- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #27.481
Bende mamas papas kullandım oğlumda. Çok memnun kaldım. Üstelik servisi de çok ilgili. Güle güle kullansın bebiş. 3-4 çocuk büyütür diyoruz biz eşimle çok sağlam.Ben pusetle birlikte 11.11 indirimden 5000 e aldım. Black friday da yine 5000 düşmüştü.
Ben karar verdim sanırım maxi cosi lila alıcam. Hem kendi oturma ünitesiyle katlanıyor hem travel sistem olarak geçiyor yani konforlu duruyor. Türkiye’de çok kullanıcı yorumu göremedim ama yurtdışı yorumlarında herkes çok memnun.Bu travel sistem bebek arabası ve ana kucağı hakkında ne düşünüyorsunuz? Hangi model,marka vs. alan veya araştıran var mı? Benim en çok zorlanacağım kararsız kaldığım iki şey olacak sanırım
Cok gecmis olsun cnmHamileligimi ill ögrendigimden beri kullaniyorum cnm ilk haftalar benim agrim cok oldu ayaga kalksam rahmime baski hissi vardı düşük tehlikesi için bide bu agrilar yüzünden bu haftama kadar kullandim bugün yine agrim var deyince progestana devam magnezyum gunde iki de icebilirsin dedi.
Ooo hayirli isler bol gulusler efendim :))) ben de zor tutuyorum kendimi borsaya girmemek icin. Yoksa kibris kumarhanelerinde kendini kaybeden serdar ortac gibi olabilirim var o potansiyel bendeSize cevap yazcam diye etkili bi giriş bile yapamadım dün bebeğin elbisesini bitircem diye sabahladim 6 miydi neydi yattigim aslan oğlum bugün 1 e kadar uyuduanasının guzusu bu çocuk hep duruma göre davranır sonuç olarak çay daha yeni demlendi çayı beklemeden nutellali ekmek gömdüm o kadar çok acikmisim ki teferruata giremedim şimdi çay içip bebeğin elbisesini bitircem bu arada sabah sabah 935 lira kazanmışım borsa yeni favorim
Cybex priam denemiş miydiniz ? Onda da gözüm var ama şu an İstanbul’a gidip bebek arabası deneyecek zaman değil o yüzden hep yorum araştırıyorum. Zaten hangi markayı alırsam dememeden alacağım mecburenOpera istanbuldan aldım. O uyuzlardan başka getiren yok çünkü. Fiyatları yüksek biraz 10.800'e mi ne mal oldu . Ama bir arkadaşım ablasından almiş kullaniyordu. Kuzeni 7 yaşında arkadaşımın kızı 3 yaşında ve araba hala sapasağlam. Ben de 2. Çocuğuma ve kardeşimin çocuğuna verebileyim diye böyle bir işe giriştim. Çok hoşuma gidiyor ablasından herşeyi alan arkadaşlarımın hali. Keşke benim olsa .
Ya valla helal olsun nasil anliyorsunuz o isten ondan da ben anlamiyorumOoo hayirli isler bol gulusler efendim :))) ben de zor tutuyorum kendimi borsaya girmemek icin. Yoksa kibris kumarhanelerinde kendini kaybeden serdar ortac gibi olabilirim var o potansiyel bende
Biraz acemi şansı biraz durumu koklama :))) şimdi uzaktan eğitimle bir arkadasimdan grafik falan da öğreniyorum haftasonlariOoo hayirli isler bol gulusler efendim :))) ben de zor tutuyorum kendimi borsaya girmemek icin. Yoksa kibris kumarhanelerinde kendini kaybeden serdar ortac gibi olabilirim var o potansiyel bende
Öyle miymiş yorumlarda kumaşından bahseden çok olmuş o yüzden acaba şu rengarenk olan versiyonundan mı alsak diye geçiriyorduk içimizden.Tül gibi değil özel bir kumaşı var, yazın serin kışın sıcak tutuyormuşDokununca çok kaliteli geliyor deneyince göreceğiz.
Ben karar verdim sanırım maxi cosi lila alıcam. Hem kendi oturma ünitesiyle katlanıyor hem travel sistem olarak geçiyor yani konforlu duruyor. Türkiye’de çok kullanıcı yorumu göremedim ama yurtdışı yorumlarında herkes çok memnun.
Analizleri okuyorim amaYa valla helal olsun nasil anliyorsunuz o isten ondan da ben anlamiyorum
Biraz acemi şansı biraz durumu koklama :))) şimdi uzaktan eğitimle bir arkadasimdan grafik falan da öğreniyorum haftasonlaribekleriz efem
bnmkide inşallah babannesine benzemez... Allahım sen koru. bu bedduaya girer bence biri söylese.Ben babasina benzesin cok isterim, babasini cok seviyorum cunkukayinvalideme benzemesin kesinlikle
Denemedim maelesef.Cybex priam denemiş miydiniz ? Onda da gözüm var ama şu an İstanbul’a gidip bebek arabası deneyecek zaman değil o yüzden hep yorum araştırıyorum. Zaten hangi markayı alırsam dememeden alacağım mecburen
Gule gule kullaninBen pusetle birlikte 11.11 indirimden 5000 e aldım. Black friday da yine 5000 düşmüştü.
Bazılarında o şekilde. oturma ünitesini çıkarıp şase ayrı katlanıyor. Anex bebek arabalarını çok beğeniyorum mesela ama üniteyle katlanmıyorlar o şekilde pratik değil. Alırken bunu da sormak lazım.a-aaa ben bunu hiç düşünmedim.
bu durumda diğer travel systemlerde koltuğu çıkarıp öyle mi katlıyoruz her seferinde :O
Ana kucağı zaten çıkıyor ona hakimim ama koltuğa geçince o arabayla katlanıyor sanmıştım
Karantina benim için tam bir fırsat değerlendirme dönemi oldu sanki içimde yıllardır eve tikilip kalmayı bekleyen bir anne varmış diyorum nereye saldiracagimi şaşırdım çalışmak dışında çok şeyden keyif aldığımı farkettimohooo bez paraları çıktı tamam
hayatta en anlamadığım şeylerden biridir borsa ve genel olarak para değerlendirme.
döviz ve faiz dışında öyle sepettir, fondur hiç anlamıyorumkendi kendime de söyleniyorum karantinada baksaydım keşke biraz diye..
Karantina benim için tam bir fırsat değerlendirme dönemi oldu sanki içimde yıllardır eve tikilip kalmayı bekleyen bir anne varmış diyorum nereye saldiracagimi şaşırdım çalışmak dışında çok şeyden keyif aldığımı farkettimtabi bunda uzun zaman çalıştıktan sonra sürekli evde vakit geçirmek zorunda oluşumunda etkisi büyük galiba. Oğlumdan ayrılmadım evde kalayım dedim böyle oldu bence ufak ufak bundan sonra ilgileniceksin sende algıda seçicilik olacak diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?