- 28 Ağustos 2020
- 8.979
- 41.140
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #27.241
Sen olmaz demedin mi canım? Rahat edemem o halde deseydin. Pff valla ben çok fevri bir insanım, pılımı pırtımı toplayıp anneme gider doğumu da orda yapardımYa vallahi sorun kayınpederim değil aksine çok da severim ama yeni doğum yapmış birinin yanına kayınpederinin gittiği nerede görülmüş?Bizde de kalır ablamda da kalır diyor
Kayınvalidem izin vermemiş zaten canım hepsi birleşip kadını ikna etmişlerSen olmaz demedin mi canım? Rahat edemem o halde deseydin. Pff valla ben çok fevri bir insanım, pılımı pırtımı toplayıp anneme gider doğumu da orda yapardımsen yapma tabi ben deliyim biraz. sorun kayınpeder değil diyorsun da canım koskoca adam düşünemiyor mu, yük olmayayım rahatsız etmeyeyim demiyor mu? Kayınvaliden hiç uyarmıyor mu? Görümce kayın parmağında oynatıyor bunları.
Kalamaz zaten adam kendi rahat edemez ki.Öyle mi dersin?
Bence şimdiden bunları düşünüp hiç strese girme. Benim eşimin kuzeninin eşi vanda doğum yaptı. Kuzeninin babası gidecekti yanlarında. Sonra kız demiş eşine rahat edemem ben lohusa lohusa diye. Eşi de annesine söylemiş. Öyle olunca gitmedi babaları. Bence erkekler pek düşünemiyor. Sen yine de zaman yaklaşınca söylersin rahat edemem sonra gelsinler diye. Eşin de güzel bir dille söyler babasınaYa vallahi sorun kayınpederim değil aksine çok da severim ama yeni doğum yapmış birinin yanına kayınpederinin gittiği nerede görülmüş?Bizde de kalır ablamda da kalır diyor
Söylemez canım eşimi tanıyorum zaten bu yüzden stres yapıyorumBence şimdiden bunları düşünüp hiç strese girme. Benim eşimin kuzeninin eşi vanda doğum yaptı. Kuzeninin babası gidecekti yanlarında. Sonra kız demiş eşine rahat edemem ben lohusa lohusa diye. Eşi de annesine söylemiş. Öyle olunca gitmedi babaları. Bence erkekler pek düşünemiyor. Sen yine de zaman yaklaşınca söylersin rahat edemem sonra gelsinler diye. Eşin de güzel bir dille söyler babasına
Canım bence de şu an daha fazla canımı sıkma bu konuya. Eşine anlat babanın her zaman başımın üstünde yeri var. Bana toparlanmam için müsade edin vs de. İlk zamanlar göğüsler hep açık oluyor evde en rahat kıyafetler giyiliyor kayınbabanın evde olması beni çok zorlayacak de. Eminim anlayacak sana hak verecektir eşin. Hem kayınvalidenle konuşabilirsin. Anlayışlı olduğunu söylemiştin. Aklım almıyor bu ısrarlarınıYa vallahi sorun kayınpederim değil aksine çok da severim ama yeni doğum yapmış birinin yanına kayınpederinin gittiği nerede görülmüş?Bizde de kalır ablamda da kalır diyor
O zaman şöyle yapsanız görüntülü konuşurken falan ikiniz de güzel bir dille söyleseniz. Sen eşini desteklesen belki söylersiniz kolaycaSöylemez canım eşimi tanıyorum zaten bu yüzden stres yapıyorum
Sen kayınvalidene söylesen canım, bence şimdiden üzme kendini, o iş öyle olmaz yani, sen habire bebek emzireceksin senin bakıma ihtiyacın var. Afedersin göğüslerin hep dışarıda olacak bebek sürekli emmek isteyecek. O gelsede 1 2 gün baktı olmuyor gider. Canını sıkma koca adam yemek çay vs yapacak değil ya, sende yapmayacaksın.Söylemez canım eşimi tanıyorum zaten bu yüzden stres yapıyorum
Eşin söylemezse kayınvaliden söylesin canım.Sen onunla konuş. Karısı uygun değil dedikten sonra daha da gelmeye ısrar etmez heralde.Söylemez canım eşimi tanıyorum zaten bu yüzden stres yapıyorum
Ben ne desem plan yapılmış gelirler biliyorum canımSen kayınvalidene söylesen canım, bence şimdiden üzme kendini, o iş öyle olmaz yani, sen habire bebek emzireceksin senin bakıma ihtiyacın var. Afedersin göğüslerin hep dışarıda olacak bebek sürekli emmek isteyecek. O gelsede 1 2 gün baktı olmuyor gider. Canını sıkma koca adam yemek çay vs yapacak değil ya, sende yapmayacaksın.
