2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben karar verdim sanırım maxi cosi lila alıcam. Hem kendi oturma ünitesiyle katlanıyor hem travel sistem olarak geçiyor yani konforlu duruyor. Türkiye’de çok kullanıcı yorumu göremedim ama yurtdışı yorumlarında herkes çok memnun.

Cok gecmis olsun cnminsallah sifa olur.

Ooo hayirli isler bol gulusler efendim :))) ben de zor tutuyorum kendimi borsaya girmemek icin. Yoksa kibris kumarhanelerinde kendini kaybeden serdar ortac gibi olabilirim var o potansiyel bende

Cybex priam denemiş miydiniz ? Onda da gözüm var ama şu an İstanbul’a gidip bebek arabası deneyecek zaman değil o yüzden hep yorum araştırıyorum. Zaten hangi markayı alırsam dememeden alacağım mecburen

Ooo hayirli isler bol gulusler efendim :))) ben de zor tutuyorum kendimi borsaya girmemek icin. Yoksa kibris kumarhanelerinde kendini kaybeden serdar ortac gibi olabilirim var o potansiyel bende
Biraz acemi şansı biraz durumu koklama :))) şimdi uzaktan eğitimle bir arkadasimdan grafik falan da öğreniyorum haftasonlari bekleriz efem

Tül gibi değil özel bir kumaşı var, yazın serin kışın sıcak tutuyormuş Dokununca çok kaliteli geliyor deneyince göreceğiz.
Öyle miymiş yorumlarda kumaşından bahseden çok olmuş o yüzden acaba şu rengarenk olan versiyonundan mı alsak diye geçiriyorduk içimizden.

a-aaa ben bunu hiç düşünmedim.
bu durumda diğer travel systemlerde koltuğu çıkarıp öyle mi katlıyoruz her seferinde :O
Ana kucağı zaten çıkıyor ona hakimim ama koltuğa geçince o arabayla katlanıyor sanmıştım

Biraz acemi şansı biraz durumu koklama :))) şimdi uzaktan eğitimle bir arkadasimdan grafik falan da öğreniyorum haftasonlari bekleriz efem

ohooo bez paraları çıktı tamam
hayatta en anlamadığım şeylerden biridir borsa ve genel olarak para değerlendirme.
döviz ve faiz dışında öyle sepettir, fondur hiç anlamıyorum kendi kendime de söyleniyorum karantinada baksaydım keşke biraz diye..

bana artık hissetmen lazım diyorlar. hiç birşey hissetmiyorum. ne hissetmem gerektiğini de bilmiyorum gerçi. korkcak bişey buldum yine kendime :)

Bazılarında o şekilde. oturma ünitesini çıkarıp şase ayrı katlanıyor. Anex bebek arabalarını çok beğeniyorum mesela ama üniteyle katlanmıyorlar o şekilde pratik değil. Alırken bunu da sormak lazım.

Karantina benim için tam bir fırsat değerlendirme dönemi oldu sanki içimde yıllardır eve tikilip kalmayı bekleyen bir anne varmış diyorum nereye saldiracagimi şaşırdım çalışmak dışında çok şeyden keyif aldığımı farkettim tabi bunda uzun zaman çalıştıktan sonra sürekli evde vakit geçirmek zorunda oluşumunda etkisi büyük galiba. Oğlumdan ayrılmadım evde kalayım dedim böyle oldu bence ufak ufak bundan sonra ilgileniceksin sende algıda seçicilik olacak diye düşünüyorum

ya ben evdeyim aslında artık ama evdeyken de sürekli toplantıdayım bilgisayar başındayım. o yüzden aklıma sürekli fikirler geliyor, şuna sarayım buna sarayım diye ama bilgisayarı kapadığım saat 7.30 akşam en erken, o yüzden yine olmuyor :)

kendime yeni yıl hedefleri hazırlıyorum bakalım, bunu kesinlikle yazacağım içine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…