oğlu varken? Sanki oğulları hizmet ediyor, evi çekip çeviriyor. Hem de sen doğum yapmış olacaksın. Nasıl düşüncesizlik anlamıyorum. Eşin ne diyor?
Ya vallahi sorun kayınpederim değil aksine çok da severim ama yeni doğum yapmış birinin yanına kayınpederinin gittiği nerede görülmüş?Bizde de kalır ablamda da kalır diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…