2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sleepy de inanılmaz indirim var. Bitene kadar her gün iki paket almayı düşünüyoruz bizde burda bı markette

Eklentiler

• IMG_20201221_133435.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 55

evet, geçtiğimiz senelerde böyle değildi fiyatlar - euro kuru fırlayınca bunların da fiyatları fırladı malesef
ben 2. çocuğu da düşünmüyorum aslında, ondan biraz müsriflik olabilir benim için, neyse bu konuyu 5. aya girdiğimde düşüneceğim, dediğin gibi taksitleri çocuk okula başlamadan anca biter :) 6 taksit yapıyormuş opera istanbul :)

Kredi kartı taksit sayıları düşürülmüştü en son, kaç oldu acaba.

Ha bu arada sleppy nin iyi gelmeme ihtimaline de sıfffır sıfffır sıffffır diyorum 10 pakette alsam iyi gelir kullandığım en iyi bez ama kadın pedleri iyi değil bununda ahahah bı a101 olamamis o konuda
Jokerde indirimliydi sleepy de en son, 58 kuruşa geliyordu tanesi

Yapcak bişey yok totolari sağ olsun oğlan çocukları az zor birakiyor diyorlar en az iki yasa gelsin diye bekliyorum çiş de en zoru arkadaş nasıl yapacaksak valla
Siz araba işini nasıl yapacaksınız. Oğlan da küçükmüş hala, ikisi de araba çağında olacak. İkinci bir araba mı alacaksınız?

Banka da +3 veriyor sanırım. Türkiye'de çok pahalı bunlar. 4mom anne yanı beşiği çıkartmış mesela. Buradaki ev tipi ana kucağıyla amerikadaki beşik ayni fiyat.
4moms mamaRoo sleep bassinet
Insan sinir oluyor.

Size cevap yazcam diye etkili bi giriş bile yapamadım dün bebeğin elbisesini bitircem diye sabahladim 6 miydi neydi yattigim aslan oğlum bugün 1 e kadar uyudu anasının guzusu bu çocuk hep duruma göre davranır sonuç olarak çay daha yeni demlendi çayı beklemeden nutellali ekmek gömdüm o kadar çok acikmisim ki teferruata giremedim şimdi çay içip bebeğin elbisesini bitircem bu arada sabah sabah 935 lira kazanmışım borsa yeni favorim

Siz araba işini nasıl yapacaksınız. Oğlan da küçükmüş hala, ikisi de araba çağında olacak. İkinci bir araba mı alacaksınız?
Eşimin dayisindan ikinci bir araba geldi yeni almadık ama bir süre küçüğü kanguru büyüğü arabada taşırız. O da 9-10 aylık olduğunda ikisini aynı arabaya sıkış tepis koyarım diye düşünüyorum ama ben bu korona in biteceğine de zerre inanmıyorum benim hapis hayatım daha bitmez yani bunu da büyütürüm bence ben bu hastalık süresinde

Ne elbisesi yapıyosun bebeğe, dikiyor musun?

bunları gördüüüm ama şunu da çok net ki aradaki fiyat farkı büyük bir marjla satıcının cebine kalmıyor. gümrükten bu minvalde bir mal geçerken materyalinden, üretim yerine o kadaaaar fazla vergi alıyor ki devlet. üstüne o satıcı da kar edecek, eleman çalıştıracak, kira ödeyecek vsvsvs derken bi de satın alırken vergi ödüyoruz, saçma sapan bir döngü :)

amerikada bir de aynı bu tipte bir ürünün kiralandığı bir format var, istiyorsanız kiralıyorsunuz belli bi süre için (mesela 6 ay) istiyorsanız satın alıyorsunuz vsvs. ileride vizyoner bi tip getirir kesin ama o zamana bizim çocukların okul taksidini ödüyor oluruz (inşallah ) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…