2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Arkadaşlar araba olarak baby zen yoyo incelemesi yaptınız mı hiç? Avrupa’da herkeste ondan görmüştüm.

Arkadaşlar araba olarak baby zen yoyo incelemesi yaptınız mı hiç? Avrupa’da herkeste ondan görmüştüm.

türkiye'de var mı yoyo? ben de ünlülerde görüyordum..
bir de gigi hadid'in bebeğini gezdirdiği bugaboo çok güzel ama türkiye'de yok, bayaa lightweight diye geçiyor

Ben de buraya hep alışverişle ilgili şeyler yazıyorum hiç derdim yokmuş gibi . Ama erken saatlerde giderseniz bebek giyim mağazaları süpermarketlerden bile daha sakin. Ben bugün de e bebekteydim mesela.
Ayrıntılı ultrasana 7 Ocakta gideceğim. Doktorum 16. Hafta ultrasonda birazcık pimpiriklendi. Kalbinde ekojenik oda var, böbrekte genişleme var dedi. O günki alışveriş zevkime limon sıktı yani. Neyse 3lü test yapalım ayrıntılıyı da erkenden yapalım dedi. 3 gün leyla gezdim evde. Neyseki 3lü test sonucum güzel geldi de biraz rahatladım. 19+6 ya da 20+0'da ayrıntılı ultrasona gireceğim. Hepimizin güzel geçsin inşallah.

Ben de ebebek joker kitikate mağazalarına gittim geçen haftalarda, bomboş cidden kimse olmuyor.

benim kızın da böbrek çıkışında genişleme varmış ama doktor "çok sık gördüğümüz bişey, kontrol atında tutacağız, doğuma kadar geçmiş olur yüksek ihtimalle" dedi.

3 lü test sonucunun güzel gelmesine sevindim ❤ gözünüz aydın.

Kızlaaaarr herkese iyi haftalar sağlıklı mutlu huzurlu güzel haberlerle dolu
ayrıntılı olduk şükür herşey yolunda görünüyor.
26cm 360gram olmuş minik adam.
Yüzünü ne göstermedi elleri ile kapattı ama sağdan soldan azcık gördük yetti.
Sağlıklı olsunda napalım doğana kadar sabır.
İnşAllah herkes güzel haberlerle döner ayrıntılıdan.
Sanırım yolu yarıladık,hayırlısı ile tamamlamak nasip olsun Amin

bence alışverişe bu kadar sarmamızın nedeni bu tip dertleri unutmak zaten.
dikkat ediyorum, doktor randevusunun yaklaşmasına yakın benim trendyol ve genel bebek ürünlerine daha bi bakasım, alasım geliyor.

daha dün şu kitabı aldım, burada da bahsedilmişti galiba. çok detay konulardan bahsetmiyor, henüz başlayamadım ama çok methini duydum :)

Şuna bakın ya 250 pound a tüm seti satıyorlar inanılır gibi değil. Biz almaya kalksak burda 5 binden aşağı tutmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…