Aynen, benim annem gelecek, rahatsız olurum diye kendi babam bile ilk etapta gelmeyecek, böyle bir şey olsa eşimin altından girer üstünden çıkardım heraldeÖyle mi dersin?
Ya bende de aynısı oldu dün kol ağrısından uyuyamadım bugün de sbaha kaldıramıyordum kolumu. Şuan dha iyi gibi geçer 3 güne inşBen cuma oldum asi. Cumartesi gunduz neredeyse hicbiseyim yoktu, sevincli sevincli dolandim ayy ne buyutmusum diyeaksama bir agri geldi uzerimi degistirirken kolumu kaldiramadim dun gece de soluma donemedim,cok agri yapti bana, suan cok zor oynatiyorum kolumu, insallah cabuk gecer
Gelselerde gider onlaaaarBen ne desem plan yapılmış gelirler biliyorum canım
Tamam canım takmamaya çalışacam teşekkür ederimGelselerde gider onlaaaarüzme kendiniiii
Kızzz sen ne diye kendini üzüyorsun. Kayınbaban zaten anlayışlıysa kendisi gelir gider kızına kız rahat etsin diye düşünür kayınvalidene de geldiğinde söylersin o zaten istememiş gönderir kızına geri. Bizim yerimiz aşırı uzak iki tarafa da annemler ilk etapta gelcek. Sonrasında kayınvalideler gelcek. Kayınbabam durur biraz geri dönerim dedi kaynanam kalcak yanımda. Annemin kalmasını daha çok isterdim ama çalışıyor ve izinleri de kapalı sağlık personeli olduğu için rapor alıp gelcek o da kısıtlı zatenTamam canım takmamaya çalışacam teşekkür ederim
Senin de mi kayınpederin gelecek canım?Kızzz sen ne diye kendini üzüyorsun. Kayınbaban zaten anlayışlıysa kendisi gelir gider kızına kız rahat etsin diye düşünür kayınvalidene de geldiğinde söylersin o zaten istememiş gönderir kızına geri. Bizim yerimiz aşırı uzak iki tarafa da annemler ilk etapta gelcek. Sonrasında kayınvalideler gelcek. Kayınbabam durur biraz geri dönerim dedi kaynanam kalcak yanımda. Annemin kalmasını daha çok isterdim ama çalışıyor ve izinleri de kapalı sağlık personeli olduğu için rapor alıp gelcek o da kısıtlı zatenAman takma bunları daha doğuma çok var neler neler değişir
Aynen gelcek canım benim eşimin ailesi hemen doğduğu an değil de bi 15-20 gün sonrasında gelecekler annemler önce gelcek kalcak onlar döndüğünde diğerleri gelcek dönüşümlü yaniSenin de mi kayınpederin gelecek canım?
Hayır demiyolar ki lohusa gelini varken oğlunda değil kızında kalsın!! Ters düşünceNasıl halledeyim canım şimdiden plan yapıyorlar baksana belki benim başka planım vardı ailemde kalacam adamın önünde rahat olamam ki belki doğumum sezaryen olacak toparlanmam uzun sürecek abisine gıcık oldum oğlu varken kızında kalmazmış babası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?