- 12 Ekim 2020
- 1.208
- 2.509
- 63
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #27.521
Yüzü belli olur mu acaba kime benzediği
Ayyy hadi güzel güzel haberlerle dön canımmmm
Benim de haftaya pazartesi çok az kaldıBenim hafta ya sali olacak insallah.radyoloji bakacakmis heralde.
Ay keşkkeee meraktan ölüceeemYüzü belli olur mu acaba kime benzediği
Evet evet gidip görün, uzaktan uzağa zor oluyor.Aslında tam olarak istediğim model. Belki de gidip görmediğim sadece yorumları okuduğum için böyle söylüyorum. Gidip bakayım en kısa sürede
Arkadaşlar araba olarak baby zen yoyo incelemesi yaptınız mı hiç? Avrupa’da herkeste ondan görmüştüm.
Şasesi bugaboo bee ye çok benziyor.Arkadaşlar araba olarak baby zen yoyo incelemesi yaptınız mı hiç? Avrupa’da herkeste ondan görmüştüm.
Ben de ebebek joker kitikate mağazalarına gittim geçen haftalarda, bomboş cidden kimse olmuyor.Ben de buraya hep alışverişle ilgili şeyler yazıyorum hiç derdim yokmuş gibi. Ama erken saatlerde giderseniz bebek giyim mağazaları süpermarketlerden bile daha sakin. Ben bugün de e bebekteydim mesela.
Ayrıntılı ultrasana 7 Ocakta gideceğim. Doktorum 16. Hafta ultrasonda birazcık pimpiriklendi. Kalbinde ekojenik oda var, böbrekte genişleme var dedi. O günki alışveriş zevkime limon sıktı yani. Neyse 3lü test yapalım ayrıntılıyı da erkenden yapalım dedi. 3 gün leyla gezdim evde. Neyseki 3lü test sonucum güzel geldi de biraz rahatladım. 19+6 ya da 20+0'da ayrıntılı ultrasona gireceğim. Hepimizin güzel geçsin inşallah.
Bir ara ebebek satıyordu. Tutmadı demek ki burada.türkiye'de var mı yoyo? ben de ünlülerde görüyordum..
bir de gigi hadid'in bebeğini gezdirdiği bugaboo çok güzel ama türkiye'de yok, bayaa lightweight diye geçiyor
Bir ara ebebek satıyordu. Tutmadı demek ki burada.
benim kızın da böbrek çıkışında genişleme varmış ama doktor "çok sık gördüğümüz bişey, kontrol atında tutacağız, doğuma kadar geçmiş olur yüksek ihtimalle" dedi.Ben de buraya hep alışverişle ilgili şeyler yazıyorum hiç derdim yokmuş gibi. Ama erken saatlerde giderseniz bebek giyim mağazaları süpermarketlerden bile daha sakin. Ben bugün de e bebekteydim mesela.
Ayrıntılı ultrasana 7 Ocakta gideceğim. Doktorum 16. Hafta ultrasonda birazcık pimpiriklendi. Kalbinde ekojenik oda var, böbrekte genişleme var dedi. O günki alışveriş zevkime limon sıktı yani. Neyse 3lü test yapalım ayrıntılıyı da erkenden yapalım dedi. 3 gün leyla gezdim evde. Neyseki 3lü test sonucum güzel geldi de biraz rahatladım. 19+6 ya da 20+0'da ayrıntılı ultrasona gireceğim. Hepimizin güzel geçsin inşallah.
Cybexlere de bakabilirsin bence bu modelleri beğeniyorsam.Bir ara ebebek satıyordu. Tutmadı demek ki burada.
Ben de buraya hep alışverişle ilgili şeyler yazıyorum hiç derdim yokmuş gibi. Ama erken saatlerde giderseniz bebek giyim mağazaları süpermarketlerden bile daha sakin. Ben bugün de e bebekteydim mesela.
Ah yavrum eline sağlık ben almayacağım araba yine de çok teşekkürlerCybexlere de bakabilirsin bence bu modelleri beğeniyorsam.
Eki Görüntüle 2745011
Eki Görüntüle 2745012
AhahaAh yavrum eline sağlık ben almayacağım araba yine de çok teşekkürlerortalığa fikir atıyorum sadece tuzu kurulardanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?