2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet beşik de oluyor bunlar benim de hoşuma gidiyor ama pek yok sanki o da piyasada.

Mamas papas ocarro aldım ben canım ama çok da araştırmadık. Kullanıp memnun olan arkadaşlarım vardı.

İnternette yorumlarda maclaren atom (siyah olanı) modelinin arkasının tül gibi olduğundan ve rüzgarda kullanışlı olmayacağından bahsedilmiş. Öyle mi gerçekten sanırım bi de rengarenk olanı var sanırım o tül gibi değil

Susmuyorr @lilibeth mavii33 tiny love fiyat performans ürünü bence. Herkes çok memnun. Ben arkadaşımdan 4moms buldum. Olur da alamazsam tiny love alacağım
Evet güzel bir ürün, aklıma karıştıran tek şey ben sağa sola hareket eden tipleri daha çok seviyorum nuna, bagi gibi. Bilemiyorum o yüzden çok kararsızım

Günaydın bende bugünlerde almayı düşünüyorum ama karar vermiş değilim, kraft twist veya pierre cardin twist arasındayım, bagaj sıkıntınız yoksa bebekler çok rahat ediyor, kızım 5.5 yaşına kadar hiç inmedi üzerinden, çok da gezeriz, ben çok fahat ettim

Gozun aydin cnm.☺benim de iki gundur agrim var tedirgin ediyor hic agri yokken bel ve kasik agrisi baslayinca evham yaptim.

Tül gibi değil özel bir kumaşı var, yazın serin kışın sıcak tutuyormuş Dokununca çok kaliteli geliyor deneyince göreceğiz.

Teşekkür ederim bagaja sığar diye düşünüyorum ama bilemem ne kadar yer kaplar

Şimdi kızlar ben birkaç model baktım kendime de en beğendiğim modeli aldım.
1) Bugaboo Bee5 + Cybex Cloud Z Ana kucağı
Bebek arabası piyasadakilerle aynı ağırlıkta, genelde hepsi sanırım 11.8 kilo. Çok yer kaplamıyor, kolay kapanıyor ve gerçekten bastonla kıyaslanacak kadar az yer kaplıyor. Ana kucağının da tam yatma özelliği var. Normal pusetlerde bebeklerin 3-5 saatten daha uzun süre hareketsiz yatması tavsiye edilmezken, yatma özelliği de kusma boğulma olayları yüzünden devamlı kullanılamıyor ve araç hareket halinseyken yatırmanız tavsiye edilmiyor. Öyle dönüşünlü kullanmalık bir özellik.
Bu bebek arabası sürüş rahatlığı ve konforu en rahat olan gibi geldiği için aldım fakat buna yakın sürüş rahatlığı olanları da kafamda sıralamıştım.
2) Inglesina Trilogy+ Kendi puseti hediye
Sürüş rahatlığı iyi olan ve travel sisteme göre çok yer kaplamayan bir araba. Ömür boyu şase garantisi veriyorlarmış. 80 kiloya kadar şase zarar görmüyor demişti satıcı.
3) Mamas Papas Bir modeli (eşim beğendi ben beğenmedim o yüzden hatırlamıyorum )
Sürüşü gerçekten rahat ama piyasadaki bebek arabalırndan 500 gr fln daha ağır. Erkek satış danışmanı çok snop davrandığı ve 500 gr ne ki diye üstelediği için arabaya gıcık oldum. Eşinin hala gözü var arabada çünkü albenili bir araba.
4) Casual cadillac + ana kucağı
Sürüsü gerçekten rahat bir araba+ ana kucağı piyadaki en hafif ana kucağı. Araba da standart ağırlıkta ama gerçekten çok yer kaplıyor. 4 yıl önce arkadaşıma hediye almıştım. Polo aracımın bagajına sıgmamıştı, ön yolcu koltuğuna bağlamıştık. Umarım kızcağız bana ah etmemiştir. Fakat kendisi tam bir fiyat performans aracı .
5) Kraft' in birkaç modelini beğendim denediklerimden en rahat sürüşlü olanlardan biriydi. Fiyat performansi iyi.
Diğer denediklerimden Travel set olarak Mima, Maxi Cossi, Pierre Cardin vs bikaç marka model var listeme almamıştım. MacLaren denemedim ama uyumlu olduğu puset çeşidi geniş sanırım düşünülerbilir. İmkanınız varsa gidip mağazlarda deneme sürüşü yapmanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…