2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Güzel bir inceleme yazısı olmuş. Kesinlikle denemek gerek. Bizim araba 5.4 kg beni en çok o cezbetmişti açıkçası kapalı hali de 53 cm. Benim kriterlerim bunlardı ama kimisi için başka kriterler daha önemli olabiliyor. Gidip tek tek sürüp denemek, dokunmak, katlayıp kaldırmak gerek.

Çok güzel bilgilendirme olmuş çok teşekkürler deneyerek karar vericem

Ben de aldıktan sonra çok daha küçük ve hafif bebek arabalarına puset takılabildiğini farkettim. Onlar da olabilirmiş gayet işlevsel.

Kraft’ın hangi modelini denediniz acaba? Ben xlx modelini incelemedeyim şu an.

bu arada yazı şahane olmuş, elinize sağlık

Bir de kızlar benim dikkat ettiğim bir diğer şey ekstra genişleyebilen tenteydi. Hele şu virüs ortamında bebeğin yüzünü tamamen kapatmak önemli geldi. Ona da dikkat edin derim.

Büyümüşüz ya artik hareketlerini net hissediyorum şükür
Gozun aydin cnm.☺benim de iki gundur agrim var tedirgin ediyor hic agri yokken bel ve kasik agrisi baslayinca evham yaptim.
Aynen cnm bendede oluyor gece saga sola bile dönemiyorum magnezyumu ihmal etme iç ben bide progestan kullanıyorum agrım olunca devam et dedi doktor. hem yer açıyor büyüyor dedi doktor hemde magnezyum takviyesi şart ben ihmal ettim duzenli icmedim artik her aksam yatmadan içerim.

Quinny zap extra ları da beğeniyorum ben onlara da bakabilirsiniz fikir olarak.

Ben de kraft lima yı baya beğendim travel set ve gerçekten çok ergonomik hem de araba büyük değil katlanınca baya küçülüyor bizim arabamız hatchback bagaja kolayca sığar gibi geldi sürüşü vs. de çok iyiydi tekerlekleri de kocaman değil.Sadece fiyatı 3000 lira civarı benim aklımda hep max. 2000 liralık bişey vardı ama kafama yatan başka araba bulamazsam lima yı alcam galiba.

benim de kafamdaki kombinasyon ilki, operaistanbul'dan mı aldınız ve ayıp değil ise eğer ne kadara mal oldu? :)

benim de kafamdaki kombinasyon ilki, operaistanbul'dan mı aldınız ve ayıp değil ise eğer ne kadara mal oldu? :)
Opera istanbuldan aldım. O uyuzlardan başka getiren yok çünkü. Fiyatları yüksek biraz 10.800'e mi ne mal oldu . Ama bir arkadaşım ablasından almiş kullaniyordu. Kuzeni 7 yaşında arkadaşımın kızı 3 yaşında ve araba hala sapasağlam. Ben de 2. Çocuğuma ve kardeşimin çocuğuna verebileyim diye böyle bir işe giriştim. Çok hoşuma gidiyor ablasından herşeyi alan arkadaşlarımın hali. Keşke benim olsa .

Progestan Niye kullaniyorsun cnm

Progestan Niye kullaniyorsun cnm
Hamileligimi ill ögrendigimden beri kullaniyorum cnm ilk haftalar benim agrim cok oldu ayaga kalksam rahmime baski hissi vardı düşük tehlikesi için bide bu agrilar yüzünden bu haftama kadar kullandim bugün yine agrim var deyince progestana devam magnezyum gunde iki de icebilirsin dedi.

Bugaboo ant de çok tatlı ya ama çok pahalı geliyor bana güle güle kullanın bence güzel tercih olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…