2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ya vallahi sorun kayınpederim değil aksine çok da severim ama yeni doğum yapmış birinin yanına kayınpederinin gittiği nerede görülmüş?Bizde de kalır ablamda da kalır diyor
Sen olmaz demedin mi canım? Rahat edemem o halde deseydin. Pff valla ben çok fevri bir insanım, pılımı pırtımı toplayıp anneme gider doğumu da orda yapardım sen yapma tabi ben deliyim biraz. sorun kayınpeder değil diyorsun da canım koskoca adam düşünemiyor mu, yük olmayayım rahatsız etmeyeyim demiyor mu? Kayınvaliden hiç uyarmıyor mu? Görümce kayın parmağında oynatıyor bunları.

Kayınvalidem izin vermemiş zaten canım hepsi birleşip kadını ikna etmişler

Ya vallahi sorun kayınpederim değil aksine çok da severim ama yeni doğum yapmış birinin yanına kayınpederinin gittiği nerede görülmüş?Bizde de kalır ablamda da kalır diyor
Bence şimdiden bunları düşünüp hiç strese girme. Benim eşimin kuzeninin eşi vanda doğum yaptı. Kuzeninin babası gidecekti yanlarında. Sonra kız demiş eşine rahat edemem ben lohusa lohusa diye. Eşi de annesine söylemiş. Öyle olunca gitmedi babaları. Bence erkekler pek düşünemiyor. Sen yine de zaman yaklaşınca söylersin rahat edemem sonra gelsinler diye. Eşin de güzel bir dille söyler babasına

Söylemez canım eşimi tanıyorum zaten bu yüzden stres yapıyorum

Canım bence de şu an daha fazla canımı sıkma bu konuya. Eşine anlat babanın her zaman başımın üstünde yeri var. Bana toparlanmam için müsade edin vs de. İlk zamanlar göğüsler hep açık oluyor evde en rahat kıyafetler giyiliyor kayınbabanın evde olması beni çok zorlayacak de. Eminim anlayacak sana hak verecektir eşin. Hem kayınvalidenle konuşabilirsin. Anlayışlı olduğunu söylemiştin. Aklım almıyor bu ısrarlarını

Söylemez canım eşimi tanıyorum zaten bu yüzden stres yapıyorum
Sen kayınvalidene söylesen canım, bence şimdiden üzme kendini, o iş öyle olmaz yani, sen habire bebek emzireceksin senin bakıma ihtiyacın var. Afedersin göğüslerin hep dışarıda olacak bebek sürekli emmek isteyecek. O gelsede 1 2 gün baktı olmuyor gider. Canını sıkma koca adam yemek çay vs yapacak değil ya, sende yapmayacaksın.

Ben ne desem plan yapılmış gelirler biliyorum canım

Ya bende de aynısı oldu dün kol ağrısından uyuyamadım bugün de sbaha kaldıramıyordum kolumu. Şuan dha iyi gibi geçer 3 güne inş

Tamam canım takmamaya çalışacam teşekkür ederim
Kızzz sen ne diye kendini üzüyorsun. Kayınbaban zaten anlayışlıysa kendisi gelir gider kızına kız rahat etsin diye düşünür kayınvalidene de geldiğinde söylersin o zaten istememiş gönderir kızına geri. Bizim yerimiz aşırı uzak iki tarafa da annemler ilk etapta gelcek. Sonrasında kayınvalideler gelcek. Kayınbabam durur biraz geri dönerim dedi kaynanam kalcak yanımda. Annemin kalmasını daha çok isterdim ama çalışıyor ve izinleri de kapalı sağlık personeli olduğu için rapor alıp gelcek o da kısıtlı zaten Aman takma bunları daha doğuma çok var neler neler değişir

Senin de mi kayınpederin gelecek canım?

Hayır demiyolar ki lohusa gelini varken oğlunda değil kızında kalsın!! Ters düşünce Kızının evi yabancı mıymış yani?!

Hayirli aksamlar kizlar bende yarin doktor kontrolüme gidecegim inşallah 19+4 oluyoruz yarın ayrıntılı içinde tekrar giderim bir iki hafta sonra heralde. Aslinda bekleyecektim bir ay oldu ağrılarım da olunca gideyim bari yarin dedim yoksa ayrıntıliyi beklerdim bakalim hayırlısı guzel haberlerle döneriz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…