- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #27.421
Ümidini kaybetme cnm bnm kızların ikisinide bana benzetiyorlar :)İlk çocuklar genelde babalarına benzermiş öyle demişlerdi ya o yüzden ben çok ümitli değilim
Port bebe biraz eski isi kaliyor ama cok nostaljik geliyo banaBen portbebe almayı düşünmüyorum canım, ana kucağı kullanacağım onun yerine
Evet beşik de oluyor bunlar benim de hoşuma gidiyor ama pek yok sanki o da piyasada.ben de bagi alırım diyordum, 4 moms'ın ikinci ellerine bakıyorum dolaptan, hem içime sinmiyor tanımadığım birinden elektronik bir cihaz almak - hem de sevmeyeni de çok..
tiny love'ı ama şimdi öğrendim ve bu full yatıyor gibi, bagiden daha güzel sanki?
Mamas papas ocarro aldım ben canım ama çok da araştırmadık. Kullanıp memnun olan arkadaşlarım vardı.Bu travel sistem bebek arabası ve ana kucağı hakkında ne düşünüyorsunuz? Hangi model,marka vs. alan veya araştıran var mı? Benim en çok zorlanacağım kararsız kaldığım iki şey olacak sanırım
İnternette yorumlarda maclaren atom (siyah olanı) modelinin arkasının tül gibi olduğundan ve rüzgarda kullanışlı olmayacağından bahsedilmiş. Öyle mi gerçekten sanırım bi de rengarenk olanı var sanırım o tül gibi değilEvet canım takılıyor, adaptör gerekiyor ayrıca. Biz cb idan ana kucağı aldık bir de maclaren adaptörünü. Kısa süre kullanılıyormuş zaten ana kucağı. Araba tamamen yatıyor, yenidoğan kullanımına uygun deniyor ama biz yine de anakucağı ile kullanacağız ilk zamanlar.
Babybjörn almayı düşünüyorum, internet yorumları hep olumlu ama etrafımda kullanan yokTeşekkür ederimbu ev tipi ana kucağı aldın mı veya düşünüyor musun peki?
Evet güzel bir ürün, aklıma karıştıran tek şey ben sağa sola hareket eden tipleri daha çok seviyorum nuna, bagi gibi. Bilemiyorum o yüzden çok kararsızım
GünaydınBu travel sistem bebek arabası ve ana kucağı hakkında ne düşünüyorsunuz? Hangi model,marka vs. alan veya araştıran var mı? Benim en çok zorlanacağım kararsız kaldığım iki şey olacak sanırım
Gozun aydin cnm.☺benim de iki gundur agrim var tedirgin ediyor hic agri yokken bel ve kasik agrisi baslayinca evham yaptim.Hayirli gunler kizlar doktordan geldim şükür sıkıntı yok haftaya sali ayrintili usg için çağırdı geri radyolok bakacakmış heralde. Kan idrar verdim bugün heralde şeker yuklemeside yapılacakmış. Benim agrilarim oluyordu oda büyüdüğü için dedi tabi magnesium içecem duzenli. Bizde böyle bakalim haftaya sali guzel geçer insallah.
Babybjörn benim de aklımda çevremde kullanan da var çok memnun olduklarını söylüyorlar fiyatı biraz pahalı sadece. Ama o fiyata değer diyorlarBabybjörn almayı düşünüyorum, internet yorumları hep olumlu ama etrafımda kullanan yok
Buna benzeyenn var bende kizimda o kdr rahat ettimki hic kalkmadi bir sure kesinlikle alin derim benimki yere daha yakin chico nun.
Tül gibi değil özel bir kumaşı var, yazın serin kışın sıcak tutuyormuşİnternette yorumlarda maclaren atom (siyah olanı) modelinin arkasının tül gibi olduğundan ve rüzgarda kullanışlı olmayacağından bahsedilmiş. Öyle mi gerçekten sanırım bi de rengarenk olanı var sanırım o tül gibi değil
Teşekkür ederimGünaydınbende bugünlerde almayı düşünüyorum ama karar vermiş değilim, kraft twist veya pierre cardin twist arasındayım, bagaj sıkıntınız yoksa bebekler çok rahat ediyor, kızım 5.5 yaşına kadar hiç inmedi üzerinden, çok da gezeriz, ben çok fahat ettim
Teşekkür ederim. Mamas papas aklımda bulunsunMamas papas ocarro aldım ben canım ama çok da araştırmadık. Kullanıp memnun olan arkadaşlarım vardı.
Aynen rosecum bu.
Şimdi kızlar ben birkaç model baktım kendime de en beğendiğim modeli aldım.Bu travel sistem bebek arabası ve ana kucağı hakkında ne düşünüyorsunuz? Hangi model,marka vs. alan veya araştıran var mı? Benim en çok zorlanacağım kararsız kaldığım iki şey olacak sanırım
Modelden modele değişiyor sanırım. Bazı modeller 0-6 ay. Bazı modeller 9 kg’a kadar bazıları 13 kg’a kadarAna kucağı kaç aylık olana kadar kullanılıyor peki?
Mamas papas bebek arabalari e bebekte yuzde 10 indirimli suan. Baktim simdi 5800 5600 tl civari.Teşekkür ederim. Mamas papas aklımda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?