2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
kızlar siz bebişinizin hareketlerini hissediyor musunuz.
Canm biz kızlara göre daha gerideyiz hafta olarak. Kimi 1 ay kimi 3 hafta ileride bende hissedemiyorum o yüzden aramızda 2 3 gün var senle mecburen bi kaç hafta daha bekleyeceğiz öyle düşün sen. Bi kaç kez hissettim ama belirli belirsiz. İkinci gebeliğim oldugu için o da birde ilkinde 19+1 de hissetmiştim senin ilk gebeliğin ise 19 20 yi bekle derim

Ya evet evde kalmak derken seninki yine de evde kalmak olmuyor hâlâ çalışıyorsun çünkü :) dediğim gibi iş insanı alikoyuyor bir cokseyden ama onsuz da olmuyor iş degisikligi desem daha mı doğru olurdu acaba bir başkası için yorulmak yerine kendi evladın için yorulmak kesinlikle ilgilenmelisin .

Öyle miymiş yorumlarda kumaşından bahseden çok olmuş o yüzden acaba şu rengarenk olan versiyonundan mı alsak diye geçiriyorduk içimizden.
Ben görmedim kumaşıyla ilgili olumsuz yorum İçinize sinmediyse başka bakın bence de önemli olan beğenmeniz.

sağol canım haklısın, dediğin gibi ben İstanbul'da olmama rağmen eğer COVID böyle giderse o kadar fazla model deneyebileceğimi sanmıyorum.

Büyük ihtimalle kafamda azaltabileceğim kadar azaltıp, nokta atışı mağazaya gir, arabanın arkasında dene - çık yapacağım :)

sorma, insan salak gibi hissediyor.
çalışmayı çok seviyorum o ayrı ama gerçekten bazen "ne için" diye sorunca çok komik oluyor, bugün kimleri milyarder ettim acaba?

Ben bebek bezlerinden çekiniyorum artık sızdırma olayları varmış ılk ay kakalar sıvı sırtına kadar çıkıyormuş felan kullanan tecrübelilerden bilgi almak lazım Aralık doğum yapanlara eskı doğuran bez muhabbetlerini bulmaya çalışıyorum hep

bana artık hissetmen lazım diyorlar. hiç birşey hissetmiyorum. ne hissetmem gerektiğini de bilmiyorum gerçi. korkcak bişey buldum yine kendime :)
Daha erken cnm ben 20. Haftamdayim artik hissediyorum baya baya kişiye gore değişiyor birazda ilk cocukda daha gec hissediliyor misal sende hissedersin sıkıntı yapma kendine.

bana artık hissetmen lazım diyorlar. hiç birşey hissetmiyorum. ne hissetmem gerektiğini de bilmiyorum gerçi. korkcak bişey buldum yine kendime :)
Valla canım benim doktorum 22-23. Haftalarda hissedersin demişti öyle de oluyor endişelenme ben de öyleydim herkesler hissediyor ben neden hissetmiyorum diyordum ama kişiden kişiye çok fark ediyo

Biraz acemi şansı biraz durumu koklama :))) şimdi uzaktan eğitimle bir arkadasimdan grafik falan da öğreniyorum haftasonlari bekleriz efem
Eşimde fena sardı ve sürekli grafik çiziyor, kazandıkça daha da çok üzerine gidiyor, asıl mesleğini unutucaksın yakında diyorum ki mesleği çok vakit alan bir meslek sen bana öğrette ben bakayım diyorum nasılsa tüm gün evdeyim yani bir nevi hastalık bu

Merhaba benim daha önce kullandığım diğer kısmıda birlikte katlanıyordu, bazılarını çıkarmak gerekiyor sanırım, ama bazılarını çıkarmaya gerek kalmıyor

Bende ne kadar yeteneksiz olduğumu anlıyorum okudukça buraları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…